• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Hur ska de vara placerade? Ska det vara en ask typ tändsticksask skulle ju vara ganska lätt att klä in, eller vara ett papper som ligger på tallriken eller på festprogramet, kanske ett omtag av papper runt festprogrammet med lappen fastsatt på, eller något som sitter på glaset med klädnypa eller ett hjärta. kanske något som är runt servetten, typ ett band med en namnlapp på?Inga nya ideer men kanske något som kan väcka en tanke

  • 20080614

    Englali: Så himla skönt när det ordnar sig så bra! Vilken service, känns helt otroligt! Tråkigt med snuvan, är det pollen?

    furillen: Jag ska fota på onsdag, har bokat tid hos lina och linda, var Nienna som tipsade om dem.

  • 20080614

    Kassandra: På wedshop säljer de väl sånt tror jag. Googla på wedshop eller gå in på www.gamman.se

  • 20080614

    Godmorgon på er!

    Angånede sista osa så ringde vi runt lite då och alla som vi inte trodde hade svarat trodde själva att de hade det Vem som minns fel har jag inte en aning om men det var ju väldigt bra att vi ringde runt iaf!

    Anja: Usch, det låter vidrigt med dina blåsor, frågar som Englali, hur har du lyckats få dem?

    Snitte: Låter som du hade en underbar dag!! Skulle gärna varit där med dig

    Själv sitter jag och skriver ut festprogram. Vilken tid det tar när man ska skriva ut 90 av varje sida! Kanske vore bättre att kopiera, men då skulle vi nog inte ha råd med färg så det får bli så här ändå. Skrev berättelsen om när vi träffades och förlovades igår, mys!!

  • 20080614

    Eldhav: Vaxa benen låter smart för det är ju väldigt skönt att slippa tänka på sånt på ett tag. Fast jag skulle nog hellre göra något skönt, typ ansiktsbehandling eller massage och vaxa benen hemma själv

  • 20080614

    Pumpkin: Det låter ju jättesmart om det funkar med kollegan! Skönt om det kan lösa sig så enkelt

    Men vad har hänt med ögonlocket, brukar det bli så?

  • 20080614

    Usch, sitter och tittar på secret box bilder och blir alldeles nervös inför imorgon.. Har iaf luskat lite med micke och tror han kommer bli väldigt glad för dem.. men usch, det känsn ändå väldigt nervöst.

  • 20080614

    Pumpkin: Skönt! Verkligen helt perfekt!

    Usch, började med våra löpare precis, tar ganska lång tid märker jag! Har iaf fixat den första, måste bara köpa tråd så jag kan sy den.. Bäst jag fortsätter, har väl 20 st elelr något att göra..

  • 20080614

    Anja: Var kollar man upp skatten? Vore ju fantastsiskt om den kom redan nu!!

  • 20080614

    Anja: Hon måste ju kunna sminka ögon och resten av ansiktet eller? Kommer väl se lite knasigt ut, men iaf bättre än inget.Eller om du kanske kan byta tid?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.