Inlägg från: KazoLoz |Visa alla inlägg
  • KazoLoz

    Sommarbrudar 2008

    Hej malmo brudar

    Gifter mig hemma i Malmo 26/7/08! Det skall bli ett ordentligt baluns men slakt o vanner fran Holland (min pappas sida ca 20 pers) Sverige (en hel del svenskar oxa) samt min blivande makes engelska slakt o massor av kompisar fran Malmo dar vi bor. Koordinerar allt harifran London o lite klurigt ar det allt!

    Har dock fixat kyrka (St Petri) och festlokaler (Napoleon salen pa Tunneln/Mayfair) samt middag o dans pa Angavallen. I holland ar det tradition att man ater tartan direkt efter vigseln och eftersom vi har en del folk som bara kommer till vigseln o gratta efter at tyckte vi det kunde vara en bra ide att kora en kort champagne reception med tarta pa Mayfair (ligger ca 200 m fran kyrkan) innan vi packar in resterande gaster i en buss som far till angavallen dar vi skall festa natten lang!

    Fixat ar aven klanning, fotograf, band, har o make up, hemsida o skall just bestalla inbjudningskort.bestaller fran www.poobies.com/ som ar ett foretag som erbjuder ett mellanting mellan gor det sjalv o betalla helt fardiga. Priset ar bra oxa ;o

    Jatteroligt att hora av andra Malmo brudar ;o

    Kxx

  • KazoLoz

    Oj sa fel det blev. Bor i London och kommer masor av vanner harifran. Aven fran Malmo, men da vi bott har under mesta tiden av vart forhallanda ar de flesta vi lart kanna de senasta aren harifran.

    Var o gluttade lite i Palms nar jag var hemma for ett pa veckor sedan. Imponerad over klanningarna o service, men da man oftast behover komma in ett par ganger for andring av klanning sa var jag tvungen att skaffa en har i London. Och oxa kopt en klanning i en stil jag inte trodde jag ville ha ;o Men den ar underbar! bild finns i galleri sa sag garna vad ni tycker. Syns inte pa bilden men den har aven ett ca 1,5 m langt slap. Tankte jag skulle matcha med en lang sloja, for nu har jag bestammt mig for att kora fullt ut pa prinsess stuket!

  • KazoLoz

    MIn klanning heter Tia och kommer fran en designer som heter Augusta Jones. Alla hennes klanningar ar ganska enkla och skira, fast har mycket tyg i dem. Det ar ofta mycket veck o sa i dem sa sitter valdigt figurnara.
    Inte en aning om man kan fa tag pa dem i Sverige, men prova googla Augusta Jones bridal.
    Tycker ocksa att Tekla klanningar ar underbara! Och kvaliteten ar helt fantastisk!

    Kxx

Svar på tråden Sommarbrudar 2008