• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Sommarliv skrev 2008-02-17 11:09:56 följande:
    bläää allt går inte som jag vill.. Jag blir så lessen.. Min bror ringde upp lilla systern o så då fick hon veta av honom att Andreas o jag gifter oss.. jag hann inte säga det före.. Men min bror bara skattade åt saken att vi ska gifta oss.. Sen när jag sa datumet till min lilla syster så sa hon "får se om man är ledig då".. Nu gillar jag inte mina syskon.. morr..Får sån lust att åka iväg o gifta oss utan släkten o bara med vänner som är glada över att vi gifter oss.. hmm
    Men fy vilken trist reaktion! Inte direkt den man vill få av sina närmaste. Iofs så flinade min bror lite när jag sa att jag och A ska gifta oss, men han bara är sådan... lillebror vet du. 1 1/2 år yngre än mig, han ska alltid retas, fortfarande!

    Men din syster får väl helt enkelt bara se till att vara ledig då. Fy, jag hade blivit jättebesviken på min familj också om de sagt så! (Nu är jag ju då lite besviken på svärmor istället, hm...)

    Anja: Berättat för Daniel om klännigen än??
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-17 09:20:23 följande:


    Gravid tvivlar jag på, jag har mått såhär varje helg i 4-5 veckor nu. Det är som att jag har nånting i kroppen, men det bryter inte ut ordentligt.
    Jasså Pumpkin... Anja tror du ska ha babis
    Trist att du inte mår bra, men är det bara på helgern?

    Åh, nu har jag hittat en frisyr som jag verkligen gillar och den är helt emot allt jag tidigare sagt jag ska ha.
    Ni som sett min klänning, Lillyn, det sitter ju en stor blomma på höften på den. Tror jag ska ha den i håret istället. Jag har så himla utstående höftben så det ser lite småroligt ut när blomman sitter där, den förstärker benet för mkt. Så i håret kanske inte är någon dum idé?
  • Englali

    Tjejer... hjälp mig nu! Vart kan man hitta br typsnitt? Vi vill ha ett lite snirkligt sådär till vårat monogram?
    Help please!?!

    Pärplattan: STOR kram och omtanke till dig! Hoppas du kan få komma igång med din behandling så snart som möjligt ju! Kan de inte skynda på den lite?

  • Englali

    Vi hittade på Dafont och nu är texten färdigskriven, inlagan designad, printad och.... KLAR!! Vi har jobbat på bra nu en stund darling och jag
    Riktigt, riktigt nöjda med resultatet! Har inte klistrat in alla i korten än, har hälften kvar.
    Sedan är inte infobladet klart, kommer förhoppningsvis bli i veckan, så inbjudan kan skickas ut inom 2 veckor.
    Väntar dock fortf. på en stämpel från formatpapper... grr!! Är ju länge sedan jag beställde den

    Vår inbjudan är nog inte den mest traditionella, men det gillar jag! Vi bestämde oss i sista sekund för klädsel kavaj, har velat fram och tillbaka mellan det och mörk kostym. Det blir kavaj och så i infobladet lägger vi in ett stycke som förtydligar kavja-koden.

    När ni skriver osa... vilka har ni angett som mottagare av dem samtalen? Vi skrev oss själva faktiskt, maniskt controllfreak som jag är

  • Englali

    kavaj-koden... ska det såklart stå

  • Englali

    Skönt, då är det fler som tänker som vi.
    Hade tänkt haft mina föräldrar också först, men nu när mamma är sjuk så tror jag inte hon känner för att hela bekantskapskretsen ska ringa dit och anmäla sig och samtidigt börja prata om hennes sjukdom, så det var mest av omtanke till henne.

    Vet ni, jag har så ont i magen över det här med mamma. I morgon ska hon och pappa på samtal med cancerläkarna på sjukhuset. De ska få reda på om lungröntgen och proverna hon gjorde förra veckan visar på om det spridit sig dit. Så ska de lägga upp hennes behandlingsplan, när hon ska börja med cellgifterna, hur mkt och så...
    Jag bli helt förstörd om de säger att det spridit sig mer. Jag ver inte vad jag gör då Hoppas, hoppas så innerligt att det bara är den tumören som de hittat, att den är den absolut enda cancern i hela kroppen kvar. (Det i livmodern är ju redan borta) Åh, det här är så hemskt!!

  • Englali

    Tack för alla stöttande kommentare, vi får se i morgon vad de säger!

    Anne: Oh... me like!! Den/dem är assnygga!
    Jag har ju också ringbekymmer, ingen passar och ingen jag gillar... ibland vill jag ha en stor sten och ibland värsta bling-bling ringen som glittrar järnet!

    Pumpkin, frisyren jag pratade om, lägger upp den i galleriet nu.
    Tänk er den lite asymetrisk, lite mer åt sidan och sedan den stora blomman från klännigen snett bakom ena örat... typ
    HELT emot de strikta slätkammade jag tidigare snöat in mig på.

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-17 18:58:28 följande:


    Englali häftigt... Skulle nog bli superfint med blomman och så ditt ljusa hår i sån frisyr!
    Den är ju lite buslockigt romantisk så. Och jag har nog kommit fram till att det är MKT mer jag än någon drottningliknande stram grej. Jag är ju en helsprallig, lite smått galen tjej som man aldrig riktigt kan räkna med vad som händer Nog är väl den bättre? Fast får A säga sitt så tycker han sådär om den, men han gillar inte "drottning"-frisyrerna heller. Han vill ha en mittemellan... men, se där får han nej!!

    Ringkostnad... ja det har jag inte ens tagit upp med honom ännu
  • Englali
    Flamora skrev 2008-02-17 19:25:16 följande:
    Självklart ska båda känna sig bekväma i sina kläder på bröllopsdagen. Jag är helnöjd med outfiten som Kristoffer beställt. Finns i mitt galleri om nån vill se. Mörk frock coat med silverfärgad väst och kravatt.
    RIktigt snyggt! Något i den stilen kommer Andreas också att ha, men kostym då, eftersom han inte kan ha någon längre variant av överdel. Han är kort och har korta ben så han kände sig urlöjlig i det, tyvärr! Men en riktigt läcker kosytm och så sådan väst och plastrong till blir toppen!

    Pumpikn: Japp, KiK, men vi får se... det är ju som bekant ett litet tag kvar. Vilket kan betyda tusen ändringar
  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-17 19:56:16 följande:


    Englalisamma här... Daniel är bara 1.73 så det blri nog ingen frockcoat där heller... han har förvisso inte korta ben och lång överkropp sommånga killar utan är nog väldigt "jämnlång" på överdel och underdel eller hur man nu ska uttrycka det.men jag vill ju ej det ska se fånigt ut lixom...så riktigt snygg kostym, väst och plastrong blir det nog här oxå Nuuuuu ska jag natta... haha kram så länge...
    Precis! Fast Andreas kommer inte ha en svart kostym utan en mörkt, mörkt grå. Den är redan shoppad och riktigt snygg!

    Hur gör ni andra med väst/plastronmh/kravatt etc. Hyr eller köper? Är det stor skillnad?
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.