• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Var en ring från en affär som liknar designtorget lite. En silverskena med en stor fyrkantig plastgrej på som var i tre skikt tydligen, underst är det iaf något glittrigt grönt och sen två lager genomskinligt. Så uppfrån ser den grön och glittrig ut och från sidan genomskinlig. Låter verkligen som en supersnygg ring nu när jag beskriver känner jag och inte alls som en leksaksgrej..

    Balboa swing, dansas till swingmusik och är det den vita överklassen dansade när de svarta dansade lindyhop till swingmusiken. Låter kanske lite struttigt och det är det också, fast väldigt häftigt! Om du är intresserad kan man gå in på www.swingkatten.se/danser/balboa/index.html där finns några fimlklipp.. så himla duktiga dansare!

  • 20080614

    Pumkin måste bara fråga, kan du ha sex samtidigt som en p-rulle står på? Skulle nog bli otroligt distraherad känner jag. Eller är det bara för att få Lasse på andra tankar först?

  • 20080614

    Vad har du dansat tidigare?

    Haha, ja men visst är det trevligt med ohämmade diskussioner!
    Skönt om det funkar för er, är ju perfekt om båda vill ha det ungefär lika också.

  • 20080614

    Kul med uppvisningsgrupp!! Jag dansade också lite folkdans förut, men absolut inte i någon uppvisningsgrupp.. Hoppas kunna övertala micke till det framöver. Han har lite dåliga erfarenheter från någon kurs, men jag tänker att om man kan dansa en dans är det lättare att lära sig andra. Är så himla mysigt på folkmusikfestivaler tycker jag.. dansa till 4 på natten!

    Du har inte funderat på att ta upp det nu eller dra med dig Lasse på något?

  • 20080614

    Tråkigt om det är så stor kurs att man aldrig hinner dansa med varandra. Jag hann iaf dansa med Micke tre gånger under kursen och sen i typ en timme hemma! Ska försöka gå när det där extra träningspass också, då får man ju bara dansa med varandra om man vill!

  • 20080614

    Hopp, dags för skolan igen.. Hoppas ni får en riktigt fin dag allihopa!

    anettan, var riktigt mysigt faktiskt! Tror tom micke var nervös för frieriet trots att vi redan har bestämt så mycket.. han sa det i morse, tänk om du sagt nej. Haha, det hade ju varit en syn!

  • 20080614

    Åh, hedebris, så himla typisk!! Hur många har hon hunnit rita på? Alla?

  • 20080614

    Hej på er! Datorn har varit occuperad hela helgen så jag hade lite att läsa igen märkte jag..

    Anja, Så himla fin klänning!! Du kommer att bli fantastiskt vacker i den!

  • 20080614

    Vi har också oss själva som OSA-personer. Känns jättekul! Skulle vilja ringa till den som annars var det stup i kvarten bara för att höra om någon ringt. Enda nackdelen är att endel har osat lite i förbifarten och sagt att de ska ringa senare, så nu vet jag inte riktigt om de tänker att de anmält sig eller inte. Men jaja, blir trevligt att ringa lite sen när osat gått ut!

  • 20080614

    Anja: Haha, nä det är faktiskt lite trist när det inte finns något nytt att läsa. Men ganska skönt ibland när man har lite tidspress på sig.. M läser på distans så om han har skolan är datorn hans.. Mycket frustrerande ibland

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.