Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    MrsD: Vi ska ha "Du vet väl om att du är värdefull" En riktigt fin psalm, tycker jag.. Ett tips!

  • Stjärnis

    MrsD: Vad heter 84:an? Ska kolla in den. Vi funderar på att ha någon sommarpsalm också: En vänlig grönskas rika dräkt eller "En blomstertid... Det lutar åt det första alternativet!

    Det finns någon sida som heter kyrkomusik.se. De har kanske ngr psalmer?

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer! Kom hem tidigare från jobbet idag efter att ha varit hos läkaren. Ska iväg på ett spinningpass nu men var tvungen att kika in snabbt

    MrsD: Ha det så bra på Tjärnö!!

    C&K: Vad bra att ni fick en tid, grattis. Bara lite drygt en månad kvar då

    Atsriden: Vilka söta saker de hade på systerlycklig.

    Amor & Grund: Visst är det underbart med en grönskande altan/balkong! Nu längtar jag till vårt radhus, att få göra uteplatsen mysig med blommor och fina krukor, ljus... *längtar*

    Grund: Fick du tag på Youngnails?

    Långserud: Vilket bra tips!! Vi får påminna varandra om att gå dit efter bröllopet.

    Är det någon som vet hur dte går för Barba??? Snart hennes tur! Strålande väder kommer de att få på sin bröllopsdag också. Vad hräligt!

  • Stjärnis

    Jag kan tyvärr inte komma på vigseln på lördag! Ni får lova att ge henne en kram från mig!

  • Stjärnis

    Jag är lite irriterad idag.. Eftersom jag ska sluta har jag väldigt mycket att göra på jobbet. Jag tog upp det med min arbetsledare att jag har svårt att hinna klart med allt om jag ska fortsätta att ta nya ärenden. Det jag fick till svar var: Det fixar du som är så duktig och effektiv. Jaha, tack för den!!

  • Stjärnis

    Här är en till som inte gillar sina fräknar. Min pappa brukar skoja och säga att jag ser ut som jag har spottat snus i motvind

    MrsD: Vad härligt att befinna sig vid havet sådana här hälrig försommardagar.

    Långserud: Skrattade gott när jag läste om dina bekymmer Du lär dig! Som Stenis säger så klarar man allt med naglarna när man väl vant sig. Till och med sätta på sig armband, halsvband, linser, ja allt..

    Amor: Du får tänka ut något bra. Var dte inte så att din blivande man köpte ett playsation nyss också

    Astriden: Åh, vad kul att höra om din lilla alien. Har du bröjat köpa på dig lite saker och så där till bebben eller väntar ni lite till?

    Grund: Bra jobbat med vårruset. Vårt jobb anmälde inget lag i år, så det var första året på länge jag inte sprang. Självklart det året som det var bäst väder *S*

    Majsis: Då kan du bocka av ännu en sak!

    C&K: Hur har dte gått? Fick ni datumet?

    MalinLars: Hur har dte gått med jobb? Visst sökte du jobb?

    Barba: Härligt att höra att du har allt under kontroll!

  • Stjärnis

    Aybee: Vad skönt att du inte hade ngr hål. Det påminde mig om att jag måste boka en tid till tandläkaren. Jag har inte varit där på ett och ett halvt år!

    Nu tänktre jag vara duktig och städa hela lägenheten. Min älskling är på möte idag och kommer inte hem förrän 23. Tänkte överaska honom lite.. Om jag städar blir det ju mer tid över till mys

  • Stjärnis

    Grattis Barba! Hoppas ni får ett helt underbart bröllop! Jag vill höra allt sedan KRAM

  • Stjärnis

    Barbabruden: Grattis än en gång! Hoppas du hade en fantastisk bröllopsdag. Vi vill höra allt sen...

    MrsD & MalinLars: Vilka härliga och roliga möhippor ni verkar ha haft!!

    Långserud: Hittade du det du sökte i fredags? Kul att springa på dig så där...

    Jag är lite ledsen idag.. I helgen är det hela sex stycken som har meddelat att de inte kan komma på vårt bröllop, varav fyra stycken är vänner till mig. Det känns lite trist! Hoppas att resten av de som inte har anmält sig ännu kommer. Det är ju bara en vecka kvar till OSA och det är fortfarande cirka 25 stycken som inte har anmält sig.

  • Stjärnis

    Astriden: De hade bland annat svårt att få barnvakt och två av dem har precis flyttat då, så de hade fullt upp. En annan hade sin syster från utlandet på besök. Jag förstår ju dem, att de har svårt att komma men det är ju ändå lite tråkigt.

    Amor: Ja, jag börjar faktiskt bli lite irriterad framförallt eftersom jag pratade med två av mina vänner på telefon igår och ingen nämnde något om de ska komma eller inte. Man vill ju inte behöva fråga dem rätt ut heller... Ser verkligen fram emot en BT- träff på er altan. Låter jättetrevligt!

  • Stjärnis

    Godmorgon tjejer!!

    Tack alla för era tröstande ord! Både jag och sambon blev lite besvikna inför "avhoppen" MEN har som du sa, Långsereud, bestämt oss för att fokusera på att det kommer bli en underbar dag! Sedan kan kan faktiskt tänka att det är trist för dem att de missar en härlig fest

    Långserud: Jag har inte gjort bordsplaceringen än men tar gärna emot tips på om det går att lösa, för vi vill också helst ha namnen.

    Amor: Din morgongåva och favors lät jättebra..

    Astriden: Vilka söta loppor. Börjar det synas nu?? Och hur mår du?

    Jag kommer gärna på grill/fika nästa fredag!

    Vi har inte heller tänkt öppna några presenter på festen. Vi spar det till dagen efter.

  • Stjärnis

    C&K: Vad roligt att ni fick datumet!

  • Stjärnis

    Åh vad vackra kort Barba!!!

    Igår gick OSA ut och vi fick tyvärr ännu fler avhopp, främst från min sida eftersom jag har mest kompisar runt om i landet som får resa en bit. Min M2B:s kompisar bor på samma ställe som vigseln och festen sker. Väldigt ledsamt och tråkigt!!

    Sedan har tjejen som skulle spela fiol till utgångsmarschen fått problem med handen och kan inte spela så nu får vi tänka om där..

    Lite kort rapport om vad som händer på vår bröllopsfront!
    Sju veckor kvar nu..

    Jag skall försöka kika in igen lite senare men har så grym mycket att gör apå jobbet nu när jag skall sluta.

    Imorgon skall mina arbetskamrater överraska mig med någhot.Jag har bara fått veta att jag skall vara redo, direkt efter jobbet. Spännande!

    Hoppas allt är bra med er?! KRAM

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3