• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Astriden - då förstår du när jag tidigare sa att man blir som en knockad säl...........man kommer hem, lägger sig i soffan och POFF så stensover man. Är du i vecka 7 el 8 nu eller?

  • AyBee

    Ja nu vet jag att jag iaf inte är gravid. Lite skönt tycker jag för det hade inte passat in nu innan bröllopet. Men efter det så blir det hårt körning

    Vi ses imorgon flickor!!

  • AyBee

    Godmorgon

    Tack alla för en underbart trevlig dag igår och speciellt till dig Amor som ställde upp med ditt superfina hus.

    Här hemma är stämmning så där just nu. Marcus har sprungit på toaletten heeeela natten så det blir inget Thorskogs Slott eller barnkalas med familjen idag. Utan man är instängd hemma istället. Lite tråkigt eftersom jag vill att de skulle träffa Axel samt se mina syskonbarn. Jaja det får bli en annan dag istället.

    SOm tu är är det skidor på tv heeel dagen så jag är lite nöjd ändå. Heja Ferry!!!!!!

    Nu ska jag gå in på Gojane o kolla upp klänningen. SÄger till dig Barba ifall jag vill beställa samtidigt som dig.

  • AyBee

    God förmiddag tjejer...

    Nu har jag tagit tag i lokal. Ska åka till Agenta på Aschebergska Eken och titta runt o kolla av läget lite. Är ledig på fredag så jag o sonen åker dit tänkte jag.
    Hoppas hoppas hoppas att jag blir lika nöjd som er andra som ska ha festen där. Agenta verkade jätte go så jag tror att det kan bli bra.

    Ett litet minus dock är att det är visst en annan fest där samma kväll, inte bröllopsfest men ändå. Hon sa något om att man kan spärra av men att det är lättare att visa på fredag än att ta det över telefon...Håll tummarna för mig.

    Vilka var det förresten som skulle ha festen här?

  • AyBee

    Nu såg jag...det rä Amor o Malinlars juhu....berätta vad ni tycker!!!

  • AyBee

    31 maj.....en liten påminnelse om M&M mallen

  • AyBee

    Astriden - Lycka till på BMG idag!!!

  • AyBee

    Amor & Grund - jag sak bara kolla av med tärnan att hon gillade klänning, i sådana fall vill jag också beställa!!

  • AyBee

    Astriden - men gumman vad jobbigt!!! Se nu till att bli påpassad så mycket som möjligt.
    Jag kommer ihåg att när jag höll igång en heldag så som vi gjorde i lördags så mådde jag alltid asdåligt dagen efter...som ett typ straff för att man försöker roa sig så mycket som möjligt nu innan.
    Fast det positiva är ju att nu kan du hänga på FL & BT ännu mera nu när du är hemma

  • AyBee

    Hej hej på Er alla

    Idag är jag hemma med en sjuk liten pojke. Så jag blir hemma idag o imorgon som det ser ut som. Nu ligger han och sover middag och då får jag lite lugn o ro att gå in här och titta till Er lite.

    Majsis - något jätte enkeltsom jag brukar göra i tårt väg är att jag gör 2 st rulltårte bottnar. Lägger en underst, tar vanlijvisp och ca 400 gr hallon, sen lite vaniljvisp igen och sen på ´med den andra bottnen. Vispad grädde som vanligt och sen lite frukter elelr bär enl smak. Den är jätte god o fluffig och känns inte så mäktig o kompakt. Ett plus är att den blir ju ganska så stor och räcker till många. Lycka till!!!

    Astriden - mår du lite bättre idag?

    Långserud - jag förstår dig med paniken nag ringen. Känner likadant!!!!

    Stenis - jag kommer gå till min frisör/make up lärare Linda (passande namn va?) på Salong "Viktoria N" på 1:a Långgatan. Har haft henne i 3 år nu och skulle itne byta bort henne om jag så blev mutad med 2 kg choklad

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3