• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Har en huvudvärk som bara dunkar och så spanar jag efter skor..

  • Bellanote

    englali när jag är har varit jätt eledsen och råtit mycket så får jag värsta skallebanken kanske därför du mår konstigt??

    hittade en sida på skor fast de var i hongkong och antagligen är det en sån sida som bara företag får beställa ifrån.. synd för det var såna fina as snyga skor. ja ja mailade henne ialla fall.

  • Bellanote

    anja med nyfiken på pennan..

    har varit i jkpg i helgen och städat efter min m2b farfar usch vad skit han hade men en del intressant med. massa kökböcker jag älskar kokböcker..

  • Bellanote

    flamora jag betalar 900 för en tårta för 50 pers..

    funderade med på att beställa först men sen kom jag på att dagen före vill jag inte stå och baka för dte kommer bli så mycket med dekorering och annat typ naglar kanske så det skulle ta för lång tid och jag skulle bli hel hespig. men det finns ett forum på fl där de bakar och de tar inga farliga priser det var så jag hittade henne som ska göra våran.

  • Bellanote

    riktigt omoget av dem att att hålla på så.. mot fl alltså.

    flamora det är en tårt tråd som massa hänger i det forumet samma som dett atyp från hela sverige lite här och var ifrån. vet att det går att kolla var i sverige de finns som är med i tråden men kan inte länka el leta reda på den just nu då det krånglar där inne.. men ska leta red på det imorgon om det funkar då..

  • Bellanote

    vad är dte rför mens tabletter ni pratar om?? nåot jag kan hjälpa till med??

  • Bellanote

    jo det med dessa tabletter som skjuter up mensen .. dess äter jag nästan varje månad för d eges även när man inte fr mens natulrigt.. jag mår inte alls dåligt utav dem. men när jag var yngre så tog jag dem för att skjuta upp dem men mensen kome endå mitt i resan. surt som attan.. men man måste verkligen ha sten koll på när mensen börjar och sen börja en vecka innan tror jag. missar man med 2-3 dagar så kommer mensen endå.. tycker det är jätte krångligt..

  • Bellanote

    anja en kompis till mig fick tabletter för att minska mensen för hon har alltid haft så riklig. hon blödde igenom alltid förr kvittade vad hon än gjorde.. men det bästa är nog att prata med bm el gyn om att du ska iväg på resa och du befarar att mensen kommer att komma då och tips?

  • Bellanote

    flamora klänningen var jätte fin..

  • Bellanote

    Ååh måste ju rapportera att smekmånaden är fixad el ja msåte boka biljett och så.. Men själva övernattningen och så är gratis och den går till portugal, algarve kusten svärfar hade visst lägenhet där som står till vårt förfogande när vi vill. Så bara att boka flyg nu till sommaren.. Åh skönt att slippa tänka mer på det. måste spana lite mera nu om portugal.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.