Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Åhhhh vad roligt Astriden!! Grattis!!!

  • malinlars

    Amor: Vi tänkte ha Grönsparris med strimlad lax till förrätt. Kalvytterfilén till varmrätt & havanlijglass & jordgubbar till dessert. Sedan en tårta med Hallon & Passionsmousse. Vilka rätter skulle ni ha??

  • malinlars

    Nu skall jag ta tåget till Stenungsund för att kl 18 träffa prästen.. Tänk att Vi gör något bröllopsrelaterat.. händer INGET på den fronten tycker jag!!

  • malinlars

    Astriden: Prästen är min konfirmations präst & jag har varit väldigt engagerad i kyran när jag var yngre. Vi känner varandra ganska väl & det känns underbart att det är just han som skall viga oss. Vi hade ett underbart samtal & vi båda (jag & Lars) Känner att detta är underbart!

    mrsD: Vi tänkte att vi skulle göra något sådant. Vi har övat lite.. Hur kul som helst. Överraska gästerna lite.

  • malinlars

    Tack för ert goa stöd vad gäller mina älskade Tulpaner!!! Jag skall i veckan ringa som en dåre till alla tänkbara handelsträdgårdar, plantskolor & florister... jag tänker inte ge upp!

    Har Idag provat min klänning för första gången!!!!! SÖmmerskan har verkligen gjort ett bra jobb. Klänningen är inte som bilden jag hade, men det är precis som jag vill ha den. Stilren.. utan en massa paljetter, brodyrer el annat 'joks'... Ville inte ta av den! Nu känns det verkliger ännu mer verkligt.

    Det skall finnas ett thailändskt skrädderi i stan som ligger vid ett hotell som syr upp kostymer hyfsat billigt. Har någon av er en aning om vad de heter & exakt vart de finns??

    Skall bli riktigt kul på lördag Kul att vi är så många!!

    Amor & stjärng: Provar också i smyg... *fniss*...

    Astriden: KOmmer allt ihåg B&S.. synd att hon inte verkar må bättre...

    MAjsis: Hoppas att du känner dig bättre nu. Hur gick det med baket & partyt??

  • malinlars

    mrsD: Vad har hänt?? Kyrkan upptagen el renovering?

  • malinlars

    Vad tråkigt mrsD. Du kan ju alltid kolla upp om det finns tid i ngn annan kyrka, om det nu är så att ni kan tänka er en annan kyrka. Jag hade nog funderat på att göra så, då byggnadställningar inte är det vackraste att ha med på bilderna utanför kyrkan. Att informera gästerna är det minsta bekymmret. Mail, sms el brev. Allt går att lösa!! Kram på dej!!

  • malinlars

    Astriden: Jag är allt avundsjuk på dig.. vill också.. men allt har sin tid som man säger!!

  • malinlars

    YES!!! Har precis pratat med en handelsträdgård. Å de skall fixa så att jag få rmina tulpaner!! TJOHOOO Är hur glad som helst!

    Astriden: Kan inte betsämma mig.. jag vill ha bruna askar som jag skall vika själv. det blir nog så.. för jag hittar inga på Internet el andra butiker som har färdig vikta askar i den färg som jag vill ha... Vill ha i mörkt brunt.
    Har även problem med de bruna löparna jag tänkt ha på borden. Har insett att det tar förbaskat lång tid att sy dem & vad skall jag sedan ha dem till? Massor av gardiner blir det ju men ändå! Hmm.. funderade om man kunde ha papperdukar som är somlöpare.. men hittar inte i rätt brun.. typiskt alltså. Känner att det blir för vitt om det inte finns något på mer på bordet än den vita duken.. Kanske bruna blommor?? Hmm...

    L vill gärna ha ballonger som vi skriver namnen på & har helium i sig. dessa skall sedan sättas med ett snöre i stolen.. hmm.. undra om han har tänkt igenom detta. Men men.. det blir nog bra..

  • malinlars

    Tycker att det låter underbart med Bebbe Träffar! Får vara på familjeliv då kanske? *fniss*

    Åhh är såå glad över blommorna. Kan inte riktigt släppa det!

    mrsD: Klart att det löser sig! Som de andra sagt, man står ju inte vid kyrkan så länge.. viktigast är ju Ni!!

    Astriden: Vart såg du "mig".. nyfniken!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3