• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Vi ska lägga till en mening till de traditionella löftena. Micke vägrar att vi ska ha egna så det fick bli en kompromiss


  • 20080614

    Eldhav: Får du upp håret sådär mycket i nacken som på bilden? Tänker att det behövs lite längre hår då, men det kanske inte stämmer och håret hinner ju iofs också växa lite till.. Frisyren var iaf väldigt fin!

  • 20080614

    Anja: Man kan faktiskt alltid ha en liten fusklapp i handen om man känner sig supernervös! Det tipsade vår präst om. Jag borde nog börja öva på de där orden, är ju inte långt kvar nu och har man sagt dem varje dag ett tag borde det ju inte gå att glömma.. eller?!

  • 20080614

    Jag nojjar mig faktiskt också lite för det där att säga sakerna framme i kyrkan. Normalt sett skulle jag ´kunna stå där och prata hur mycket som helst, har ju tom varit guide där. Men löftena..hu, det är lite läskigt.

  • 20080614

    Jag tror väldigt mycket är upp till prästen. Vår präst är min kompis och hon har själv ganska bestämda åsikter om olika saker, tex har hon strukit de lite äldre texterna i sin bok med vigselordning. Meningen är ju att man ska känna sig bekväm också. Prata med prästen Anja, när ska ni ha vigselsamtal förresten?

  • 20080614

    Anja: hoppas det är fint där, vi ska bo i stugan på vår minibröllopsresa! Tycker iaf den ser ut att ligga underbart vackert vid havet.

    Galet för jag kommer vara gift när ni har era vigselsamtal

  • 20080614

    Förresten är jag nästan helt säker på att det blir både möhippa och svensexa till helgen. Blir alldeles nervös när jag tänker på det!!

  • 20080614

    Är det någon av er som ska fotograferas som morgongåva?

  • 20080614

    Ser verkligen fram emot helgen samtidigt som jag blir lite nervös över vad det kan tänkas hända. Måste verkligen vara den här helgen för micke har ordnat en överraskning till mig. Fast jag är säker på att det är möhippa. Dessutom har jag fått höra att jag inte ska fundera på när hans är. Då tänker jag självklart att den måste vara samma helg som min, för annars är ju jag enda personen som vet vad han gör. Dessutom tror han också att de ska vara samtidigt, fast han vägrar säga när min är. Så en dag pratade han om att han ville klippa sig på fredag, såklart var jag tvungen att fråga "dagen innna svensexan alltså".. ja, svara han, så hm, kanske egentligen inte behöver fundera mer

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.