• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    1 tyckte jag inte om hur spännet satt. 2 går bort för mig. 3 var jätte fin.. 4 var bra men 3 bättre. 5 nej. 6 var söt. 7 nej. 8 var jätte fin. 9 var nej och usch . 10 var oki men tyckte inte om den låga klacken. 11 var fin men tänk vad grus man får in fast det får man nog i alla med låg klack. 12 var stil ren och fin.

    så min topp tre är 3 och 8 sen 12 på sista plats.. orkar inte göra hela listan.

  • Bellanote

    så det är bara delilah jag kan hålla med om

  • Bellanote

    sommarbrud då hade vi båda nr 3 på topplistan.

  • Bellanote

    anja sicken tur att delilah har lägre och bredare klack. de är ju snarlika men inte så lika faktiskt.

  • Bellanote

    anja hur många favoriter har du egentligen.. bättre tat lägga dem i en sån bingo snura så tar du den skon som du får ut

  • Bellanote

    sommarbrud du ska ha den på ett bröllop va? på sommaren? sa ta någon somrig färg inte den som var på men stilen på klänningen var jätte fin.

    pumpkin tycker inte hon har med er gästlista med alls att göra. min mamma har sagt vissa som jag MÅSTE bjuda enl henne och då har vi gjort så att hon står för deras kostnad då vi inte tyckte d evar ett måste.

    anja har du någon chans att prova dessa skor då?

  • Bellanote

    KKC va bra att du får bidrag...

    pumpkin o anja kan va jobbigt det där. min sambo var mammig innan men nu har han börjat se hur hon är. hon dricker varje ledig stund hon inte jobbar. men förvisso har hon inte haft det lätt alltid men när vi tagit upp det med drickat så har hon bara vänt andra sidan till. men vi har sagt det fö när hon dricker blir hon jätte jobbigt och drar upp hela vårdnadstvisten om min sambo. så hoppas hon kan hålla sig på bröllopet annars har vi min killes bror som får barn vakta henne.

  • Bellanote

    anja den var annorlunda.

    jag ska inte ha någon väska alls. har inte det annars heller är en lägg ai ficken typ istället har försökt hur många gånger som helst men jag klarar det inte det här med hand väska.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.