• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-22 20:56:59 följande:


    Funkar den med din förlovningsring då eller blir det en ny?
    Jag vet inte ännu. Har läst i en annan tråd här på BT om en som besällt Solvind fast med en mer rund skena, så det kanske inte är en omöjlighet att jag kan änvända min förlovningsring iaf *hoppas, hoppas* För jag gillar den verkligen. Plus att man kunde få stenarna lite större också.
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-22 21:20:15 följande:


    Då håller vi tummarna På lördag ska jag till guldsmeden och definitivbeställa ringen, kolla diamanten och lämna in min och mina föräldrars förlovningsringar.
    Hräligt!
    Nu ska jag kika vidare på Desperate Housewifes... underbar serie! Kikar snart in igen.
  • Englali

    Pumpkin: Jag började ju följa Gosspi girl och blev helt lost på serien... sen bara slutar den sändas. What??? Hur o var ser du den? Har den börjat igen fast jag missat den?

    Bellanote: Ok, men vad ska han ha för färg på plastrongen?

    Annim: Här är det fint. Idag har jag letat ringar och hus Haha, jag det är ju bra om inbjudningarna kommer ut innan bröllopet kanske...
    Hur menar du med orndat egen festlokal?? Inte restaurang eller vad?

    Anja: Japp, Solvind var MKT finare i verkligenheten. Och vad den glittrade... helt ljuvlig Pengarna för den känns ju också HELT ok.
    Huset ja... nu hoppas vi att det inte blir en helt sjuk budgivning för vi kommer behöva byta kök och badrum inom en ganska snar framtid.

  • Englali

    Anja: Ojoj det låter härligt! Min man ska ju åka bort i flera dagar nu så jag får väll hoppas att vi får den effekten när vi ses på söndag

    Annim: Vi ska ju vara på en restaurang, fast den är inte öppen längre utan de har renoverat den och har den enbart till uthyrning för bröllop, födelsedagar, firmafester o dyl. Så allt finns ju där men vi ordnar med egen cateringfirma, personal och dukning och sådant.

    Nej jag slank bara in en sanbbis hos en liten butik på lunchen och frågade om ringen (INGEN verkar ju ha den) så det var en riktig chansning. Då höll han precis på att packa upp den så jag provade den bara. Hade inte med kamera eller ens telefonen.

    Åh... vad gör man åt hälsbränna?? Har haft det i ett par dagar nu och ett rysligt illamående

  • Englali

    Pumpkin: Aha... då vet jag. Började bli lite orolig. Men själva seriren drar igång på 5an igen i maj va om jag förstått det rätt?

  • Englali

    Jo jag läste det på Kanal5s hemsida precis nyss!
    Sov så gott Pumpkin!

  • Englali

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-04-22 22:27:22 följande:


    tjolahopp tjejer!annim: kul att se dig igen!englali: hur gick det med huskollandet?
    Det gick fint! Det här vill vi verkligen ha. Vilken potential huset hade... och trots att det såg ut så som det gjorde (färg/tapet/inredning) så kände vi oss liksom som hemma när vi klev in genom dörren. Det kändes som att detta var "vårt" hus direkt om du förstår hur jag menar

    Bellanote: Ok... ja men då kanske du ska plocka i lite rosa till honom också, om det nu är en del av färgtemat för bröllopet?
  • Englali

    Bellanote: Gör det, prata med floristen. De är proffs och ska ha massor av tips o råd att komma med.

    Snitte: Vi har planer för HELA huset Hahaha!!
    Den rätta visningen är först på torsdag, så jag kan inte tänka mig att budgivningen börjar förräns i början på nästa vecka. Men vi har redan lagt ett bud, så får vi se sen!
    Köper vi det så bröjar vi att göra i ordning det invändigt! Det andra får komma så småningom... åh, jag vill verkligen ha detta!

    Skrev nyss... otroligt jobbig halsbränna kombinerat med illamående som kommer och går? De senaste dagarna... ngt tips på hur man får bort det? Är ju superjobbigt

  • Englali

    Snitte: Tack! Det gör vi verkligen!

    Nu ska jag krypa ner med min goding i sängen och försöka få lite sömn!
    Ha det fitn tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Nu blev jag nyfiken... vad står det för??

    En snabbvisit här inne bara, ska till jobbet nu!
    Kikar kanske in ikväll om jag hinner. Ska själv få bli snygg i håret efter jobbet idag så jag blir nog hemma sent.
    Men SÅÅÅ härligt att själv få bli fixad... *längtar*

    Ha en bra dag!
    Kramar!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.