• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja: Precis sånna skulle jag vilja ha!! Kanske kan ringa henne och fråga om hon kan skicka? Vad kostade de?

  • 20080614

    Brud 080524: Grattis!! Missade bilderna jag också men det låter som du haft en fantastiskt dag!

    Anja: Så himla skönt med bandet!! Härligt när saker ordnar sig

    Pumpkin: Vad blir det för nytt på ikea den här gången? Härligt att byta ut massa möbler sådär.. Spännande med håret! Hur har du tänkt att flätan ska gå, inbakad från uppifrån huvudet och nedåt eller i nacken?

  • 20080614

    Pumpkin: Hon var verkligen supfin i håret. Har tittat på hennes kort tidigare och tänkt det samma. Kommer nog bli jättebra på dig!

  • 20080614

    Är helt slut jag. Vi skrev precis 8a gästpresentationer och det tog verkligen slut på min sista ork.

    Sov gott!!

  • 20080614

    Godmorgon på er!
    Själv ska jag sätta igång med hemtentan igen, känns som jag kan bli klar idag och då har jag bara en muntlig presentation kvar att göra + att lyssna på mina klasskamraters presentationer och sen har jag sommarlov!!!! Underbart Kommer vara ledig nästan 5 veckor den här sommaren, har inte varit så mycket ledig sedan sommarlovet mellan 8an och 9an tror jag. Galet!

    Nienna: Kul med alla auktioner och att du får lite pengar också Framför allt spännande med Ellas klänning också! Segt att det tar så lång tid för saker att ta sig fram.. Men då har den iaf inte fastnat i tullen?

  • 20080614

    Englali: usch för mardrömmar, är verkligen vidrig när man vaknar rädd eller orolig. Vad har du drömt om för något? Du kanske kan maila panduro om du inte hinner ringa, känns som nästan alla företag har mail nu så de borde ju också ha det.

  • 20080614

    Pumpkin: Precis så där tror jag att jag också tänkte, jag borde ha såhär för det är ju så typiskt brud, typ att jag ville ha slöja. Min hårfrisör sa att det var väldigt vanligt att man tänkte så. Min frisör var iaf väldigt bra och satte upp lite olika förslag, lite stramare på ena sidan och lösare på andra, vi provade med löshår och när jag inte gillade det så prova vi utan, satte slöjan på olika ställen och med lite olika pynt i håret. Superbra för då fick man verkligen chans att jämföra olika frisyrer och känna sig för. Din frisör kanske gör något liknande (vet inte hur hårkonsultationer brukar gå till) och då kanske du kan prova lite båda två. Men flätan tycker jag faktiskt är väldigt väldigt romantisk även om den kanske inte är så klassisk.

  • 20080614

    Härligt med en skåneresa. Ser verkligen fram emot vår efter bröllopet! Hoppas ni får fint väder där nere också. När är det du åker?

    Jag har också bokat in mig på 4 veckor i sommar, men det känns ganska skönt för min del. Läser sista terminen på sjukgymnastprogrammet i höst och sen lär det ju bli ganska mycket jobba av en längre tid så jag ville passa på att vara ledig.

    Var är det du jobbar, hemtjänst och med äldre har jag förstått, är det på sjukhus också?

  • 20080614

    Då är vi i skåne samtidigt Fast vi åker ned den 16 juni och åker hem 22 juni Ska bo i stugan på den här sidan www.orelund.se under fliken stuga vid havet. Ser så underbart ut där, lugn och ro, längtar verkligen..

    Kul med lite varierande uppgifter! Är du undersköterska eller sjuksköterska? Har inte riktigt koll på vem som har vilka uppgifter alltid, men det lär nog komma med åren i sjukvården


    Sjukgymnastprogrammet är 6 terminer. Ska bli så himla skönt att bli klar fast också väldigt läskigt. Tror det kan bli lite klurigt att få jobb också. Men det ska nog gå!

  • 20080614

    Pumpkin: Jag tror nästan det kan vara bra att komma dit och inte vara så säker, då är man mer öppen för nya förslag. Är detssutom mycket lättare att föreställa sig hur det faktiskt blir när någon provar att sätta upp håret lite. Och i värsta fall får man väl gå på en till konsultation om det kändes jättedåligt. Vad har du tänkt på för frisyrer annars?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.