• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Frukost dags... idag blev det en favorit. Tomatomelett, surdegsbröd med "avokadosmör" och ett glas nypressad apelsinjuice. Den måste jag väl få godkänt på ur nyttighetssynpunkt?

    Den där artikeln ja... återstår att se, om jag får kändisbesök här eller inte.

  • Englali

    Nu ska jag försöka städa lite... trist, men ett måste. Kikar säkert in lite då och då!

  • Englali
    AnneiLund skrev 2008-04-07 11:28:55 följande:
    Hej tjejer!!!ÅHHHHHVad jag är trött på att spara pengar till bröllopet?Är det någon annan här som sparar så in i hel...?Vi snackar NOLL unning till sig själv....blä......Längtar tills jag kan få börja göra ngt annat för mina pengar
    Nja... vi försöker så gott det går. Det är trist! Håller med. FAst vi unnar oss lite då och då iaf
    I em ska jag tex. unna mig ett besäk hos tandläkren a´2500 kronor, hääärliga pengar att kasta där!!
  • Englali

    Anja: Hahaha!!! Du är för rolig!
    Din ring är ju jättevacker!! Vad gnäller du om!?!

    Äntligen klar med städningen. Nu är här så fräscht! Dammat, dammsugit, torkat överallt, torkat golven, badrummet & toan skiner, rena handukar o sänkläder överallt. Nu är det bara jag som behöver en dusch innan det där förbaskade tandläkarbesöket.

  • Englali

    Usch... jag känner hur ångesten börjar krypa på mig ang. tandläkaren. Om en dryg timma ligger jag där i stolen, vägrar öppna munnen och tårarna sprutar. Inte gör det saken bättre när sköterska efter en stund håller mig i handen och säger med röst till en 5-åring "Man FÅR gråta lilla vän, det gör liiite ont".
    Så, nu vet ni hur mina tandläkarbesök ser ut... det brukar bli bättre efter sådär 5-6 bedövningssprutan!
    Jag ÄR verkligen hopplös!!

  • Englali

    (HELT OT jag vet, men var gnäller man bäst om inte här!?! )

  • Englali

    Nu sticker jag til detta plågsamma hel-ete!!
    Kikar in sen!
    Hej så länge!

  • Englali

    Hello girls!

    Tillbaka! Gock helt oväntat bra, men hon är så suverän min tandläkare. Hon tar det i min takt, stressar inte och har full förstålese för att jag hatar hennes yrke Kan man bli bättre?
    "Endast" 2440 kr fattigare. Och nu är det bara lagningen kvar som går på ca 1000 kr, sen är det över!!!

    Ang. osa så har väl ungefär hälften här svarat. Men vi har ju inte osa förrän 9 juni, så jag tycker vi ligger bra till trots 2 månader kvar.
    Men oroa er inte tjejer. Många är kanske som mig... till en av mina bästa vänninors bröllop förra sommaren så tackade vi ja 3 dagar EFTER osa... riktigt dålig stil, men så är det när man är virrig! Jag tror många väntar till sista dagarna. I dem tiderna som är nu planerar många sina semestrar och så, så de kanske vill ha allt sånt klart först?? En liten tanke bara.

    Nej nu ska jag baka, en av mina favoritkakor. Är så sällan jag gör det men jag är värd lite onyttigheter nu när jag varit så duktig. *ger mig själv en stor klapp på axeln*

  • Englali

    Pumpkin jag försöker inboxa dig men det står att det är fel signatur. Vad tusan är det??
    Ska jag lägga min uppgifter i din GB istället?

  • Englali

    Här är det en som tackat nej och det är Andreas gamla farmor. Hon orkar/vill inte. Hon är över 90 och har inte på flera år lämnat sin lilla by där hon bor. Hon lever i sin lilla värld kan man väl säga... Så det var väntat, men självklart tråkigt!

    Vi har endel som tackat ja när vi träffat dem och för vår del är det ok. Vi har ju i inbjudan skrivit våra telenr. så jag tycker det känns helt ok om de tackar ja när man träffas. Som förra helgen var vi på kalas med större delen av min släkt och då passade de flesta på.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.