Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Stjärnis: B-vitamin är bra för håret. Finns på apoteket. MItt hår harblivit mycket tjockare sen jag började äta pga mitt folacin brist jag hade i blodet. Ett B-vitamin även kallat folat el folsyra.

    Va mycket ni har skrivit har inte riktigt hängt med nu känner jag! Har påsklov.. så även fr datorn tydligen!

    Fikan i måndags.. helt borta från huvudet! Hoppas att det blir fler snart!

  • malinlars

    Nu är det klart att vi åker till Filippinerna i tre veckor den 14/7. Skall bli hur underbart som helst. Vi skall boka flygbiljetterna i Juni. Skall bli sååå underbart!

    Var & provade menyn igår på Aschebergska. Satt för oss själva & fick in maten.. hur gott som helst. Gjorde några ändringar så att det blir som vi vill.. kocken var mycket tillmötesgående & det kommer bli hur bra som helst!

    Nu har L bestämt sig.. han & bestmen + min pappa skall sy upp kostymer från en sida på Internet. Äntligen har han fått tummen ur & gjort något hahaha! Han är Rätt seg!!

    Hittar inga skor!! Vill ha hela skor, alltså inte med öppen tå el häl. Satin som inte är krittvit & inte har för hög klack. Vart kan jag finna sådan skor???

  • malinlars

    Aybee: Vi skrev: Barn är en gudagåva, men denna kväll får de stanna hemma & sova. Måste man amma för man självklart förlja med sin pappa & mamma.
    Uppskattades av våra gäster! Stenbruden hjälpte mig då!

    Barba: Spännande!! MIn tärna skickar en massa mystiska sms.. även om det är ett tag kvar.. Hon vet vilket kontrollbehov jag har!! Blir tokig snart.. men det är ju rätt kul!

    Funderar också på att boka massage till oss två.. men vart?

  • malinlars

    Cristal: Jag tänkte gå dit... L jobbar, så det är ju kul med sällskap! Har inte bestämt mig ännu.. har gått på bröllopskonsert innan, jättemysig verkligen.. i Nödinge kyrka. Men det är nog mysigare när det är i kyrkan som vi ska gifta oss i!!

  • malinlars

    FIKA 7 APRIL kl?

    MrsD
    Amor
    AyBee
    Malinlars

    gott med fika! Även om jag sagt nu när det är mindre än 10 veckor kvar så måste jag hålla mig.. men någon bulle måste man ju få i sig! hahaha

    Astriden: Låter Underbart! Ledig hela veckan.. r
    är ju perfekt! Själv har jag inte den möjligheten.. men iaf torsdag & fredag är jag ledig sista veckan.
    Bra idé med playwood.. vi har ju lagt sånt på värdparen.. så det skall bli spännande å se vad de hittar på!

    Vi som skall åka till Stora holm på lördag: Har vi bilar så det räcker? Kan ev låna en bil, så då har vi två. Skall kolla detta i kväll!

  • malinlars

    SOHO blir jättebra!! Jag kommer in med tågen 17:25. så det bli ju jättebra. Jag går in å letar upp er om ni redan gått in

  • malinlars

    majsis: Vi får se till att vi gör det!!

  • malinlars

    Stjärnis: Kul med sådan uppskattning.. Aldrig fel! Ja vi får verkligen peppa varann.. började i lördags med att gå promenad & inget godis tills bröllopet.. äter godis så det står härliga till annars!! Tog mig en powerwalk efter jobbet.. känns skönt efteråt, men jobbigt att komma ut när man väl var hemma!

    Stora hårkuren.. hmm.. får tänka på det om jag skall vara med å beställa..

    Kul att så många kan fika!! BLir nog ingen bulle iaf.. hihih... Hmm..

    Har inte hunnit kolla om jag kan låna en bil på lördag.. gör detta imorgon!!

    godnatt på er...

  • malinlars

    Glömde:
    Måste ju berätta att jag lyckades att ställa om ALLA klockorna hemme FÖRUTOM min EGNA Väckarklocka!!! Typiskt mig! SÅåå..

    imorse ringde klockan vid 4:40.. tåget går 6:40.. jag går upp 5:05 o börjar göra ordning mig & min frukost.. ser att grannen rättöver är vaken han också.. vilken han INte brukar vara vid denna tidpunkt.. tänker inte mer på detta förrän jag kolla på klockan i köket... 6:20!!!!!!!!!!

    Herregud.. fick väcka L som fattar noll.. borstar tänderna, packar ner lunchen, Smörgåsen jag gjorde till frukost, ställer in skålen med fil i kylen, packar även ner min Ipod & banan som jag tänkte att jag skulle behöva.. (hmmm) Hämtar bilen & L kör mig till centralen.. tåget går precis när jag stiger på... 6:38... VILKEN TUR... Fattar inte att jag hann med allt...

    När jag satt mig på tåget ringer L.. han har gått till perrongen för att se ifall jag hann med.. tänkte att vi kunde ätit frukost om jag inte hade hunnit.. Han är för söt!

    Ville bara dela med mig av min händelserika morgon

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3