• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Jag har varit endel förut så jag hade gärna sett något nytt, men Andreas vill så gärna dit och jag känner att det kan jag mkt väl tänka mig för hans skull.
    Kanske blir sista långa resan vi kan göra "ensamma" på bra länge ju, där för vill vi ha en härlig sol o badresa med möjlighet till att se en hel del och det tycker jag Thailand erbjuder för våran del.

    Snitte: Haha, ja. Är ju gärna därför vi vill ha resan på denna sidan jul. Men man vet aldrig, det kan ju ta hur lång tid som helst innan man plussar eller så går det jättesnabbt
    Jag berättar, självklart!
    Ska ni försöka efter bröllopet också?
    Vad är det som skrämmer dig med förlossningen? Jag har en enorm sjukhus och blod skräck. Allt som har med kroppen att göra, så jag ser fram emot en förlossning med stor förskräckelse, men jag försöker tänka att det är ju såååå många varje dag som föder barn så vad tusan skulle inte jag också klara det!?! Och alla mina vänner som fått barn och varit oroliga innan säger att när du väl burit på magen i 9 månader så vill du verkligen bli av med den och därmed blir förlossningen inte ett så stort orosmonent, ju närmare man kommer liksom...

    Oj va långt det blev nu då

  • Englali

    Hedebris: Åh... härligt! Varifrån har ni beställt någon stans? Känner jag kan behöva lite bra tips. Allt väl med bebismagen?

    Snitte: Nej just nu krånglar det inte iaf, men det är väl bara en tidsfråga tyvärr
    Åh, då får vi hoppas att ni lyckas med det på resan. Vi får vara skräckslagna tillsammans och försöka stötta så gott det går!
    Vi eller Andreas faktiskt är inne på att man borde börja försöka 1-2 månader innan bröllopet. Lätt för han o säga när han inte behöver vara den som spyr
    Han är ju sååå barnkär och längtar så. Dem vi var hos igrå kväll har en 12-åring, en 5-åring och en 3-åring.
    Han lekte med de 2 små hela kvällen, så mysigt o se honom. Är en härlig känsla när man ser den man älskar så mkt vara så underbart go mot små barn... mmm han är så fin min darling!

  • Englali

    Härligt Snitte, är precis så det ska kännas ju!
    Hur länge har ni varit tillsammans du och Magnus?

  • Englali

    Mitt funkar ju toppen... haha, vågar inte säga för mkt egentligen, snart börjar det väl hos mig också!

    Snitte: Hm... ja det är lite luddigt det där Vi började väl flörta lite extra hösten för 3,5 år sedan, men vi började väl inoofficiellt att träffas julen för 3 år sedan. Men säger väl att det är 3 år i april i år (haha det officiella datumet )
    Vi har dock känt, eller vetat om varandra sedan jag gick på mellanstadiet ungefär. Då var han ju min STORA kärlek... hihi, kommer ihåg att jag gick på alla sådana där discon som var när man var liten, för där spelade alltid Andreas. Andreas som var Dj som alla tjejer var sååå kära i Sedan är min lillebror o hans bror lika gamla och har umågtts en del. Min bror o Andreas har jobbat endel ihop så vi har liksom alltid funnit i varandras liv på något sätt och alltid haft ett gott öga till varandra. Men det blev aldrig riktigt läge för oss förräns för dryga tre år sedan.

  • Englali

    Anja: Jasså... Daniel är här på BT o hänger med oss o snokar runt lite!?! Attans att han skulle avslöja överraskningen.
    Mellan Andreas och mig är det 3,5 år. Inte så mkt, men tänk när jag gick i 5e klass och trånade efter honom och han gick i 8an, tror du han brydde sig!?!

    Snitte: Hihi, så mysigt. Ja... jag höll väl ut ett tag. Fast jag var sambo med en kille i 3 år (tillsammans i dryga 4) precis innan Andreas. Så då hamnade han lite i glömska under de åren... fast inte helt till 100% kan jag väl avslöja, han fanns med där hela tiden långt bak i huvudet... UScha på mig!!

  • Englali

    Anja: Tack för att du delar med dig av dina förlossningar... hm, det är väl en skräckblandad längtan jag känner... typ

    Snitte: Haha, INGEN risk. Vi pratar inte med varandra. Eller han pratar inte med mig längre eftersom hans sambo inte tillåter det (här är det dagisnivå förstår ni *suck*)

    Nu behöver jag hjälp. När jag ska limma mina inbjudningskort, vad ska jag då ha för lim? Något man kan beställa från Panduro? Vad har ni använt? Jag har för tusan inte limmat på... ÅR... Det enda jag minns är från pysslet som liten, är att limmet ibland syntes igenom det man limmat fast sedan, som en ful blöt kant typ. Detta vill jag INTE vara med om! Lite guidning nu tjejer!

  • Englali

    Anja: Kan bara hålla med Snitte, gör det i den ordning du känner blir bäst. Kanske lite i den ordningen som planeringen faktiskt varit. Men om du ska ha med festen i den... spara den till sist, det kan bli mååånga sidor där

    Snitte: Ok, då ska jag kolla upp det nu när jag ändå beställer. Ja sådant är så tramsigt... men hon är ung, omogen och mkt osäker Då blir det sådana problem!

  • Englali

    Bellanote: Det är jag som är från Kalmartrakten, 4 mil norr om Kalmar. Är väl bekant med Jkpg.
    Jag skulle satsa på en DJ, som Snitte säger så känner dem ju av stämningen på ett helt annat sätt. Har varit gäst på bröllop med båda delarna och måste säga att jag klart föredrog det som hade DJ (rent musikmässig iaf). Det var mer stämning och definitivt mer folk på dansgolvet. Blev det dåligt med folk så fixade dj:n till det.
    (haha... gud partisk jag känner mig, när Andreas jobbar som det )

  • Englali

    Hedebris: Förstår att du längtar, men nu är det ju inte så långt kvar!

    Anja: Ajajaj... låt blir godispåsen Lika bra o inte köpa något alls, så slipper du försöka motstå frestelsen hemma. (fy va sträng jag låter, men menar bara väl Vet ju hur gärna du vill ner några kilo)

    På tal om överarmar. Min måste definitivt tränas, har ju också en klännig som är helt bar över armar och axlar. Bara känner hur slappa dem är... men så är jag så himla rädd att jag ska bli stor o se för "biffig" ut om jag tränar dem för hårt... haha!

  • Englali

    Jag ska också försöka sova... pappa fyller 60 år i morgon så det ska vara stor middag här, hemma hos oss. Bäst jag ör pigg och utvilad!

    Snitte: Haha, nej kanske inte då... men lite får man väl gnälla ibland. Jag vet jag är ganska liten, men man är aldrig 100% nöjd. Allt skulle gärna få vara liiiite fastare

    Natti natti på er tjejer!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.