• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    mamma har en del halv dagar och hon jobbar på kontor. jag har aldrig haft det och jag har alltid varit industriare/lager .

  • Bellanote

    anja den är större på din sida är den. då ser man de bättre där.

  • Bellanote

    Jo någon som vet hur man gör med paypal? är det något som jag ska bekräfta att jag fått skorna eller något sådant?

  • Bellanote

    tror vi ska hyra nichlas skor faktiskt de tar 195 för det och mycket billigare än att punga ut över 1000 spänn för några han aldrig mera kommer att använda..

  • Bellanote

    anja skulle du inte iväg och fika ?

  • Bellanote

    Blir en lugn helg har varit och hämtat fri biljetter till mässan så väntar på att ett par kompisar från karlskrona ska komma up så vi kan gå med dem..

    har bestämt mig för skorna nu det blir dem med pärlorna de andra ska säljas. de med pärlorna var exakt samma färg som klänningen och de passade jätte fnt ihop..

  • Bellanote

    anettan det var ju himla bra pris.

    provade ju med korsetterna i lördags och den som går högre kan jag inte ha utan det blir den såm håller in love handles och magen såg ut som en pinuppa i den.. ska minska drastikt i vikjt nu med för klänningen börjar blir för liten.. så måste ner 5 kg nu på tre månader suck.. har lust att ställa in hela skiten eller bara gå och köpa en på myrorna..

    nehe tvätten väntar..

  • Bellanote

    annetan när gifter ni er då? jag har med 15 kg jag vil ta men jag har del mål och det första målet är 5 kg nu tills sommaren och bröllopet och så ska jag hålla det i några månader innan jag går ner nästa och om jag vill gå ner ytterligare efter det så dröjer det nog för vil först och främst hålla det jag går ner. det blir inte den korsetten som jag har i galleriet, jag kväver mig själv med den när jag satt ner och hyllan hamnade ju nästan uppe vid halsen fast rätt så bra att bara sätt atallriken där och sen sleva så den andra korsetten som är en speciale blir ju något gammalt och lånat hoppas man får ha vå i samma ..

    pumpkin håller tummarna ..

  • Bellanote

    englali konstigt med mensen men i och med at du just nu har mycket i ditt liv så kan det ju ha med det att göra med, kroppen reagerar ju på konstiga sätt när det gäller det.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.