• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hmm, jag ska kolla på länkarna sen, jag lovar! Nu försöker jag vara liiiite diskret i alla fall eftersom chefen sitter bakom mig (rygg mot rygg förvisso men...).

    Måste hiva ur mig lite ilska över svärmor alltså - vet ni vad hon sa igår?! Och vad min sambo gått med på?!
    Vi ska bjuda Lasses fastrar, farbröder, mostrar och morbröder till bröllopet, så långt är det bra. Men när han igår frågade sin mamma om adressen till hennes syster så svarar hon: "Ja men bjuder ni dem så måste ni bjuda honom också!" (Den här honom är då hennes avlidna systers exman som hon har en del kontakt med men inte mycket, han är omgift osv) varpå Lasse säger något i stil med "Ja men varför då?" och hon svarar "Vi får diskutera det när vi kommer ner nästa helg!" och han svarar "OK!" ?! What liksom?! Har hon något överhuvudtaget att göra med vår gästlista?! Skrikandes

    Så, nu mår jag bättre

  • Pumpkin

    Äh, jag tryckte faktiskt bara en gång.

  • Pumpkin
    Anja: Han säger aldrig emot sin mamma Och så fort jag kommenterade det imorse och frågade vad hon hade med saken att göra så blev han jättesur
  • Pumpkin

    Tycker inte att det handlar så mkt om att kritisera i det här fallet, det var bara en fråga. En mkt berättigad fråga tycker jag. Nåja, så kan det gå Men om hon tror att hon kan börja bjuda in folk till vårt bröllop så kan hon ju glömma det i alla fall.

    Annars gillar jag oftast mina svärföräldrar, när de inte är för jobbiga och påträngande

  • Pumpkin

    Sant - mammor och deras söner alltså

  • Pumpkin

    Du får se till att alltid vara snäll Anja, då kommer de inte störa sig

  • Pumpkin

    Pust, vilka bitchar det finns på den här arbetsplatsen alltså! Ibland undrar man om vi går på högstadiet

  • Pumpkin
    Bellanote: Äh, vi satt och pratade om sommaren och att det är mkt att göra då. Så sa jag något om att "Ja, det är ju som Peter säger - kommer inte systemen igång som de ska innan sommaren, då kommer hälften vara tvungna att sjukskriva sig för att det är så mkt att göra" - och då går de till attack mot Peter?! "Ja men han gör ju inte så mkt", "Varför svarar inte han i telefon?", "Har han suttit och gnällt hos dig?" osv osv, fast det var JAG som "gnällt" till Peter och det var så vårt samtal kom igång liksom. Äh, bitches all of 'em.

    (Peter är min utbildare och gör en jäklarns massa som de inte har en aaaning om, men bara för att han inte sitter påloggad på telefonen jämt så gör han tydligen ingenting.)
  • Pumpkin

    Min moster frågade mig om jag ville låna hennes brudväska, och det ville jag ju förstås Så nu har jag något nytt och något lånat i alla fall.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.