• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Goddag tjejer!

    Sitter med bordsplacering och gästpresentation - igen Ni som ska ha honnörsbord - vilka sätter ni där?

  • Pumpkin
    Englali: Det blir vi, mina föräldrar, hans föräldrar och mina morföräldrar, men sen VET jag INTE. Jag blir galen! Ett par till måste vi ha där i alla fall, annars sitter inte jag och Lasse i mitten alternativt blir två stycken utan bordsherre/bordsdam, och så vill jag inte ha det. Så ett par till måste in. Men frågan är vilka. Pappa känns ju skumt att placera där, samma sak med hans fru. Tärnan och marskalken vill jag hellre ha på tungan framför oss och toastmaster/-moster (ja, hon vill bli kallad så ) ska nog hellre sitta länst ut på en tunga så att de kan röra sig obehindrat. Kvar är typ Lasses äldsta bror och hans fru, men jag vet inte... Det skulle iofs vara smidigt för då kan de ha sonen på bredvid sig på kortsidan av honnörsbordet. Hmm

    Har lite huvudbry med vår bäddsoffa som ska säljas också. La ut den för 2500kr först (nypris ca 5000kr), men ingen nappade. Sänkte då priset till 2000kr och nu börjar jag få bud på 1000-1200kr, vilket faktiskt känns väldigt lite med tanke på hur mycket extra grejer jag köpt till (bättre bäddmadrass, sänglåda osv). Bara bäddmadrassen är värd ~500kr. Men å andra sidan, jag kanske inte kommer få bättre bud än såhär? Suck och pust!
  • Pumpkin

    Vi har nu kommit fram till att om vi inte får minst 1700kr för soffan så skänker vi den till Stadsmissionen, då gör vi lite nytta i alla fall. Känns som ett bra beslut

    Trist att grejerna inte finns! Beställde du från nätet sist eller? För annars vet jag att det kan vara lite struligt att hitta grejer som man VET finns i butik på hemsidan, även om allting ska finnas där också.

  • Pumpkin

    Blir nog så att vi sätter Lasses äldsta bror och frun längst ut på honnörsbordet, så att de kan ha lite koll på sin son. Lämpligt att sätta honom på kortsidan där, för då kan han röra sig som han vill.

  • Pumpkin

    Godkväll i stugorna!

    Här har det varit förhållandevis lugnt idag, vad gör alla? Här har vi fnulat lite på gästpresentationerna, tagit en långpromenad i kvällsvärmen och - som Englali uttryckte sig häromdagen - ägnat oss åt varandra Mysig dag/kväll helt enkelt!

    Filifjonkan: Tack för input

    Flamora:
    Men gud så trist svar från din kusin!

    Englali: Fniss, ja, det kändes faktiskt lite moget Nu har i alla fall en tjej som bjöd 1200kr från början accepterat att jag vill ha minst 1700kr för den, så hon ska komma hit imorgon och titta på den - gillar hon den kommer hon tillbaka lite senare och hämtar den. Härligt! Då kanske vi kan ta oss en tur till IKEA på tisdag igen

    Ja det verkar väldigt konstigt om båda grejerna helt plötsligt inte finns Ring och kolla imorgon du!

  • Pumpkin
    Englali: Jo men det var faktiskt på tiden, så du tänkte rätt Var väl ett par månader sen, om inte mer.

    Nu har vi kikat på en del av Blood Diamond - fy vilken hemsk film! Ska fortsätta se imorgon, för nu är det dags att börja dra sig mot sängen.
  • Pumpkin
    Anja: Njae, det får en ju att tänka både en och två gånger. Men allt man kan göra är ju att lita på att guldsmeden kan sin sak när han lovar certifierade diamanter alternativt inte köpa någon diamant överhuvudtaget.
  • Pumpkin

    Anja: Varför kan inte Daniel ringa och kolla med bandet då? Ni måste ju få veta så du slipper gå omkring och oroa dig!

  • Pumpkin
    Anja: Ja det var ju en... hmm... märklig reaktion
  • Pumpkin
    Nienna: Nej till helvitt, men vit grund med mönster på går bra
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.