• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja det lät som en rolig dag, men du har ju inte "ätit" något på hela veckan så det är ju helt själv förvållat hur du mår.. får man verkligen dricka vin på den kuren??

  • Bellanote

    Anja, sptember2008 har de skorna som du vill ha från rainbow såg jag nu, har för mig att det var dem du ville ha..

  • Bellanote

    pumpkin det sista såg jätte mysigt ut..

    sambon fick sms från sin bror nyss att d efick inbjudan igår och jisses vilken svensexa han kommer att få.. ha ha och hans bror kan festa, sist vi festade men han så spydde sambon i en papperskorg JÄMTE toa stolen, han var för full för att veta vad han gjorde, det var frieri nr 1 den natten.. Ha ha you can never guess what i did for that perpose ;-D anja kan nog gissa.. ha ha ha..

    får bara hoppas mina vänner får till en sån där möhippa som man aldrig glömmer..

  • Bellanote

    ja hur mysigt vor edte inte med en sån stuga..

    men ett måste på en sån resa är la ett gammalt hederligt film motell va?? eller har jag fel?

  • Bellanote

    vi pratade först om att resa till portugal för svärfar har lägenhet där men nu är min far på gran canaria och kollar lägenhet där så köper han den så blir det ju helt def gran canaria så vi vet inte ännu vart vi hamnar. men vi åker inte direkt efter bröllopet utan vi åker på hösten/vintern där efter så vi skramlar lite till det med.

  • Bellanote

    pumpkin det sista där var verkligen film för mig.. så fort man tänker usa så tänker man film men kanske inte så konstigt alls..

  • Bellanote

    jag vet inte alls om han hyr ut, den ligger på algarve kusten och namnet är helt väck nu bara för det.. vill till portugal med men jag vill till gran canaria med har knappt varit någonstans innan har bara flugit en gång och då var jag i turkiet med mamma!

    la in en bild på en sminkning som jag tyckte var fin men kan man verkligen ha sotiga ögon på bröllopet?? tyckte den var så neutral endå på något vis..

  • Bellanote

    Åh snart kommer min favvo låt på radio vinyl.. Elton John med crocodile rock. någon som hört den?? den är fest för mig om något.. plus ratatas- doktor kärlek den får inte glömmas..

  • Bellanote

    tänkte väll det för annars är crocodile rock min hela två år så festade jag till den VARJE helg den var låten som alltis fick igång mig och ännu så funkar den så jag bröjade hoppa och studsa nu framför datorn..

    anja kollade du september sida på hennes skor.

  • Bellanote

    men anja den bilden var ju skit fin på makén ju och den var ju inte alls så sotig runt ögona som den andra som jag hade.. den var mer fin din.. hoppas jag kan prov sminkas med så man kan se om det kan användas. för ska jag ha glasögon med så behövs det mera på mig för att det ska synas.. linser till mig kostar 5000 så ha inte råd att skaffa det innan.. suck siktar på att spara ihop till en op på ca 50,000 så man slipper skiten..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.