Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Stenis: Kan du skicka din mailadress?

  • Långserud

    Amen herregud tjejer, hur tusan ska man få på sig strumporna?

    Å herregud jag ska snart ha mens, hur tusan går det hahahaha

    Åh vad underbart det är ute, precis hemkommen från en lång prommis med en kompis, så skönt!

    Nu mat å stök!

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Åh vad härligt med helg!

    Efter jobbet ska vi hem till kompisar som precis fått en liten tjej, sååå mysigt!

    Före det ska jag tvinga min älskling till Blomsterlandet för att köpa hem lite blommor och göra fint (dock bara på ena sidan, uteplatsen ej klar än tyvärr).

    Igår fick jag min älsklings morgongåva med posten, såå nöjd. Vet ej om jag vågar skriva här men det är ngt som är från det företaget på nätet som vi pratade om på sista BT fikan och som du Aybee ville ha adressen till?.. Vi har tipsat varandra om detta tidigare?. Hm? ledtråd? Nä vågar ej man vet aldrig!

    Nu jobba sen chokladmuffins (sååååna godisråttor mina tillfälliga kollegor!) å sen lunch med kompis nere vid operan, nice!

    Kram å ha en riktigt gooo helg om ej hörs innan!

  • Långserud

    Hello girls!

    Åhh nice väder! Jag ska ta en sväng på stan nu tom kl.l 18 när min kärlek slutar, ska köpa halterneck klänning + linnen så att man har ngr för det är det enda jag ka anv fram till 7 juni i solen så ej får ränder! Ngn som sett schyssta?

    Grund: Jag kollade mkt i inredningtidningar, där hittade jag vilka blommor och vilken stil jag ville ha.

    Amor : Jepp det var jag! På deras hemsida står hur man gör. Du scaran in å mailar dem. Sen tar det ett tag sen får du tillbaka. Enkelt eller hur!

    Flickor: Jag ska på picknick i Slottskogen men hoppas kunna sticka iväg å vara med på Barbas Bröllop, beror på om ngn mer ska med på picknicken, vill ej lämna min kompis ensam. Grund, jag sms:ar dig för isåfall kan väl vi ta följe?

    Kommer ej vara inne här mer förrän senare i helgen så Grund vi kan väl höras på tfn om vart å när? (om ej skriver svar inom 20 min )

    Kram!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Grattis Barba! Tänkte på dig när jag vaknade igår å såg vilket toppenväder du skulle få! Gästernas båtfärd måste ha varit en höjdare!

    Jag var uppe i ottan igår å hjälpte till att hämta bil, lämna grejer etc på morgonkvisten pga sambons svensexa och glömde då min mobil hemma hos en kompis.

    Grund: Hoppas fick mitt sms! Hur mkt pengar ska du ha för Postogrammet? Å vem ska ha för Astridens?

    Nu ska jag packa matsäcken å cykla ned till havet, sååå härligt väder!

    Än en gång Barba; GRATTIS!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Underbar helg det har varit! Längtar tillbaka till klipporna!

    Stjärnis: Förstår om känns trist! Fokusera på ngt annat istället och alla andra underbara människor som kommer. Min bonussyster kommer ej vilket jag tyckte kändes snopet och slött, varför hon inte kunde komma hem till Sverige i juni istället för aug. Man tycker, såsom du säger astriden, att inget ska kunna stoppa en från att gå (förrutom vissa saker då). Men jag har släppt det och tycker nu att det är hennes förlust och kanske en markering från hennes sida?

    Å förresten, kul å springa på dig med! Får vi göra oftare! Mysig din kille verkade vara! Roligt att få ett ansikte på honom!

    Astriden: Hur mår ryggen? Hade du ryggskott?

    Amor: Jag bjuder också in mig själv till din uteplats! Kan ta med en flarra vin från Tyskland!

    Malin och Mrs D: Rooooliga grejer! Men Malin, ni måste varit helt tossiga när ni satt på tåget å inte visste vad som skulle hända, jag skulle fnittrat ihjäl mig!

    Flickor: Hur mkt ska en present kosta ung. till min kusin som ska sjunga en låt i kyrkan? Tittar på manchettknappar vilket känns som en bra present. Ngn som vet ngr bra siter på nätet för det? Gärna ngr som är lite roliga om ni förstår.

    Nu hemgång och Step! Kniiiip å ta iiiii!

    Kramen!

  • Långserud

    Amor: Ang. resa- shooot! Superb morgongåva tyckte ja!

    Ang. present så tycker jag det var supergenomtänkt present och ngt som ger dina långväga gäster ett roligt minne av såväl ert bröllop som Sweden!

    Kram tjejen!

  • Långserud

    Good morning girls!

    Hoppas allt är bra med er!

    Grund: Verkligen toppenfin! Måste kännas såå bra!
    Men blev det ngn mer sten? För visst skulle du sätta dit ngn mer?

    Majsis: Jag hänger nog inte riktigt med, kommer du få fotoalbum från möhippa/svensexa? Vad gör det att få dubbelt? Alt. komplettera dem?

    Girls, vad tyckte ni, hur mkt ska man ge present för?

    kramen!

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Åh vad luktar härligt ute! Idag ska vi ha danslektion nr 2 men jag har inte tränat? Men vi får hoppas att det går bra ändå!

    Min sambo var mäkta sur i morse, han hade suttit till kl. 1:00 inatt för att skriva in namnen i det bordsplaceringsverktyg som finns här på BT. Men när han är klar så finns det en knapp som heter visa i naturlig storlek och då går en del namn, de som sitter rygg mot rygg mot varandra (vi har ett honnörsbord med 4 tungor), i varandra. Sååå dumt. Å vi skulle helst vilja ha namnen, ej nummer.
    Har ni stött på detta problemet?

    Ngn som sett, typ på Willys eller Ica, större chokladbitar typ mintchoklad el. liknande. Typ 3 cm runda chokladkakor? Jag hade köpt en låda och så hade min syster slått in 2 och 2 i cellofan och satt ett litet snöre kring och det var bara såå fint! Dock räcker det inte till alla gäster, tänkte sätta en på varje plats, och skulle därför behöva köpa fler. Håll gärna utkik till mig!

    Å en sak till, ni som ska ha ngn typ av sjal (ifall man ej får ditt kalas väder Barba!), vad och vart har ni köpt era?

    OK, en sak till (sista I promise!), vi har lämnat hindersprövningen till prästen och skickat in namnändringen. Är det ngt mer vi ska göra eller kommer det komma hem efter vigseln de papper som man behöver för att ändra pass, KK, hos alla myndigheter etc?

    Stor kram!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3