• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Nu blir det sängen!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Jag har sovit SÅÅ gott inatt! Är överlycklig för att det är helg, lite trist dock att A är borta i natt... men jag får försöka klara mig tills i morgon

    Anja: Jasså Daniel är här inne o smygläser?? Haha, då ska han inte säga ngt om dina "låtsasvänner" tycker jag... varför bryr hans sig, vi finns ju ändå inte på riktigt

    Filifjonkan 2: Jättefin ring, den har jag med kikat lite på. Mina har du i mitt galleri... jag byter till två nya ringar som det ser ut nu. Kika gärna!!
    Men jag har ju sådan beslutsångest...

    Nej, dags för jobbet nu! *suck & bläää*
    Kikar in kväll, lär garanterat hänga här halva natten... brukar jag ju när jag är ensam.
    Hej så länge!

  • Englali

    God kväll!

    Har varit ute på 1,5 timmas promenad nu med min gamla kollega. Vi är båda själva ikväll så vi passade på ed en riktig långpromenad. Härligt!

    Pumpkin: Vilken otur!! Men finns det några hotell o så då? Om nu gästerna kan tänka sig det?

    Anja: Låter som du haft en riktigt go dag/kväll! Sover födelsedagsbarnet nu eller?

    Själv är jag lika trött ikväll. Kommer nog o somna ovaggad (hoppas jag) brukar sova så otroligt lätt när jag sover själv tyvärr.

  • Englali

    Nienna: Trist med regn. Här var det +10 grader när vi traskade iväg vid 20.00... härligt. Gick längs havet och såg det mörkna... mys mys!

    Vi har både dessert och tårta. Blir den dessertbuffé direkt efter maten och sedan blir tårtan senare på kvällen. Så har det faktiskt varit på alla bröllop vi varit på och det har kännts bra, så vi kör på samma. Kunde inte motstå dessertbuffén som cateringkillen la fram heller Inte för att jag är så överförtjust i sötsaker, men det såg så härligt lyxigt ut!

    Såg ni diskuterade slöja innan idag. Min smak är väl antingen slöja eller tiara/krona... tycker både och kan bli to much! Jag kör på krona... samma sak där, känns liksom som enda dagen i ens liv som det faktiskt är ok att ha krona, och ja, jag vill vara lite prinsessa för en dag

  • Englali
    Flamora skrev 2008-04-04 21:51:10 följande:
    Inte strunta i tårta, i efterrätten så klart!
    Försod nästan att det var så du menade
  • Englali
    Nienna skrev 2008-04-04 21:52:16 följande:
    Här har det också varit runt +10, men iom att vi fortfarande har snö är det inte "varmt" på samma sätt. Dessutom har det blåst rätt bra idag och det gör ju inte saken bättre. Men snart blir det väl vår på riktigt här också.
    Ja... jag bor ju på lite sydligare breddgrader än dig
    Men idag har det varit vår. Käkade lunch på en uteservering idag i solskenet, helt ljuvligt! Vi satt där i en timma och bara njöt!!

    Pumpkin: Ja, sätt Lasse på jobb i morgon medans du gör stan med de andra BT-brudarna
  • Englali

    Nienna: Jag är ju då inte så förtjust i vinter så detta passar mig (är nöjd med snö de veckor jag sticker iväg o åker skidor, men inte mer). Här är helt tortt på vägarna och ljuvligt vårigt!!

    Pumpkin: Haha, då är det inte mer än rätt att han får styra med dig. Min älskling har fortf. inte bokat ngn DJ till festen, men jag hoppas verkligen han tar tag i det snart. Han funderar får jag bara till svar...

    Anja: Här blir det nog ingen vickning tror jag... vi har inte bestämt oss ännu, men det lutar åt ett nej. Känns som det blir för mkt av det goda till slut (inte ekonomiskt sätt utan bara för mkt i mängd sett)

  • Englali

    Kram på dig Flamora, trevlig kväll!

    Jag är så trött o sugen på att gå o lägga mig, men det känns rätt tragiskt en fredagskväll klockan 22.15...!!
    I morgon blir det shopping i Kalmar. Jag ska köpa kläder til baby Texas och hans syster Noellé, och födelsedagspresenter till min A som fyller den 15 april. Sen blir det kanske ett o annat till mig också

    Så ska jag försöka ta mig tid o gå och kolla på brudkronorna också. Fanns många att hyra på det stället så jag får väl ta mig dit och försöka välja...

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.