• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Temalåtar för dagen var förresten hey mickey och sofia dansar gogo!

  • 20080614

    Nienna: Det var det verkligen! Så underbart väder också har fått riktiga ränder efter linnet (tubtopp som tur var!). Börjar bara fundera på hur det kommer bli med min konstiga bränna på secret box fotograferingen. Måste maila och fråga om det blir knas.

  • 20080614

    Nienna: Ska ni catera mat eller laga själva? Tänkte höra om ni ska ha efterrätt och vad i sånt fall..

  • 20080614

    Pumpkin: haha, spännande! Nä, jag slapp sälja saker eller engagera någon annan i möhíppan. Fick lite applåder på båten när jag fick på mig löspolisongerna, men det var det enda

    Verkar som det var många möhippor igår som sagt! Tror vi såg iaf 2 st och då var ju vi mest utanför stockholm.

  • 20080614

    Nienna: Håller på och funderar fram och tillbaka hur vi ska göra. Micke tycker det räcker med tårta och jag vill ha efterrätt.

    Tycker ni det låter lite om vi har snittar till fördrinken som "förrätt", buffe och sen tårta som efterrätt och efter det godisbuffe och bar?

    Citronfromage lät ju annars väldigt gott

  • 20080614

    Nienna: Tack Det enklaste vore ju att skippa efterrätten faktiskt så det är bra om du håller med honom. Ska höra lite med vårt värdpar och våra toastmasters vad de tycker när vi ses på onsdag också. Är ju skönt att slippa göra efterrätt faktiskt. Låter som vi har ganska lika upplägg annars förutom att vi inte kommer ha någon vickning och har buffe istället för huvudrätt. Är ju egentligen ganska tråkigt om folk inte orkar tårtan när den väl kommer, tror våran kommer vara ganska mäktig dessutom.

  • 20080614

    Godmorgon!
    Måste hålla med dig Pumpkin, är fortfarande sliten efter hippan men åh så fint det var att få träffa alla vänner!

    Anja: Var verkligen en perfekt möhippa för mig, blev så himla stolt över mina smarta vänner som hade lyckats klura ut mickisgrejerna. Dessutom blev jag verkligen överraskad över hur många som var med, flera hade åkt ganska långt för att komma.

    Snitte: Hoppas de kan fixa lite med bilderna eller om det går att fixa med lite smink.. Ingår inte retusch och ska jag ha det blir det 1000 kr dyrare vilket känns lite för mycket för mig. Idag har brännan lagt sig lite så jag får kanske lägga mig i solen i bikini och hoppas på lite utjämning

  • 20080614

    Pumpkin: Just nu är det riktigt lyx att vara student faktiskt! När man dessutom kan styra arbetsbördan lite genom att jobba hårt en vecka och lämna in sista uppgiften är det ännu bättre
    Är bara bröllopsplanering som gäller för mig nu! Resten är fixat och klart.

    Där emot blir jag lite stressad över alla jag läser om som verkar ha full koll på allt redan.. själv sitter jag samtidigt med festhäfte, försöker sy löpare, funderar på vad vi måste köpa som vi missat och känner mig inte alls särskilt färdig..

  • 20080614

    Pumpkin: Alla har vi våra små bekymmer Blir bara lite lätt stressad av de som inte verkar ha några alls. Känns som jag ligger helt i ofas då.. Skönt för er också att ha några veckor till!

    Har du tänkt något kring vigselprogrammet och placeringkorten? Vigelsprogrammet är iaf bra för det går ju ganska lätt när man väl bestämt hur det ska se ut, oftast bara ett papper tex.

  • 20080614

    Anettan: Ser ut som det kommer bli jättefint med er dukning! Om jag vore du skulle jag nog lägga besticken i höjd med varandra tror jag, tycker det ger ett lite mindre rörigt intryck. Tycker däremot att det såg väldigt fint ut med festprogram och presenten på tallriken. Det går inte att lägga servetten under tallriken? Kanske är tråkigt men då kommer festprogrammet och presenten iaf synas ordentligt!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.