Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hedebris

    jag gillar varken smoking eller frack, tyvärr, men det är ju det som är så roligt... att man har olika saker

    Läste någonstans att just smoking är ett stort no-no på bröllop, vet inte varför. Någon annan som läst det?

  • Anja 19 juli 2008

    sommarbrud

    usch förlåt men jag missade tyvärr ditt inlägg hemskt när det känns smo ingen MÄRKER att man skriver. Alla råkar nog ut för det någon gång tyvärr. Lovar att bättra mig

    tror att det är ganska dyrt här nere i malmö oxå...

  • Anja 19 juli 2008

    Hur är det nu en jaquette ser ut? Lite kortare framtill coh lite frackliknande där bak eller?? med väst och sådär?

  • Anja 19 juli 2008

    är på jobb så nu är det snart lunch här försvinner en stund...

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    jaaa men frockcoat vet jag! De är ju långa framtill oxå men jaquetter blev jag osäker på, de är väl lite kortare framtill eller?

  • Anja 19 juli 2008

    Aaahh oki, fniss...

    vad ÄR egentligen skillnaden på en jaquette och en frockcoat då... för den jaquetten på din bild steffi/sommarbrud (förlåt jag måste skriva så för att kunna hålla reda på vem du är, haha) ser precis ut så som jag trodde att en frockcoat ser ut!!

    din bild på jaquette är ju lite annorlunda än steffis Pumpkin, mer sådär frackliknande precis som jag trodde, där själva rockens kanter nedtill rundas av åt sidan (äh kan inte förklara)...

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm Steffi, ÄR DET INTE en frockcoat du har i ditt galleri??

  • Anja 19 juli 2008

    Nähä tjejer nu måste jag dra... ska ut med barnen och få lite luft... Måste ju jobba när jag är på jobbet vet ni hehe

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    såg du den jag länkade till för ett tag sen?

    Tiaran alltså? Med tillhörande hårnålar!?

  • Anja 19 juli 2008

    Vet ni, nu har jag kollat på den superbraiga länken från dig pumpkin, där man kan kolla på hur alla de olika manskläderna ser ut och i ärlighetens namn, jag GILLAR den klassiska, hederliga kostymen bättre än alla de andra varianterna.

    Tycker att det är snyggare helt enkelt... så det kör vi banne mig på. Tror ju att det kommer klä daniel bäst oxå + att han kan ha nytta av den senare oxå En frockcoat lär man ju ej använda igen (man kan förvisso hyra) men eftersom D verkligen behöver en riktigt snygg kostym så kommer vi helt klart köra på det (hehe liiiite praktisk får man vara).

    Daniel frågade faktiskt mig om budgeten idag! Han blev HELT chockad över hur lite pengar vi har kvar. Jag har ju köpt ringarna och min brudklänning (ska förvisso få 5.000 av mamma på den så det blir ju itne så mkt jag behövde betala själv ) men vi har bara 75.000 kvar ohc han blev helt chockad. han trodde vi hade 80-90.000 kvar.

    Eeeehh vi utgick med 90.000 eftersom jag fick ta typ 10.000 till räkningar en månad när jag knappt jobbat, då vi precis flyttat.

    Lite trist när hans attityd plötsligt blir, SHIT vad liiitie pengar, detta kommmer inte gå!

    Suck...

    Men nu sa han plötsligt, hahahah, detta är såå kul... (jag har tjatat om vickning coh han har sagt att nä minsann det är utanför budgeten) att VI MÅSTE JU HA NATTAMAT, eeehhh...

    Han är rolig han...

    men det är ju bra för då har jag genast fått igenom ALLT jag velat ha från början som han varit negativ till Gästgåvor, live-band OCH vickning.

    Det börjar arta sig... det absolut bästa är ju att han kom på det SJÄLV så jag slipper få höra att jag tvingat/övertalat honom

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.