• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Åh!!! Underbart! Pioner är verkligen fantastiskt vackra.. Ska ni ha en knopp som corsage eller en utslagen pion? Idag ser ju vädret ut att bli exemplariskt också, hur verkar det till helgen?

  • 20080614

    Pumpkin: Perfekt ju! Halvklart är ju faktiskt bättre än strålande sol. Värst tyckte jag vinden var när vi gifte oss, som tur var mojnade det lite till eftermiddagen så vi kunde ta de sista korten i åkern på slätten! Åh, idag kommer fotografens kort (han skulle iaf skicka dem igår).. jag längtar hur mycket som helst!

  • 20080614

    Pumpkin: men gud vilka söta cupcakes, ser dessutom otorligt goda ut!! Kanske något jag kunde ägna eftermiddagen åt efter att jag varit på stan, klätt om en stol och gjort allt det där andra jag tänkt för dagen..

  • 20080614

    Jag måste köpa hennes nya bok.. det bara vattnas i munnen när jag tänker på allt gott som finns där i!

  • 20080614

    Pumpkin: Hahaha, missade helt vad det var jag skulle svara på, men jag tror iaf frostingen skulle bli underbar på en chokladtårta! Dessutom verkar den ju väldigt lätt att göra så jag skulle absolut köra på den (sen är älskar jag dessutom all choklad med kaffesmak..)

  • 20080614

    Anettan: Kul! Perfekt när det är lite billigare också. Vi pratade om ett engångskameror några dagar innan bröllopet men sen tappade jag helt bort det. Hoppas istället på att många fotade med digitalkamera.. sen hann våran fotograf vara med endel på middagen också så förhoppningsvis har han också tagit endel bra kort.

  • 20080614

    Haha, geggan är ju det som är det godaste!! Iaf om det är en god gegga! Näe, kanske måste ta mig själv i kragen nu, har så svårt att ta mig iväg, men helst vill jag ju vara hemma tills brevbäraren kommer.

  • 20080614

    Pumpkin: Har iaf kommit fram till att om jag skyndar mig så hinner jag hem före brevbäraren! Så nu blir det promenix till stan!

    Ha en bra dag tjejer!

  • 20080614

    Phu! Tillbaka från stan, blir en tung promenad när man köper för mycket på vägen.. Och posten har inte kommit ännu, eller om posten har kommit fick inte vi någon post idag, hoppas på det första!

    Anettan & Pumpkin: Tråkigt med avhopp! Vi fick ett näst sista dagen, magsjuka.., hur som helst löste det ett problem för oss även om placeringen inte stämde riktigt med festhäftet sen. Går ju inte att ändra allt in i det sista.

    KKC: Usch vad tråkigt med vattenskada.. Men det löser sig säkert! Bra att ni kan åka dit och titta så snart iaf.

    Myran: Spännande med dop och bröllop samtidigt! Är det annonserat att det kommer bli båda eller är något en överraskning för gästerna?

  • 20080614

    Våra pioner var superfina! Inga problem alls.. måste vara den leverantören som just frökenplaneras florist har.

  • 20080614

    Fröken planera: Usch så tråkigt när det inte blir som man tänkt och någon annan har betalat för det.. Förstår om din florist känner sig lite osäker efter det. Fast knopparna är ju också jättefina tycker jag, särskilt om man ska ha dem i en bukett. Vad har ni tänkt för blommor annars?

  • 20080614

    Pumpkin: Hm, ja, vad köpte jag.. Måste tänka lite. Ett linne och 1 m tyg som jag ska klä om skrivbordsstolen med, en klädstege (väldigt otymplig) och en massa matgrejer så jag kan baka muffins!! Blev så himla sugen. Förstår att Lasse också blev nöjd med den frostingen.

  • 20080614

    Pumpkin: Haha! Ja, ibland får jag väldigt pysselabstinens.. Just nu är det mycket pyssel för det är så himla tråkigt när Micke jobbar, typ alla vi känner har dessutom flyttat till stockholm så jag måste roa mig själv. Hoppas jag ska komma igång och sy lite kläder också. Funderar på att börja sy lite kläder som är bra att dansa i. Typ fina kjolar med mycket snurr!

  • 20080614

    näe.. det verkar inte komma någon brevbärare så jag får nog inte se fotografens bilder idag.. Typiskt när man längtar så mycket efter något. Jag har iaf äntligen lyckats få ihop stegen nu. Inte för att det borde ha varit så svårt men hålen var felborrade och skruvarna tålde inte att man tog i utan spåren försvann. Tur att vi har lite verktyg och andra skruvar hemma! Nu måste jag bara leta fram häftpistolen så jag kan fortsätta med stolen..

  • 20080614

    Pumpkin: Det är verkligen ett perfekt projekt efter bröllopet! FÅr man dessutom lite presenter man vill ställa fram blir det ännu roligare!

  • 20080614

    Nä, det hoppades vi inte heller på, men när det gäller bröllop verkar vissa verkligen bara vilja ge saker. Vi blev iofs superglada för allt vi fick och även om vi inte önskat oss det var det bara fina saker som vi vill använda eller ha framme.

    Fast pengarna var ju rätt trevliga de också..

  • 20080614

    Pumpkin: Du kanske kan ta en stor skokartong eller om ni har någon pappkarton från ikea och klä i något snyggt presentpapper. Kanske ha ett band runt med en rosett och så göra en skåra i locken där man kan lägga ner korten? Annars fixar ni en fin duk och har ett bord för kuvert, är ju roligt när man ser alla kuverten också. Riktigt snyggt tycker ajg det vore med en list eller liknande med skåror i som man kunde ställa ned kuverten i, så alla stod upp på rader! Fast det känns lite overkill å andra sidan..

  • 20080614

    Åh!! Lycka till imorgon pumpkin & snitte! Ni kommer få en underbar dag. Ta det lugnt och njut allt vad ni kan!

    Pumpkin förresten, har visat sig att en av mina närmsta vänners pojkvän jobbar ihop med Lasse! Ibland är världen bra liten..

  • 20080614

    Men vilken fin bordsplaceringstavla pumpkin!! Alldeles rakt och perfekt över allt, så snyggt med ramarna runt namnen som gick in i borden också..

  • 20080614

    Pumpkin: Markus heter han, de var visst inte på samma avdelning och jobbade inte så mycket med varandra tror jag. Men marcus visste iaf att ni skulle gifta er imorgon.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.