Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Det är SOL ute här!!! Jag antar att det betyder att det är bäst för mig att jag går ut och inhämtar D-vitamin. Det ska vara bra mot deppighet, har jag hört..

    So long, girls!

    Pumpkin - Jag tror också jag tycker utan struktur.

  • Pärlplattan II

    Hallå? Har någon druckit ekovinet på systemet? Det vita? Jag ska ge bort det imorgon, tänkte jag...

  • Pärlplattan II

    Jag tycker fint diadem Pumpkin!

  • Pärlplattan II

    Englali - Vad skönt ändå.. Eller, ja, men att det inte spridit sig åtminstone! Hoppas det kommer gå bra framöver!

    Igår talade jag om för maken när och var vi ska träffas och planera lite. Han blev förvånad när han insåg att även han ska följa med. Jag undrar om jag är för dominant, eller om han bara är korkad.. Kanske en kombination.

    Just nu letar jag efter min bästaste pincett - vi ska på inflyttningskalas ikväll och det vore trevligt att ha två åtskilda ögonbryn, tycker jag - jag misstänker att min syster råkat få med den i sin packning. Råkat. Hmmmmmmmmmm....

  • Pärlplattan II

    Jag älskar MyCard - kanske det var obra att gå in där. Nu tänker jag att den här texten om kärlek ur Bibeln - "allt tror den, allt hoppas den osv" är mitt absoluta favorit. Den känns ju perfekt som stämpel och man får med den, även om man inte har en vigsel..

    Jag hade en idé om hur jag ska forma inbjudan nu, efter att ha inspirerats av Panduro, med en ficka som innehåller en sån där adresslapp på vilken det står inbjudan och en prickig bakgrund. Kan man ha den där texten t.ex på festprogrammet tror ni? Eller blir det trist? Eller inte - jag kan inte bestämma mig - på ett sätt skulle jag vilja ha t.ex champagneglas på den. Eller något annat, t.ex två hjärtan. Men man kanske kan ha båda. Eller inte. Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud... Jag tänkte att jag skulle försöka bestämma mig liksom i förväg, för att inte lägga ut så mycket pengar på olika idéer, det har jag gjort tillräckligt ändå...

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag tror verkligen att det kan bli superfint. Verkligen, verkligen alltså!!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, precis. Men jag kanske inte behöver frångå ursrpungsidén om inbjudningarna bara för det... *talar övertygande med mig själv* Jag tror som du, kortet kommer nog mer till sin rätt på framsidan faktiskt. Jag röstar för det!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, i mitt med! Det blir säkert det då...

  • Pärlplattan II

    Anja - Magsjuka kan ju ge dig en start för viktnedgång.. Alltså - jag menar inte att du ska fortsätta kräkas alltså, utan ja - eller jag kanske inte tänkte så mkt, jag bara skulle skämta...

  • Pärlplattan II

    Anja - Men då kan du ju köpa hem sån choklad och ingen annan, så äter du inte den iaf! Då kan du bli inspirerad av din motståndskraft och peppa dig själv över hur duktig du är!!!!!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.