Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Dagens puckofråga!

    Jag har ALDRIG haft långa fina naglar och tänkte göra premiär!

    Men hallå, vad ska jag ha och vad heter det jag ska ha? Hahahaha jag vill ha Amor, Astriden, Grund eller Stjärnis naglar!

    Vet de på Young Nails eller Gilda vad jag ska ha om jag säger det? Vad heter det liksom? Jag har inga naglar så jag behöver 10 st!

    Hahahaha på en och samma månad får jag ny BH strl, naglar, vad kommer härnäst?

    Att gifta sig är spännande!

  • Långserud

    31 Maj: Låter precis som jag vill ha det! Ska du köpa Hortensia i kruka? Vilken färg? Ung. hur många Galej blomma resp. ljus/bord?

    Ska du köpa murgröna också i kruka?

    Många frågor!

    Skicka din mail så skickar jag inbjudan!

  • Långserud

    Hej flickor!!

    Idag provade jag de två Engelbert som finns i mitt galleri och det kändes helt rätt!!! Precis vad jag ville ha, jag gillar stilfullt och klassisk! SÅ jag!

    Men nu är frågan: När jag frågade hos juveleraren om man kunde lämna min gamla ring som inbyte sa hon att jag förlorade så mkt på det och att det var bättre att spara den och den dag jag ville köpa ett smycke (halsband eller armband) kunde jag lämna in det som inbyte. Stenarna kunde jag spara till en ny ring om jag ngn gång vill ha en till ring på tex andra handen. Men att lämna ringen som inbyte var ingen bra affär för mig då de ringar som jag hittat är klara ringar dvs inte ngr som ska designas.

    Så nu undrar jag, vad gör jag? Ngn som har haft samma problem och hur löste ni det? Vad är smartast? Helst byter jag in den och får de andra billigare än att har en ring i kassaskåpet men inte ngt bra ide om det är en dålig affär....

    Åh snälla, råd tack!

    Hm ska nog lägga in detta som en fråga under Brollopsämnen Ringar och Smycken, ifall ngn därute har haft samma problem..

  • Långserud

    Åh idag har det hänt 3 bra saker som har med bröllopet att göra:

    * Den frisör som ev skulle hoppa av pga bäbisfödande ringde mig idag och sa att förlossningen gått bra så hon kan sätta upp mitt och mina 2 tärnors hår. Å hennes kollega som är sminkös kan sminka oss, jihooo!

    * Mamma och hennes sambo åker tillsammans med kompisar ned till T-land och fixar allt drickbart så slipper vi lägga en helg på det. Gött! Ngn som vet en bra affär nära Köln där man kan beställa i förväg?

    * Servetter och dukar är beställt och butiken låg passande nog nära där vi bor.

    * Har hittat en tjej som ev. har stolsöverdrag som passar våra stolar.

    Mycket bra dag!

    Nu ska jag göra spelschema för morgondagens volleybollturnering!

    Kram på er alla!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Tack för alla bra råd!

    Ja helst så smälter jag ned den och gör en Engelbert kopia, vi ska till juveleraren idag eller imorgon, får se hur mkt jag får för den i inbyte.

    Nu jobba!

    Ha en bra dag alla!

  • Långserud

    Åh hinner bara skriva kort!

    Stenis: Jag ska fixas i Karlstad men ni andra tjejer hade massa ideer va? Jag har klippt mig på olika ställen i stan å inte hittat min favvos än så jag kan inte rek. ngn. Smink känns Face eller ngn sådan som ett bra kort. Eller?

    Astriden: Min sambo ska också ge manchettknappar till sina bestmen, vart har han köpt sina?

    Kram!

  • Långserud

    Astriden: Åh va snyggt. Ung.kostnad?

  • Långserud

    Hej hopp!

    Hm, kapitalförstörning.... får 3000 kr för min gamla ring (köpt för 5000 ca..) Då kan de göra de 2 ringar som jag vill ha.

    Men med anlednign av mitt förra ring missödde så är jag nerivg över vilket märke jag ska välja: Eneglbert eller Jarl Sandins egna märke. Vad säger ni!??!

    Om jag väljer Engelbert tar de ej ringen i inbyte.

    Pust, jobbigt att vara brud ibland.

    MRS D: GRATTIS till jobbet! VAr det sommarjobbet du pratade om?

  • Långserud

    Suck min stora kärlek har varit mkt förstående över att jag vill ha ny förlovningsring för inget har matchat men nu tycker han att det är inget att diskutera, att det blir J Sandins eget märke och att de gör ringarna så som jag vill ha dem (copy paste Engelbert).

    Jag är dock extremt nojig över att det är deras eget märke och fått för mig att Engelberts ringar (blir ca 6000 kr dyrare pga får då inte lämna min ring i inbyte...) är bättre...??

    Vad säger ni, vilket alt. ska man ta? Jag är jättenojig att få dålig kvalite igen!!

    Nu är det sovdax! Har varit och spelat beahvolley m jobbet- så skoj!

    Go natt!

  • Långserud

    Hej alla glada!

    Åh va skönt med fredag!

    Ikväll ska jag på den utförsäljningen som jag pratade om, ngn som kommer dit? Sen blir det Lets Dance mys med kärleken för vi har inte setts alls mkt senaste tiden.

    Imorgon ska vi åka med toastmasterparet till Ullared, inget eg. ärende utan mest för att hamstra tvättmedel å gå på den skobutiken som ligger där. Ngt bröllopsrelaterat man ska köpa på Ullared?!?!?!

    Söndag blir det TUR mässan! Ääääälskar att resa å skulle vilja ha lite inspriration till nya resmål! Ngn varit på den mässan?

    Stor kram!

    PS; Tjejer, om ni hinner...vill ni ge mig råd i min ringfråga?! Se ovan inlägg...känner mig lost...

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3