• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    vem var det som vill ha krona var det englali? kolla in tou sida hon har det. visserligen är den rätt så stor men helt klart stiligt. kolla bilden längst ner i hennes galleri så får den ut sin fulla rätt.

  • Bellanote

    På Tou sida där så är det ju en väldig annorlunda tycker den är väldigt står. men just den bilden längst ner i hennes galleri där det är kort på allting och hennes make så passar den så bra in.

  • Bellanote

    Nu är jag tebax efter en hel helgs ledighet från BT. har jag missat något?

    mannen min provade sin klädsel i lördags och han vart så stilig, vart en svart glansig med mönster så den nästan skiftade i silver från vissa vinklar sen blir det silver i västen och det runt halsen.

    Ska prova en korsett vid påsk som jag ev ska ha under klänningen är min sambos farmors gamla hon hade visst en hel del. så min svägerska har sparat dem men de är för stora för henne och hon är en 26-38 och jag är 42-44 så jag borde kunna ha den tycker jag. det är en sån som går ner över höften. sen hade hon många andra med plus någon korsett som bara var för magen. plus en annan för brösten ja en hel del med andra ord känns som de kan va lite mer rejäla än den jag köpte på tradera.. plus att då har jag något gammalt fixat med.

  • Bellanote

    korsett ska jag ha vet bara inte vilken ännu. men det lär jag ju veta. dens om håller in bäst fast så jag kan andas så klart den blir det.

  • Bellanote

    jag vet inte hur jag ska göra med strumpbyxor blir nog stay ups kanske. vill inte ha hela så att säga och kruxa med det när man ska på dass men sen känns det som att är det varmt så hoppar jag nog det.

    jag har en mage och *** handtagen som jag vill ha bort i klänningen.. och en del av ryggen med..

    jo vet en hel god super smaskig fisk krydda "fransk fisk krydda" som man bara häller på och så smör över och in i ugnen och den går inte att misslyckas med men endå äter jag inte så mycket fisk fast den är så god. men den går bara att köpa på marknader den kryddan.

  • Bellanote

    Anja glömsk eller?

    På tal om att vara lite sen men jag drar 42-44 annars men min klänning är i 40 så tror nog en del är stora i stl.

    Hälften av mina inbjudningar skiakdes eller ja gavs i helgen och de andra skickas idag. Men de undrade var jag hade köpt inbjudningarna så det var roligt..

  • Bellanote

    Organza band är det.. jag köpte mitt i en hobba ffär men vet att det finns många ställen på nätet att beställa ifrån..

    Köpte servetter i helgen så det är klart. SEn köpte jag en del av löparna som jag ska ha vart det gröna och det är riktigt GRÖNT nästan självlysande men hoppas det tonas ner lite sen när det ligger på en vit duk och sen dekorationerna på. ska bara ta dem 30cm breda så jag behöver bara hälften av vad jag trodde från börja. SEn hittade jag ikea silver ljus fat för 59 ska jag ha 5 el 6 med dekorationer på. jätte fina är de blir la att sälja dem på tradera sen.

  • Bellanote

    Vi gifter oss den 28 juni. när gifter ni er? det hade ju varit jätte bra om man kan dela på dem så att säga..

  • Bellanote

    KKC såg nu på din sida att du gifter dig i aug och då går det ju att jag köper dem först och så köper du dem sen för halva priset ju.

    Gjorde en elak sak idag. Sja ju byta jobb nästa vecka men är mer intresserad av ett annat som bara rann ut i sanden hörde inte av dem men ringde upp dem idag och sa att jag än var intresserad och så och då var det ju jätte bra helt plötsligt att jag slutar så snart inpå så de kan hyra ut mig. Ska ringa dem igen på torsdag/fredag och höra igen ville han för han skulle kolla upp det var de var ännu intresserade fast de inte hade hört av sig och tyckte det var jätte bra att jag ringde dem och visade att jag står och stampar som han sa. Känner mig lite så där svart eller vad man ska säga att jag går bakom ryggen på det nya jobbet innan jag ens hunnit börja. men får ju kortare uppsägningstid på det viset.

  • Bellanote

    vad är det för klänningar ni snackar om?? nyfiken ju..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.