• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Aaah nu började jag bli nervös om jag behöver någon underkjol eller ej till min. tycket det ser ut som hon på aspera har det under på sina bilder men jag hade det inte när jag provade och den lixom baar hänger då kanske blir snyggare med lite utfyllnad under.

    anja jag såg en bild häromdagen på en bröllops klänninge med ring under och den var hemskt men får hoppas det inte blir så på din utan det är tyllen som kanske tar bort den känslan utav ring.

  • Bellanote

    anja ja på bilden där så ser man ju inga ring som står ut så som de fruktansvärda är.

  • Bellanote

    Ja jag få ta med den in sen och prova med där jag köpte den, för de ska ju endå sy upp den och in den gratis om det nu behövs. en kompis sa att jag såg smalare ut i ansiktet nu än innan men vågen visar inget pendlar 2 kg upp och ner men det kanske har gjort lite på fettet och fått mer muskler .

    anja hur går det med drinkarna och pulvrena? kör du soppor med?

  • Bellanote

    ja tycker lite synd om hon som hade den klänningen för den är jätte fin i sig men ringen förstörrde jätte mycket på hållningen på hennes..

    nehe nu är det läggdags här!

  • Bellanote

    en sån underkjol som de hade där på dreambride hade jag kunnat tänka mig lyfter inte så mycket men står ute lite där bak endå..

  • Bellanote

    den sjöjungfru modellen tro jag skulle hålla upp den snyggt. ja ja får ta och ringa dem som jag köpte min från och se vad de säger..

    nehe nu är det def gonatt!

  • Bellanote

    Oj vad ni har skrivit mycket sen jag var inne sist i tisdags.. säkert missat massor.

    Fick mail igår om att skorna skickades från kina idag så de borde la titta in nästa vecka hos mig. Men idag hitta jag ett par vita fina skor med 4 cm klack som kostade 149 så jädra *piiip*

  • Bellanote

    läste med penisar så du stavar anettan..

  • Bellanote

    pumpkin det där med att dammsuga är känsligt visst är det snällt men man tar det ju som att jaha så tycker hon det är skitigt här ja!

    englali klart hon blir ledsen när hon inte kan följa med. men säg till henne att din blivande kan filma eller något så kan hon få va med endå, för det är ju endå stort att hennes dotter blir dubbad så att säga.

    jag har börjat få in lite svar nu de har ju varit ute i en vecka. men mormor är lite dum eller hon vill inte svara för hon vet inte om hon lever då? visst hon har cancer och får bromsande men som mamma sa att det vet ingen om man lever tills dess, hon kan ju inte bara gå och vänta på att bli dålig när vi inte ens vet om hon blir det.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.