Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag håller med dig helt och fullt Anja (Både vad gäller män och Anettan )
    Man hör ju faktiskt att killar skojar om att tjejer ska ha förspel hela dagen innan det blir sex.. Jag kan inte förstå att de inte tar det på allvar istället. Nu vet jag ju att inte Daniel behöver fjäska allt för länge inna du släpper till, Anja, (haha)men du förstår säker vad jag menar. Vi blir ju fan så mycket goare att tas med om de är rara.. Åhhh vad jag hatar alla tv-serier där killarna gör och säger alla de rätta grejerna. det bevisar ju bara att de inte kan göra sånt spontant utan behöver ett manus...

  • Fröken Planera

    Du förpestar väl inte alls, man har ju rätt att gnälla av sig ibland, och det gör du ju faktiskt inte varje dag.

  • Fröken Planera

    Ja, just det . Han är ju hur snygg som helst!!!! Klart killen ska ha hjälmen på... Annars hade det varit blött i sofforna runt om i landet. hur mycket fukt kan en soffa tåla egentligen?...

  • Fröken Planera

    God natt brudar! För första gången fick jag uppleva den omtalade spök-kvarten när BT lägger ner 00.15! Jag brukar ju aldrig vara vaken så här dags.. Men nu är jag stentrött, så nu säger även jag God natt!!! Har en vansinnigt mysig dag och kväll framför mig imorgon!

  • Fröken Planera

    God dag brudar!! Så ni sitter här och diskuterar snyggingar.. Jag har tyvärr ingen lista, eftersom den snyggaste/sexigaste mannen som jag var svag för förut (förutom han som jag ska gifta mig med) numera bara ser ut som ett avdankat fyllo, så har jag inget förtroende för varken snygga män eller tv-karaktärers utseende.
    Jag har insett att ett fint utseende är bara en bonus på en attraktiv man. (Vuxet va.??? ) Däremot skulle jag aldrig kunna vara ihop med en man som inte har både attraktiv ut- & insida. (Inte fullt lika vuxet kanske)

  • Fröken Planera

    Oj det glömde jag ju säga: Mikael Persbrant!!! (patetiskt, jag vet, men han var en riktig goding för bara ett par år sen, tycker jag)

    Kul att folk osar nu. Vi har åxå fått in många nu, jag tror vi är nästan 80 pers nu!!
    Väntar fortfarande på ca 20st.


    Pumpkin skrev 2008-05-17 11:50:13 följande:
    Fröken Planera: Vem är det då?Nu fick vi ett till OSA, så nu är det 4 sällskap som inte svarat
  • Fröken Planera

    Jo, vi blir många.. Sonnys förtjänst, han har alltid drömt om ett stort bröllop.. Jag har i och för sig också alltid drömt om ett bröllop i denna storleken, men då förstod jag inte att jag skulle betala bröllopet själv.. Men nu jag är jätteglad att han envisades om att vi verkligen skulle kosta på oss detta.

    Nu ska jag köra till Shopping centret och byta min sons skor, och vem vet, kanske hittar jag något snyggt till mig själv också.. Ha en skön dag.
    Anja, vi ses ikväll. Jag har pratat med Anne, hon har mjöl, socker och potatismjöl..
    Njut nu Anja, passa på och värm nåt gott i micron till dig och barnen.

  • Fröken Planera

    Vad kul Anettan!!! Att det ser ut att du kommer ikväll, menar jag. Jag förstår att du har Anjas nummer, så ring så lotsar vi in dig!!!

  • Fröken Planera

    Men Hedebris!!! Känns det segt i huvudet idag, eller??? Är Noah förstående och håller sig lugn då??

  • Fröken Planera

    Visst är det märkligt hur killar kan koppla bort hemmet och prioritera annat??? Jag blir lika imponerad varje gång jag har varit borta och kommer hem till slagfältet här hemma!
    Hur F_N gör de?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.