Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Kul med ännu en ny tråd
    Blev moster igår! Skall åka ner till Halmstad för att se bebisen imorgon!!!

    Usch.. jag börjar få panik över att jag bara äter & äter & äter & äter... inge bra alls.. Jag förlitar nog mig för mycket på rycktet om att "alla brudar går ner i vikt när det närmar sig den stora dagen"!! Fortsätter det så här så stämmer det inte på mig!!

    Hoppas att ni inte blåser bort!

    Tack för den trevliga fikan i onsdags!

  • malinlars

    Hälsade på Tindra idag, min systerdotter. Hur söt som helst Blir ju jättesugen!!

    Barba: Förstår att du är pirrig. Ja, gördel kanske inte är så dumt ändå..

    Ja det börjar att närma sig för de första av oss. Skall bli riktigt roligt med hippan!!

  • malinlars

    Amor: Åhh.. dansa. Det verkar ju så roligt. Tittat precis på let´s dance reprisen. Man blir så sugen. Men är stel som en pinne! Hahaha. Förresten. Tror att jag gick i ditt bostadsområde i torsdags. Hade aldrig sett att det fanns så mycket hus där. Jättefina hus!!

    Ja, Björn gustavsson är ju hur rolig som helst. Låten & dikten som han drog i Gbg är ju sket roliga!

    trist väder idag. Men skall nog ut å promenera nu. Måste ha kaffe känner jag & måste gå till affären. Men det är ju bra med en nypa luft!

  • malinlars

    Då var man tillbaka på jobbet igen.. efter 1 veckas sportlov. Men det är faktiskt ganska skönt att vara tillbaka.
    Lars skall ringa till Aschebergska för att tala om vilken meny vi skall ha & boka in en dag som vi får komma & provsmaka den. Nu känns det äntligen som om att saker & ting händer! Vi skall träffa prästen på torsdag, mycket spännande.

    Nu skall jag upp till lärarrummet å dricka kaffe.. (för det är ju det enda vi gör har jag hört )

    Underbart väder!!

  • malinlars

    Astriden: Låter underbart gott!! Komiskt... vi skall också ha en Hallonn & passionsmousse tårta!! Smakade på flera olika igår & vi båda föll för den!

    Nu är det bara 9 dar kvar till OSA går ut... tror att vi får ringa minst 10 gäster tyvärr för att kolla om de komer el inte. Hmm.. trist men så är det. Det är 40 av 78 som har anmält sig än så länge..

    Stenis: Kul med flytt. Vi kollar för fullt efter hus. Vi skall höra vad banken säger först innan vi tittar. Inge roligt å titta om det inte finns någon möjlighet till ett större lån..

  • malinlars

    Amor: Vi kan tänka oss lite utanför Göteborg... kungälv, ale osv.. men vi får se vad som händer här näst..

    Ja det är verkligen tråkigt att få ringa runt... men jag får inte se det så förrän det har blivit den 7/3!!!

    Idag var jag inne hos en floris.. hon berättade att det är imprincip OMÖJLIGT att få tag på tulpaner i början av juni.. jag höll på att börja gråta.. USCH USCH.. de är verkligen min favorit blomma & kan inte riktigt föreställa mig en bukett med några andra blommor... det är ju också försent att sätta lökar så man kan odla dem själv.. TÄnk om man hade tänkt på detta förra året.. jag har ju liksom alltid velat ha tulpaner!!! Är så arg på mig själv. Vet ju om att säsongen är mellan dec-april... Men hon sa ju iof att det är imprincip omöjligt.. inte HELT omöjligt.. hahha.. om man skall märka ord kanske jag inte skall ge upp.. men det känns lite vemodigt just nu...

  • malinlars

    LÅngserud: Ja får isf verkligen kolla upp det.. för några blommor måste jag ju ha!! Eller vill jag ju ha..

    Grund: Ja det hoppas vi på!

    greys.. tycker det börjar älta lite.. hmmm... men man måste ju titta ändå.. hahha

    AMor: Mailade AE idag om vilken meny vi vill ha.. skall förhoppningsvis snart få åka dit o provsmaka!! Svarade hon snabbt?

  • malinlars

    Ja Gerrebacka.. där har jag bott.. Min syster & hennes familj bor där så även mina föräldrar. Riktigt mysigt område. Beroende på hur mycket vi får låna så kan det möjligtvis bli där uppe. Men det äär lite dyrt tycker vu just nu.

    Skall inte ge upp vad gäller blommorna.. fick nytt mod idag när jag vaknade & tänker som Astriden skriver fråga flera andra florister!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3