• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Snitte: Jag har ju inte heller helt bestämt mig... jag trodde jag skulle ha en vit/creme och ljusblå... men nu vet jag inte om jag vill ha en vit/creme enbart. Haha, vilka problem! Att den ska vara rund är klart, jag är inte spec. förtjust i droppformade.
    Vi ska på visning på ett på tisdag, som jag har stora förhoppningar om!! Har länkat till det innan här, en vit ganska stor enplansvilla byggd -90. Så håll tummarna!!

    Pumpkin: Haha... förstår att det är blandade "känslor" . Men härligt att ni kan få prova på att vara föräldrar iaf!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-19 22:27:05 följande:


    Englali: Ja, det är skönt att låna så att man kan lämna tillbaka när det blir jobbigt
    Precis!
    Åh jag funderar så på mitt hår till dagen B.
    Jag kanske skippar kronan iaf och kör på det jag tänkte från början. Uppsatt men ändå lite buslockigt, lite "vilt" sådär. Sne ni vet blomman som sitter på klännigen (finns bild i galleriet för er som inte vet) den funderar jag på att ha i håret istället, som ett hårsmycke. Jag ska inte ha den på klänningen för det passad inte min kropp, men då får jag ju ändå med den. Kommentarer till det??
    Jag är helt enkelt rädd att jag ska få så ont i huvudet också av kronan.
  • Englali

    Bellanote: Jo den sitter ju på höften på den bilden där modellen bär klänningen.

    Pumpkin: Ja precis... sen är det ju en nackdel till med krona. När jag har den så kommer jag se längre ut än Andreas och det vill jag inte, inte den dagen. Det stämmer inte för mig tyvärr... han är ju bara 4-5 cm längre än mig så skor med lite klack o sen kronan, det blir nog för mkt kanske.
    Men blomman lite snett, lågt bakom ena örat kan nog bli läckert.
    Jag förstår MKT väl om du funderar på sängen, så är livet som småbarnsförälder

  • Englali

    Sov så gott Pumpkin, hoppas & håller tummarna att ni får sova liiite längre än 06.00

  • Englali

    Snitte: Precis.... huset som gud glömde kvar på skiftet 80/90 tal...
    Nej blomman är precis lagom stor. Man klipper bara bort alla långa "spröt" isf. Tror det är mer jag, en romantisk lockig uppsättning och så den. Och eller hur, inte är det kul att se längre ut? Kronan kommer ju ge det intrycket.

    Bellanote: Alltså jag tycker den är snygg på klänningen också, men jag har så utstående höftben och blomman framhävde det ännu mer så det är därför jag plockar bort den.
    Ska ta med mig blomman till jobbet på måndag och diskutera lite med Pernilla som ska göra min uppsättning.

  • Englali

    Snitte: Japp, jag får göra det. Det är fördelen med mitt jobb, jag kan testa mig fram i all oändligehet (nästan iaf)

    Jag tror faktiskt jag ska krypa ner i sängen o kika på en film nu. Känns som att det börjar bli dags för det.
    Jag är jättetrött!! Och så ska jag upp o städa o fixa i morgon förmiddag tills kalaset... gästerna kommer 15.00 och A behöver få sova ut i morgon. Han är DJ på en nattklubb ikväll (SÅ ovanligt va!?! ) och kommer hem ca 03.00 i natt...
    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    SORRY för min frånvaro, får väl lite bakläxa kan tänkas!
    Men det har varit så sjukt mkt o göra hemma o jag har jobbat som en idiot, som vanligt!!

    Har precis varit på husvisning... ME LIKE!!! Det här huset ska vi bara ha... känns nästan "till vilket pris som". Så nu har vi satt upp oss på mäklarens lista. Dne "riktiga" visningen är inte förräns på torsdag, så fram tills dess lär det inte hända så mkt.

    Idag har jag provat schalins nya ring Solvind. Den satt som gjutet. Var lite skeptisk till den med tanke på de bilder jag sett, men shit... bilderna gör det inte rättvisa kan jag säga. Ajajaj så vackert den blingade på mitt vänstra ringfinger. Tror jag är lite förälskad

  • Englali
    Anettan73 skrev 2008-04-22 16:36:15 följande:
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-22 16:18:06 följande:
    Skönt att det är någon som gör det.Berättade för sambon vad dom sagt till mig på vårdcentralen. Vad var det jag sa va det enda jag fick höra... Inget medlidande alls.Imorrn åker han till Stockholm och kommer hem på fredag. Sååå tradigt. Vad ska man då göra???Jo jag jobbar iofs...
    Min åker till Norrköping i morgon, men kommer hem en snabbis i morgon kväll. Sedan blir det Norrköping tidigt torsdag morgon och så kommer han hem på söndag... bläää fy f-n vilken trist helg. Så vad gör jag då? Jo, givetvis så passar jag på att jobba lite för omväxlings skull! Undrar om jag håller på att bli arbetsnarkoman... när man jobbar 6 dagar i sträck för det mensta... räknas man som det då??
  • Englali

    Bellanote: Ang. blommorna din man ska ha. Jag gillar ju vitt/creme på grabbarna. Kan tycka att en rosa blomma kan se lite för mesigt eller gulligt ut på dem. Jag hde nog kört på vit orkidee. Men vad har han för kläder? Vad går din bukett i för färger?

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-22 20:44:07 följande:


    Englali: Ah, du lever i alla fall Kul med hus och ring - men hade du inte redan provat ut ringar?
    Klart jag lever... levande men frånvarande

    Nja... jag hade ju provat men jag känner inte för dem sådär till 110% ju mer jag kikar på dem. Och för nästan 18000:- så ska det väl kännas helt perfekt tycker jag?? Men jag gillar solvind... den har vad jag vill få ut av min ring faktiskt. Det ska vara en upphöjd sten och så vill jag ha många "småstenar" (inte grus nu då ) bredvid...
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.