Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    mrsD: va bra att du har bil!! Den bil jag tänkte låna var upptagen hela dagen..

    Astridens bröllop:
    amor bil1
    mrsd bil2
    grund
    malinlars

    Amor: Jag har tänkt att göra en secretbox.. min tärna är duktig på att ta kort, så vi skall göra en så snart jag känner mig redo för det!

  • malinlars

    Troll: Låter ju inte klokt!! Att de har mage att göra så... hade också blivit helt galen, arg & besviken!! Men du kommer hitta nytt!!

    Stjärnis: Min förhoppning är att jag skall klara det.. kunde hålla mig i ett år för två år sedan.. så det går nog.. men en påse Gott & Blandat hade inte varit helt fel.. Mmmm...

    Är det någon som vet är Astridens vigsel är & hur långt det är till Stora Holm??

  • malinlars

    Hallå tjejer... ja vilket väder det är.. riktigt trist!! Onsdagar är de längsta dagarna.. är inte hemma förrän vid 19:30 tiden..

    Cristal: Du som skall också gifta dig runt klippan/majorna.. Vart skall ni fotograferas? Ni kanske skall fotograferas innen vigseln? Vi funderar på vart som är nära & dessutom fint att ta kort!? Vi skall nämligen fotograferas efter vigseln...

    Någon annan kanske ockås har något förslag på vart man kan fotograferas.. vi har tänkt på Botaniska.. men det ligger en bit bort från kyrkan.. det lutar lite åt att vi skall gå i Haga.. Hmm.. vad tycker ni?

    har varit inne på Dinsko & Wedins.. men tyvärr inte hittat några skor.. har någon en bra hemsida man kan beställa på??
    Benvita satin, hela skor (ej öppentå el häl) med låg klack... Lite som Askungens skor...

    Tänker på dig Astriden.. hoppas att allt går bra & att det inte är allt för stresisgt för er nu innan lördag!

  • malinlars

    Majsis: Tack för tips om hemsidan.. hittade ett par som jag tyckte om! Tack!

  • malinlars

    Amor: Ja att ta ut visdomständer är ingen lek.. jag "opererade" ut mina två i underkäken i två omgångar innan de hade växt ut, för de höll på att växa snett framåt mot de andra tänderna. Jag fick ta Citodon.. Är inte en person som tar tabletter, men de var starka tyckte jag. Så jag gick i skolan & kände mig hög! Gjorde mitt special arbete i gymnasiet när jag hade tagit bort tänderna, lagade mat & skrattade samtidigt.. ganska kul.. MEN va ONT jag hade.. Hade en svullen kind i minst en vecka.. men man har ju olika läkekött!! Ta hand om dig.. Jag tyckte att dricka varmt hjälpte! UTAN socker.. KRam på dej!

    Cristal: Ja botaniska är ju jättefint! Vi får hoppas att det inte regnar... även om lite regn skall båda tur... enl de äldre

    Barba: Håller med.. skulle inte heller riskera.. skall själv sola lite i solarium snart.. få lite fräknar å se lite fräshare ut Förhoppningsvis kommer värmen i Maj som förra året.. å håller sig en bit in i juni.. iaf till 7 juni..

    Stenis: Jag har en vän som sjunger underbart vackert.. tror tyvärr hon bor i Malmö nu.. men om du vill kan jag försöka få tag på henne å fråga om han kan tänka sig sjunga??

  • malinlars

    Amor: 15 blir ju toppen! jag är glad bara att få åka med i någons bil.. så det spelar ingen roll vems.

  • malinlars

    Kommer nog bara försöka ta det lugnt med L & min vän som kommer ner hit fr Norrköping... Förhoppningsvis kan det bli så. Vi skall nämligen vara med & duka på torsdagen..

  • malinlars

    idag är det en trött Malin!! Riktigt trött... Så måste jag vara på topp snart igen, för då kommer en ganska livlig 8a & skall ha Hk... Men men.. de brukar ju liva upp en & göra en glad iaf.. hoppas att det blir så nu med

    Carin: Gumman. Tänker på dig & din 'pappa' & hoppas att allt kommer att gå bra för honom! Som de andra har sagt är det bara till att diskutera saker å ting så att båda vet vart man har varann.. tog ett tag innan L förstod att vi var 2 i förhållandet.. det ordnar sig! Skönt att höra att du är mer positiv nu! Kram på dej!

    ser fram emot att få se Astriden imorgon. SÅÅÅ spännande!!

    Långserud & Stenis: TJOHOO.. ja det är inte långt kvar nu!! Riktigt kul att vi gifter oss samma helg.. men finns kanske inte så stora möjligheter att komma & närvara tyvärr.. Vi får ha på mobilerna!! Börjar bli lite pirrig!!

  • malinlars

    Aybee: Självklart är ni välkommna till kyrkan!! Hur kul som helst!

  • malinlars

    Hör spö regnar det.. Uddevalla.. Men i morse vid 5:30 snöade det..

    Underbart med bröllop ju.. Astriden var ju hur fin som helst!
    Fina bilder du har tagit Aybee!!

    Ja kommer så fort jag kan till SOHO, tåget kommer in 17:25. Hoppas att jag hinner jobba undan här bara, så jag kan komma. Men planen är att jag skall det!!

    Kram på er!!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3