• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    pärlplattan jag har bokat ett litet hotell i huskvarna och de tar bara 1995 för natten . och då med frukost så klart. men då har man ett upptappat bad/jacuzzi på natten när man kommer och levande ljus tända och champane och enklare tilltugg. så det blir det för oss..

  • Bellanote

    anja ska du till dreambrid? eller har du varit där?? såg idag när jag åkte förbi att de hade satt upp en provdocka i fönstret med under kläder på.. kan tänka mig att gubbar har kört sakt förbi där idag innan de kom på att det var en docka.. fast det skiter väll en del i endå .

    depp här nu, mannens farfar dog för några timmar sen.

  • Bellanote

    anja nepp har inte varit där. det är hemma hos henne i hennes hus. ett jätte hus har hon precis jämte kyrkan i backaryd.. så det är en hemmabutik

    den 16 feb bra det då kan ni komma och hjälpa oss flytta ha haha

  • Bellanote

    nepp inte träffat henne.

    det med pengar från morföräldrar är konstigt. momo har jag alltid fått 500 från varje år.

    famor och fafa fick jag 500 från och så för några år sedan vart det 300 och förra årets jul klap var en triss lott och ja de är smålänningar med..

  • Bellanote

    anja jag förtår precis mamma tycker vi slänger ut på tok för mycket på bröllopet och då är budgeten bara på 25000 för ca 50 pers vet ju inte hur många som kommer..

    nehe nu är det läggdags här..

  • Bellanote

    AAargh orka läsa igenom allt ni skriver. men vinkar lite och tassar ut igen..

  • Bellanote

    nu vet jag vad morgongåva är, vi skippar det

    Morgongåva
    När brudparet gått i säng och alla rättsregler därför iakttagna, fanns det ytterligare en viktig, speciellt för bruden, sektion kvar; det vill säga överlämningen av morgongåvan, priset för kvinnans jungfrudom.

    Denna gåva var egentligen avsedd som en typ av änkeförsörjning och utföll först när mannen var död. För allmogen var det vanligare att gåvan var ett smycke, ett klädesplagg eller lite jord då de flesta inte hade råd med sådana exklusiva gåvor som det skulle vara möjligt att försörja sig på.

  • Bellanote

    beklagar englali håller tummarna att det inte spridit sig.

    fick bok till den 31 maj nu och sätta upp håret på prov ser fram emot det.

    min fästmans farfar gick bort igår så ser fram emot bröllopet mera nu konstigt men det är bara för att han sa till oss för 2 mån sen när vi berättade att det var på tiden att vi gifte oss kommer sakna han så mycket. han bröt lårbenshalsen förra veckan och sen klarade han det inte. fram till i dec så gick han 1 h promenad varje dag 94 år gammal och bodde hemma och skötte sig själv..

  • Bellanote

    pumpkin det var jätte fint diadem... orkar inte läsa igenom allt.

    någon som vill sammanfatta om det har skrivits något viktigt eller tips??

    en del jobbar ju under dagarna och kan inte gå in på jobbet för min dator är kopplad med historik till en huvud dator som kollas varje månad och inte lämpligt att va inne på bt då

  • Bellanote

    englali jag förstår inte varför det är så mycket vänte tid hela tiden.. mormor fick vänta ca 6 veckor efter op och sen börja med strålbehandlingen.. cellgift ville hon inte göra denna gången hon tyckte det var så jobbigt.
    men de är duktig nu för tiden och du vet att du har allas tankar och tummar som hålls för din mor här inne.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.