• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Men kan det inte vå så att han vet att du inte tycker om hans mor, och han vet att du hade blivit tjurig om han sagt att de skulle va tills på måndag så han sa ingenting eller hade han sagt att de skull eåka på söndagen el va det bara du som trodde det?? vill inte försvara han men ett ex jag hade gick inte ihop med min mor så jag sket i att berätta det för han för annars visste jag att han skulle gå runt och va tjurig i flera dagar annars. alltså när hon skulle besöka oss.

  • Bellanote

    Filifjonkan yrt värre men tror jag hängde med.. är det i guld och sen blommorna är i vitt och så bara två blommor..

  • Bellanote

    alvavera har du skrivit allt själv?? det är ju skit snyggt gjort ju redigt impad

    nu har jag beställt bidrottningsgele så alla mina finnar försvinner tills bröllopet och mina naglar och hår bir mer slitstarka och jag blir piggare med

  • Bellanote

    alvavera på korten i ditt galleri så ser det verkligen ut som att det är handgjort så de är super fina..

    pumpkin usch det låter jobbigt att behöva va förbered på när man ska ha besök, jag älskar när det kommer folk och man inte vet om det tycker det är jätte roligt..

  • Bellanote

    Blir galen letar efter en låt med miss li men jag vet inte vad den heter, sen spelades jämt på p3 för ett halv år sedan men jag hittar den inte..

  • Bellanote

    pumpkin vilken bra respons du har fått för inbjudningarna.

  • Bellanote

    skita dator!!

    anja maten lät jättte god, ja men oxrytt kan nog va gott det med

    pumpkin surt att söka jobb men du får ju inget nytt utan att söka dem tyvärr.

    englali håller tummarna för er att det kan bli liten snart och du ska se att när bi väl är det så har ni helt andra prioriteringar än ni har idag så pengarna kommer nog inte va erat största bekymmer utan mera som att få sova HELA nätterna igenom

  • Bellanote

    Pumpkin bra!

    usch hade en sån ångest igår, är ju rätt så mycket som har hänt det senaste året inom min familj och i och med att jag har bott 24 mil bort så har jag bara kunnat släppa det när ja kommer hem men insåg igår att jag kommer bli mer medveten om det nu när vi flyttar hem och att jag msåte ta itu det som ligger begravt för mig.. suck låg och grät i två timmar och hyper ventilerade jätte jobbigt.
    allt började av att mamma frågade om det var ok att hennes gubbe hänger med på en traditions middag som vi har varje lång fredag och att pappa inte ens var bjuden. det känns så fel fast jag sa att det var ok och inget mer men sen bröt allt ut när jag skulle lägga mig. usch vet inte hur jag ska göra med allt det som jag trycker ner hela tiden hur jag ska orka ta itu med det.

  • Bellanote

    englali exakt så som du fattade är det som jag tänker, just det att pappa inte ens är bjuden..

    En del av det som har hänt det sensate året är.
    jag fick reda på att vi inte kan få barn utan hjälp.
    Mina föräldrar skilde sig.
    Mormor fick cancer.
    farfar fick KOL konstaterad
    Pappa sålde mitt barndsomshem där jag växte upp.
    min killes farfar dog

    så det är en del som jag bara trycker ner hela tiden som jag inte vill ha upp som ni förstår men jag har insett det att jag måste ta itu med det för att börja må bra.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.