Inlägg från: jennyfer |Visa alla inlägg
  • jennyfer

    Sommarbrudar 2008

    Hej.

    Finns det någon mer här som ska gifta sig i Malmö i sommar? Tja, eller i vår eller höst? Det vore himla kul att hitta fler här att bubbla med?

  • Svar på tråden Sommarbrudar 2008
  • jennyfer

    Härligt! Vi har bokat kyrka och lokal till den 2/8-08, men det är ungefär allt så det finns en del kvar att göra. Nästa stora grej är fotograf.

    Var ligger du i planeringen?

  • jennyfer

    Vad kul! Österlen är så himla vackert.

    Har ni några tips på affärer för bröllopskläder? Jag har bara varit inne en snabbis i två, del Södra Högtisdkläder på Gustav Adolf och dels Cinderella.

    Fick ett rätt tveksamt intryck av SH. De envisades med att tilltala alla tjejer för "bruden" ("Vill bruden prova en annan klänning"). Det kändes bara krystat. Sedan tyckte de att allt var jättevackert. Förlåt, men allt är inte jättevackert och jag litar inte på folk osm inte kan erkänna det. Jag vill veta om det ena passar mindre bra än det andra, inte bara höra hur vackert allt är. (Uj, vad jag låter gnällig nu...)

    På Cinderella kändes de däremot ärligare. Hann dock inte testa så mycket där så det får bli ett besök till! Några andra tips? Har hört att det ska ligga en bra på Bergsgatan.

  • jennyfer

    Yepp, nu har jag varit på Palms och hittat en riktig drömklänning! Den var allt som jag inte trodde att jag ville ha. Jag var ute efter en enkel klassisk och silren klänning. Istället hittade jag en punkig marrängdröm som var helt superduper, men för dyr... Trevlig personal med koll så dit kommer jag att gå tillbaka!

    Gick även till Cinderella igen och hittade ett juste alternativ. Passade också på att ge Södra Högtidskläder en chans till, men jag hittade faktiskt inga klänningar som jag gillade där - men det är ju en smaksak.

    Inser att det kommer att bli många rundor innan "the fat lady sings".

  • jennyfer

    Oj, jag glömde, Cinderella ligger mittemot Hansacompagniet och Panduro.

    Gillar man Nixa och Lilly så är nog Södra Högtidskläder rätt ställe. De hade tjogvis av dem.

  • jennyfer

    --> KazoLoz

    Allvarligt talat, den klänningen var superfin!! Den hade jag lätt kunnat tänka mig! Vad är det för någon?

    Laddade upp en bild på "min" klänning. Å ena sidan tycker jag att den ser helt galen ut, å andra sidan tycker jag att den är urhäftig - just för att den är så mycket av allt. Jag är egentligen rätt sparsmakad av mig. Å så satt den som gjuten, de flesta klänningar brukar vara för stora. Kommentera gärna, bara det är ärligt!

  • jennyfer

    Köpenhamn låter som en bra idé. Du har ingen lista över vilka affärer som finns eller var de ligger?

    Mrs Marley skrev 2008-02-22 07:25:59 följande:


    Hej tjejer!Varför tar ni er inte över till Köpenhamn och tittar på klänningar. Jag var på ett ställer som heter Casa Lazar ( tror jag ) och hon hade helt underbara klänningar. Sen ska det finnas en butik i Vellinge också som kan vara värd ett besök.
  • jennyfer

    Uj, uj... var inne på Tekla idag och provade klänningar. Så enkla och så vackra. Beslutsångest!!!

  • jennyfer

    Välkommen FoxyLoxy!

    Anna och Ola, hur går det med frisörletandet? Jag var först inne på att göra håret själv med värespolar, men eftersom jag har ett "Bad hair life" (ni som har bad hair days kan skratta er lyckliga) så borde jag nog överlåta frisyren åt ett proffs.

  • jennyfer

    Håller med om att Palms Design är urgulliga. Särskilt kvinnan som... jag tror att hon är äldst och ibland har hon små hörapparater. Världens bästa!

Svar på tråden Sommarbrudar 2008