Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Annim., vi ska åka i en Dodge från 1933 mellan kyrkan och festlokalen. Det är en kompis som äger en sån, så det kändes naturligt att fråga honom.

    Om du vill ha hårdare naglar, så finns det tabletter du kan ta för det (hår, hud & naglar typ silca eller nåt). Annars kan det funka med sånt där lack som finns för att stärka naglarna. Finns säker på Kicks eller nåt.

  • Fröken Planera

    Den ska vi åxå ha!!! den är jättefin!

    Mrs B skrev 2008-06-03 12:21:09 följande:


    En hustomte tittar in.....Anettan73Vi hade melodin Den blomstertid nu kommer men med en annan text, en bröllopstext som finns här på BT. Mycket fin och uppskattad av gästerna!
  • Fröken Planera

    Pumpkin, vad är det för sorgligt med det???? Det ska ju jag åxå ha. Ja, inte Lars, förståss..

  • Fröken Planera

    Det var det dummaste jag någonsin hört!!! Ja, ialla fall den senaste kvarten..
    Jag ska i alla fall ha "Älskad av Sonny" i min ring, för han har verkligen bevisat att han alltid älskar mig hur illa jag än bär mig åt. så för mig är det helt självklart att det ska stå så!


    Pumpkin skrev 2008-06-03 14:14:59 följande:
    Ja inte vet jag varför vissa envisas med att tänka begravning och död
  • Fröken Planera

    Menar ni att skattepengarna börjat ramla in nu??? Vad gött!
    Jag har varit och hämtat ringen nu. Den är jättefin, men tyvärr fick inte "Älskad av" plats... , men Guuuuuuud så nöjd jag är!

  • Fröken Planera

    Annim, måste det vara på nätet? Jag köpte finskor till min pojk på Din sko för 180:-. De är hur fina som helst och dem ska han ha till kostym på bröllopet.

  • Fröken Planera

    Anettan, snygg caketopper!!! Vi har bestämt att vi inte ska ha någon.

  • Fröken Planera

    20080614. Blanda ihop Philadephia med purjolök, gräslök och lite pepparrot och bre på ett tunnbröd. Jag brukar ha den röran till rostbiff, men den är supergod även utan rostbiffen. Krydda upp den lite extra med salt och svartpeppar, så kan du ha den så..


    20080614 skrev 2008-06-06 21:14:20 följande:
    Flamora: Gjorde en med fetaoströra på crostini. Tänkte ha den, en lax och färskostsnitt och sen en tunnbrödsrullesnitt. Har ännu inte kommit på vad vi ska ha i tunnbrödsrullen dock, bara att det gärna får vara vegetariskt och något med pepparrot. Så om någon har en bra snitt på lager får ni gärna hojta Perfekt att få de sista örhängena! Jag tänkte bara ha små pärlor, men känner då och då att jag skulle vilja ha något hängande, tror det skulle vara fint till min frisyr.
  • Fröken Planera

    anja, blir det inte väldigt sötsliskigt att ha såna till fördrinken??? Är det inte bättre att ha nåt salt, typ laxsnittar? Lax kan ju vara hyfsat rosa, menar jag..
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-06 21:32:28 följande:


    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/M...De rosa Är hallonsmak på dem tror jag.
  • Fröken Planera

    Anja, blanda rivet citronskal, hackad dill, eller gräslök med Philadelphia och bred på grovt bröd. Lägg på gravad eller kallrökt lax. Vänd dem upp och ner på ett smörpapper och tryck ut med pepparkasformshjärta underifrån, så trycks inte mackan ner i kanterna..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.