• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna: Åh! Hur var det? Vad kostade det för dig? Är så himla sugen men vi har bestämt att inte ge något till varandra då vi har lite dåligt med pengar båda två. Fast jag vill ju så gärna.. Är lite knappt om tid nu också, skulle ju typ behöva göra det i veckan tror jag, eller senast början av nästa..

  • 20080614

    Anja: Kollade på det förut och blev väldigt sugen igen.. Skulle verkligen vilja göra sånna foton. Har tittat på en annan fotograf men där är det så tråkiga bakgrunder. Känns inte så kul med bara grå vanlig fotofond.

    Hur var miljön där du fotades Nienna?

  • 20080614

    Nienna: Tror inte de har tid att fota mig innan mitt bröllop, är ju lite sent ute, men jag skickade iaf iväg en förfrågan. Är ju perfekt om man blir lite sminkad och fixad innan också.. Går det att vara ute i närheten av deras studio?

  • 20080614

    Fick svar nu och de kunde nästa onsdag.. men nu kom sambon hem så jag får nog avvakta lite med att svara..

  • 20080614

    Nienna: Usch, nu blir jag plötsligt nervös!! Vet inte om det är dumt när jag inte har några pengar egentligen. Eller jo, jag tar av sparpengar men det känns ju lite knasigt. Fast samtidigt känns det som jag vill göra det nu och kommer knappast unna mig det senare när min hjärna börjat förstå hur mycket pengar det handlar om igen..

  • 20080614

    Anja: Folk har verkligen en lustig förmåga att skjuta på sånt.. Det ringde ganska många till oss sista veckan. En efter en! Tillslut var det några som jag inte trodde hade osat fast de trodde visst det själva visade sig när jag ringde

  • 20080614

    Nienna: Hur kände du inför det här med retuch, saknade du det? Den andra fotografen jag tänkt på gör nämligen retuch, men då får man inget smink och hår och så är det tråkigare miljö.. Tänker att det är sämre än att inte få retucheras, micke vet ju ändå om mina skavanker..

  • 20080614

    Ibland är jag så obeslutsam. Alltså, micke är verkligen emot allt vad porrindustrin heter och jag har aldrig hört (vi har diskuterat det) att han velat titta på porrfilm eller liknande (inget fördömmande här mot någon annan, bara hur det är i vårt fall). Däremot vet jag mycket väl att han gillar när jag har sexiga underkläder. Inte borde han väl kunna ta illa vid sig av foton på mig i underkläder? Eller.. blir lite osäker fast ändå inte för samtidigt tror jag verklgien han skulle gilla det.

    Japp, sofias ilandsproblem för dagen

  • 20080614

    Anja: bra gjort att du smsade bandet!! Du har inte hunnit få något svar?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.