• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    KKC skrev 2008-02-19 16:14:57 följande:
    jag är oxå skit nojig över budgeten, men å andra sidan ligger vår budget på ca 20 000kr...
    Vi har då ingen budget... hur knas det än låter. Ingen fast som måste följas till punkt och pricka. Vi utgår lite från vad vi gillar och vill ha, sen får vi se lite var det hamnar prismässigt. Vi har ju ett hum om vad saker och ting får kosta. Har räknat lite löst på det men inget helt bestämt. Men våran ligger väl på kanske 55´000 - 65´000 exkl. resa, omkring där.

    20´000, KKC, kan du ge mig lite budgettips? Ska ni göra mkt själva eller har ni flyt och känner många som kan hjälpa till med div. saker?
  • Englali

    KKC: Tack, säg till så fort du kommer på något

    Pumpkin: Ja, jag tycker det är super. Och ska bli sååå skönt o få komma bort från min egen salong lite och sitta i en miljö, som inte är min arbetsmiljö och njuta!

    Idag slutade jag jobbet vid 13.00, det är underbart ju! Lite skillnad mot 18.00. Funderar på om jag kanske skulle gå ner lite i tid? Fråb 100%?? Nja... jag får gärna för A har han sagt om jag känner att det är vad jag vill, men sen tänker jag på barn och då känns det som om det är bra att jobba som en tok nu för att kunna unna sig mer under mammaledigheten, så jag får högre FP.

  • Englali

    Pumpkin: Precis... studier är ju mer fritt. Och jag får väl hålla ut tills mammaledigheten och efter den, för då vill jag knappast jobba 100%

    Bellanote: Nej precis. Jag gillar att unna mig saker Naglarna och det tänker jag också unna mig hos en superduktig tjej.

  • Englali

    Anja: Japp det tänker jag unna mig. Jag känner tjejerna som har salongen. De är duktiga välutbildade inom hudvård och make. Har jobbat med en av tjejerna och känner mig trygg med dem.

    Vad är det för superpris du hittat för en bruduppsättning? Låter ju helt vansinnigt billigt! Hör ordentligt med dem vad som ingår i det priset. När jag fortf. var lärling och gjorde en brud tog jag 1900:- för det (med make då)
    När vi gör brudar och är klara så har vi pris per påbörjad timma och ibland landar det uppåt mellan 3000-4000. (man ränkar då in konsultation och så. Men vanligtvis så iaf mellan 2500 och 3500 kr.

    Jag har gjort ett nytt "fodral" till våra engångskameror nu. Blev riktigt snyggt och jag är nöjd! Bra!

    Har fler hus vi spanar på nu. Gav ett "skambud" på ett idag och säljaren blev galen... haha!! Sen är det ett som det är visning på 11 mars... Undrar om jag bli husägare någon gång?? *drömmer mig bort*
    Bestman o tärna var här nyss o han gjorde ett snabbt konstaterande att vi kommer aldrig hitta ett som passar mig så han utryckte sig något i stil med "Men va f-n bygg ett hus, annars blir det aldrig något!" Hahaha, dem känner mig sååå väl!

  • Englali
    Hedebris skrev 2008-02-19 20:53:06 följande:
    varför kommer allt skit i klump alltid?
    Hedebris: Vad är det som har hänt då??

    Bellanote: Ditt pris för uppsättning tycker jag låter helt rimligt.

    Pumpkin: Visst är det tokjobbigt att sitta o skära ut allt det där... varför är du pessimistisk då, vad är det som inte känns som om det blir bra?

    Snitte: Men fy, samma dag. Snacka om dålig planering och dålig "vett & etikett". Lite framförhållning kan man väl ändå tänkas ha?
  • Englali

    Pumpkin förresten... hur går det med dina ringbekymmer? Har Lasse ändrat sig ang. stenen?

  • Englali

    Ja Anja det är bara o säga GRATTIS om du kan få det till dem priserna.

    Jag är trött, vill gå och sova men samtidigt vill jag inte somna för det betyder att jag snart ska till jobbet igen och jag VILL inte Vill inte vara där *ledsen*

    Vet för övrigt inte hur jag vill ha mitt hår. Jag är så kluven. Hm... inte mkt som jag vet vad jag vill med vad det gäller bröllopet känner jag. Jo, att jag vill gifta mig med A mer än något annat, o tur är väl det

  • Englali

    Pumpkin: Jag känner igen det där. Du ser ju bara mina ideér jag plötsligt fick sån ångest för texten i inbjudan. Som om folk bryr sig, egentligen...

    Personligen så tycker inte om när man blandar röd och vitguld. Jag tycker inte det är så snyggt, så jag är helt inne på Lasses bana där med rött guld, men smaken är ju deld som sagt...
    Och jag förstår aboslut dig om du nu ställt in dig på en i vitt guld och så säger han rött. Grrr... hade blivit tokig!

    Jag börjar själv bli mer och mer övertygad om att skaffa en ny förlovningsring också, så att jag kan välja vigselring lite mer fritt. A är ju inte bekymrad över kostnaden eller så utan han är "ledsen" och tycker det är vemodigt att vi inte har lika dana förlovningsringar. Han tycker det är VÅRA ringar som vi alltid ska ha... han är för underbar!

  • Englali

    Jag kommer inte smälta ner den. Älskar ju formen och designen på den. Kommer i så fall bära den på högerhanden som någon slags "kärleksring" (min mammas fina förslag på namn ) Så kan man kanske önska sig någon sten och så till den när det är någon speciell årsdag eller liknanade kom A fram till. (inte mig emot haha!)

    Anja klart du ska slå till. Och även om du inte hittar någon bild där som tilltalar dig så får du tänka på att det är helt andra brudar som förmodligen kommit dit med egna önskemål. Så utgå inte från bilderna att det är den sortens friysrer de gör där. De kanske är just så att de inte aft ngn brud/anna uppsättning med just din smak. De kan säkerligen tillgodose dina önskemål också.

    Skulle någon kolla i fotoalbumen på vårat jobb så skulle jag inte göra en uppsättning där iaf *asg* Det är inte uppdaterat sedan mitten på 90-talet... så erhm, minst sagt underliga frisyrer finns att finna! Ska ta lite kort på mina baltjejer så får vi sätta in dem i det albumet.

  • Englali

    Natti natti Pumpkin! Sov gott!

    Anja: Hahaha, jag förstår...
    Du jag är precis lika galen. Tänkt dig då mardrömmen att själv jobba med det och sedan ska någon annan göra det!?! Jag kommer vara ett monster. Vet ju bara hur jag är när någon klipper eller slingar mig. Skitpetig! Ingen har verkligen erbjudit sig att göra min frisyr... tror alla drar sig för det eftersom de vet hurdan jag är
    Dem tycker ju till och med att jag är omständig att toppa igenom längden på haha!!

    Stackars våra frisörskor Anja! (gud nör jag hör mig själv alltså... jag ska aldrig mer gnälla över jobbiga kunder ("säkert"))

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.