• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    jag vill med ha solo sång men hon som övertalade mig att hon skulle få sjunga backade ur.. varför övertala mig för då då? suck

  • Bellanote

    nej det känns dumt att fixa någon som kan sjunga. fråga kyrkan om de vet någon för ibland gör de ju det.

  • Bellanote

    hi hi läste en annan tråd som jag tror jag ska ta lite ifrån. bröllopssången från trolltyg som ska spelas när gästerna sätter sig i kyrkan.

  • Bellanote

    Pumpkin HA HA HA .. jag kommer ihåg trolltyg men inte sången. men mycket gamla minnen gav det när man kollade på youtube

  • Bellanote

    Aaargh min toastmaster ringde nu. det är inte säkert att hon kan ha kvar uppgiften för hennes styv dotter har anmält henne för massa skit som inte är sant. så det blir ju advokat och grejor för henne så jag sa det att jag kan prata med min svägerska om hon är intresserad utav det, så hon får rikta in sig på det andra..
    det jävligaste är att jag vet hur hon är den styv dottern och jag vet hur min kompis är och hon gör inget även när styv dottern är som värst.. hon är verkligen en bortskämd unge som inte lyssnar ett skit på en vuxen.

  • Bellanote

    Hund till salu någon som vill ha?? bortskänkes just nu av matte obs fråga ej husse..

    han har ätit upp vår mat som jag gjorde till våra matlådor när jag var i tvätt stugan . .

  • Bellanote

    jo det är ledsamt för henne pratad med hennes syster om att vi skulle hitta på något för henne så hon fick annat att tänka på..

    är en irländs setter vi har som ännu ges bort gratis. mamma lilla cocker blir aldrig till salu hur mycket hon ännu gör..

    anja jag får ta tag i mig själv för att inte göra det du säger, blir nästan rädd för mig själv ibland och tänker fasen jag ska inte ha barn alls. tänk om man gör något sånt nej tror inte jag skulle det men jag kan inte låta bli att tänka endå. sist jag tog cockern i örat och skällde ut henne när hon hade hämtat katt skit så satt hon och darra och då smälter man som bara den. men jag vände och gick för annars hade jag bara gett henne en kram för de där ögona och då blir det ju helt fel när hon gjort fel.

  • Bellanote

    jo visst jag ni som snackar ansikts behandlingar hela tiden, jag köpte body butter idag. är så torr om hela kroppen plus att på kvällarna så kliar det på benen hela tiden.

  • Bellanote

    Är hemma idag igen. hade ju maginfluensa i början på veckan . tänkte jobba idag men har inte kunnat sova alls för huvet och sen frossat hela tiden. huvet börjar lätta lite nu men frossar ännu.

    så ser min dag ut suck*

    jo bokade cateringen igår. ska bara ringa där i slutet på april så vi bestämmer exakt antal personer som kommer.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.