• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Troll - du är självklart välkommen på fikan på måndag du me
    Kl 17:30 SOHO

  • AyBee

    Troll - är inne o läser på din hemsida och vet du vad....vi har samma präst!!!! Han döpte vår lille son förra året och han var urgullig så jag jagade rätt på honom och frågade honom och han kunde den dagen. Blev jätte glad för han är helt underbar Kul!!!

  • AyBee

    Tack stjärnis!!! Vad glad jag blev...och Axel me

  • AyBee

    Troll - ja det har han verkligen. Han vikarierade här i Torslanda församling under förra året men var nu tillbaka i Storkyrkan men tanterna på församlingshemmet var så gulliga och gav mig hans mob nr så till slut fick jag tag i honom

    Girlies - Jag har hittat en jätte fin ring (tycker jag iaf) bild finns nu i mitt galleri. Vad tycker ni?

  • AyBee

    God morgon tjejer.

    Idag var det en trött morgon.
    Skrattade gott åt din morgon Malin Vad gullig din M2B var........

    Vi gick igenom vår gästlista igår och spikade den. Vi blir 49 om man räknar med oss två. Precis lagom tycker vi. Sen utgåg vi vårt värdpar vilket blir min storasyster & man plus att vi valde vem som skulle vara toastmaster och det blir nog en av Marcus vänner Markus. Tycker väl sådär om det. Vet inte riktigt hur han kommer att hantera uppgiften....vi hade jätte svårt att besluta vem som skulle vara toastmaster/toastmadame.

  • AyBee

    Tack amor för din gulliga kommentar om Axel
    Ja ringen släpps i butikerna idag så jag sak surga runt o kolla priser idag tänkte jag.

  • AyBee

    Långserud - du kommer när du kommer. Vi lovar att inge börja förrän du dyker upp.

  • AyBee

    Haha fick precis ett sms från min vän som ska gå på Astridens bröllop och hon frågade om jag kunde göra hennes hår o sminka henne. Klart jag kan svarde ja. Om min päron kommer ner på lördag så hänger jag jätte gärna me till bröllopet för då kan de se efter Axel en stund.....annars så längtar jag tills måndag jag vi förhoppningsvis får se lite bilder o höra hur Astridens underbara dag var.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3