• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Hej alla

    Jag mår bra men min son mår värre. Har blivit lös i magen IGEN så dagis ringde hem mig vid 9:30-tiden. Han fick våfflor igår till middag och det är ju en hel del gluten i den så jag tror mer att det beorr på det än at han har åkt på magsjuka för tredje gången i år. Jag komemr iaf att vara hemma i dag, M imorgon o jag igen på fredag så nu ska jag passa på att se ikapp mig på alla såpor

    Vi hade en disskution ang bröllopsresan igår kväll. Det lutar nog att vi gör en Nina dvs åker på SPA direkt efter och sen åker en längre resa under vår/sommar 2009 då alla har semester så att vi får lite hjälp med barnpassning. Det är ju liksom inte roligt att ta semester i nov!! Vi har nsäta beslutat oss för att åka till New York alt. San Fransisco och köra ner till Las Vegas (gifta oss en gång till kanske med en Elvis-präst ) Min M HATAR att ligga på stranden och jag tror att han skulle lida om vi åkte till Västindien/Maldiverna osv. (fast jag är totalt tvärt om.... Jag ÄLSKAR solen o stranden) Då föreslog han Florida för då kan jag sola o han spela golf.
    Förhandlingar pågår iaf....

    Har något bra tips på SPA brudar?

  • AyBee

    Me to Astriden - min adress har du ju redan
    Skönt att höra att allt var bra med bebben.

  • AyBee

    Fru Jarholts Bröllopsfika SOHO Måndag 14 april 17:30!
    Nina
    Catrin
    Maria
    Veronica
    Malin
    Linda
    AyBee

  • AyBee

    Jätte bra med schema Nina....tack så mycket för tipsen!!
    Och underbara kort på er som My tagit. Ska visa som för min fotograf i sommar....

  • AyBee

    Solen skiner i Torslanda Ska gå på lång promenad sen tänkte jag. Mysigt!!!

    Astriden - Jag ska själklart till mässan....tillsammans med Fru K och några andra från vår mammagrupp. Hoppas vi stöter på varandra. Mailar min mobil ifall du vill mötas upp

    Barba -NEJ vad snopet. Jag hade nog blivit så förbannad.....och sen bara skrattat.... Anytime now!!!!

    Stenis - Fick du avin????? *nyfiken*

    31 maj - Vi kommer säkert ha vickning. Korv m bröd!! Klassiker

    Vi har inte bestämt oss ang menyn men det är ju inte så konstigt. Det är ju ett tag kvar.....jag vet att vi har funderat på buffe och då blir det nog bara tårta sen.

  • AyBee

    Långserud - jag har hört väldigt mycket bra om en butik som heter Calle eller nått.....har www.calle.dk som hemsida, fast jag vet inte vart det ligger men det kanske står på hemsidan?

  • AyBee

    Åhhh så kul Stjänis. G R A T T I S!!!!!!!!! Svåra beslut att ta åtetrigen

  • AyBee

    Hej hej

    Tittar in o visar att jag lever. Har precis kommit hem från min kompis o passade på att lufta brudklännignen samtidigt. Härligt att se den igen!!!!! Åhhhh vad jag längtar!!

    Har idag även varit på baby o barn mässan. Hittade bara en mysbyxa till Axel.

    Nu ska jag ut på en långpromenad med M & Axel. Hoppas ni njuter i solen!!!

    Kram på er alla

  • AyBee

    Hej tjejer.

    Jag kan tyvärr inte vara med då jag blev sjuk igår kväll. Tror att jag har fått i mig någonting dåligt att äta. Tycker att det ska bli tårkigt att missa alla info, Astriden, men vi får väl ta det en annan dag.

    Nu ska jag försöka få mig lite coca cola & blåbärspuré....blä!!

  • AyBee

    Nej Vi gick vidare till Ferellis och där tog jag deras hamburgare. Ska ringa de andra 2 av oss som också åt den o se om de blivit dåliga.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3