Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Berättade jag att min UNDERBARA ring kom idag, hihi...

    Åååhhhh jag gick med den på, hem från posten, höll på att snubbla på en sten för jag bara glodde på handen *asg*

    Shit, kommer vara farligt för mig att vara gift

  • Anja 19 juli 2008

    har varit o sminkat mig på makeupstore nu...

    SÅÅÅÅ NÖJD...

    man får ju produkter för hela summan. Köpte bla det där serumet som gör att man slipper blank hy och som även är en primer.

    Måste erkänna att jag var så nöjd att jag kände mig helt lättad och sååååå lycklig när jag gick därifrån.

    Men när jag kollar på fotona här hemma så ser jag snyggare ut i den andra makeupen, men denna känns och SER bättre ut i verkligheten. (+ att färgerna utomhus i mitt ansikte är såååå mkt finare och huden har mkt mer lyster)

    Känns som att, hur viktiga fotona än är så vill jag nog ändå lägga fokus på att KÄNNA mig fin och snygg än att veta att jag blir det på fotona sen. Det får fotografen fixa med ljus och fotoretuschering istället, haha...

    Det är ca 50 meter mellan min salong och MUS, så det kommer lixom inte spela mig någon roll. Tre av mina väninnor ska sminkas i salongen där jag gör håret så min makeuptjej blir ju inte utan jobb. Usch men fy så hemskt det känns att förklara att jag var nöjdare nån annanstans lixom!

    Bilder finns i galleriet. (de blev inte bra som sagt, men jag LOVAR att denna makup tog sig bättre ut IRL)

    Har lagt in bilder på min nya ring oxå. Shit vad fin den är... bilderna gör den absolut inte rättvisa. Den glittrar ikapp m solen lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Lite nervös...

    idag kl.17 kommer prästen hem till oss!!!

    Vad kommer han fråga, vad kommer vi prata om, tänk om man inte kan få allt så som man vill ha det etc etc...

    Ge mig tips på frågor för det står still just nu!

    Hur funkar det med solister och sånt och organist/kantor, kommer de att öva innan, vet prästen något om detta eller är det kyrkomusikern själv man ska tala med? Finns där ljudanläggning, typ mikrofon ocn sånt i kyrkan??? Är det såna frågor man kan ta upp med prästen?

    Jag vet ju INGENTING...

    ska iallafall ha psalmerna 181, 200 och 201. Min mamma o hennes man ska sjunga Nils Ferlins vackra sång I folkviseton och så EVENTUELLT min väninna som ska sjunga RyanDans låt Like the sun.

    Shit, det är inte långt kvar nu!

    Ikväll kommer min väninna som ska hjälpa mig att klipp o klistra festprogram Hon vet inte vad hon gett sig in på *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    NÅGON som haft ett mer personligt samtal med prästen... han ville ju komma hem t oss just för att känna oss bättre, få en bild utav OSS. han verkade tycka det var viktigt, att lixom, VETA vilka vi är så jag är väääldigt nervös inför samtalet, för jag nojjar över vad min älskling ska säga på direkta frågor om sin tro (eftersom han inte har någon alls, har vägrat låta döpa barnen och faktiskt endast vill gifta sig i en kyrka för att det är stämningsfullt o vackert).

    Skulle prästen fråga rakt ut så hade han lixom inte ljugit utan sagt som det är att han är total ateist. Jag kommer svimma om detta händer!

  • Anja 19 juli 2008

    20080614

    Bilderna överst, en utebild o en innebild är från idag (om du håller muspilen på bilden så står det sminkning från MUS)

    Ni var sååååå vackra och jag älskar oxå din bukett...

    Ska själv ha vita pioner (om det går), ceriserosa och gammelrosa och limefärgade rosor, cerise gerbera och limegrön krysantemum. Såååå fint m rosor och pioner!

    Du är så jättevacker i din klänning!

  • Anja 19 juli 2008

    annim

    åh tack, så glad jag blir Jag blev såååå nöjd, men fotona gör inte makeupen rättvisa, t skillnad från förra sminkningen som jag inte var jättenöjd med men som blev fin på foto. Så tokigt det kan bli

  • Anja 19 juli 2008

    Vårt prästsamtal gick bra

    Men jag undrar vad den stackars supertrevliga prästen tänker om oss alltså!!!

    Haha...

    Först gick vi igenom hela ceremonin, tog ca en timme, pratade om allt möjligt oxå samtidigt, mkt avslappnat, han var verkligen trevlig och lätt att ha att göra med.

    Vi fick välja vilka texter vi vill ha (finns ju både nya och äldre, vi fick båda läsa igenom allt och vi valde faktiskt samma alla gångerna, lite kul)

    Sedan frågade han, -vilka är ni och vi fick berätta om oss. Shit alltså, vi gnabbade redan här som att vi varit gifta i femtio år. STACKARS prästen Vi t.om skämtade om det.

    När han frågade varför vi vill gifta oss sa vi att -vi är ju redan som ett gammalt gift par, vi har gjort allt i omvänd ordning och nu är det dags att göra något rätt lixom Daniel sa att det är självklart att vi ska gifta oss, frågan har bara varit NÄR. Inga frågor om tro eller så. Vi behöver inte heller ha "tills döden skiljer oss åt" utan han kommer säga "så länge vi lever". Skönt.

    Vi får ha vilken utgångsmusik vi vill, han var helt underbar prästen. Mkt bra syn på allt.

    Det blev psalmerna 84, 199 (med den andra texten) och 201 för oss och så blir det bara en solosång bestämde vi (min mamma o hennes man). Tycker det blir för mkt m tre psalmer och två solosånger.

    Vi har inte valt utgångsmarsch men vi vill ha något glatt, modernt typ Vi skulle bara maila honom vad vi väljer så att han vet.

    Så nu har jag hela ordningen och kan göra mina vigselprogram. Så skönt...

    Har förresten gjort omlagorna nu

    ska lägga ut bild i bloggen...

    Ikväll har min väninna Anna varit här för att hjälpa mig m festprogrammen. Typiskt nog räckte inte silverpappret men JAG ÄR NÄSTAN klar... gick som smort!

    Som vi klipp o klistrade!!

    Har bara 9 st kvar nu. 61 gjorda Underbart!!!

    Mina vänner ställer banne mig upp till 100%, jag som inte ens har nån tärna. Har inte nåt att klaga på. alla har olika uppgifter som de ska fixa på stora dagen och de frågar ofta om det är nåt de kan göra. fick mail av en annan väninna senast igår där hon skrev, säg bara till mig vad jag kan göra, hjälpa dig med så gör jag det gärna. Så ÄR det ju när man har vänner tycker jag! Blir skitarg när jag hör om tärnor som inte hör av sig osv. Kan inte ens tänka mig in i hur ledsna,arga o besvikna ni måste vara

    Så hade man ju själv aldrig gjort mot en vän. Vänner ställer man upp för och vänner ställer upp för en själv. Det är ju det som är vänskap lixom! man gör det dessutom m glädje. Speciellt t ett bröllop lixom!

    kram till alla er m vänner som inte riktigt lever upp t sina ärofyllda tärnuppdrag. Det är ju för sjutton en ära!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hela prästsamtalet tog förresten över 2 timmar *asg*

    Stackarn, han trodde nog att han aldrig skulle få komma hem och GISSA om barnen var nyfikna o heeela tiden skulle komma och fråga saker bara för att kolla in vad som hände. Eller, läs inte barnen, läs Alice

    Hon kom sen med låtsasthé till prästen, hehe... ur en rosa liten kopp Sen ångrade hon sig och sa att han inte fick nåt thé. Han skulle få sitta på en pruttkudde istället sa hon, hahaha...

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    svarade dig inne i Lundatråden...

    Ååhhhh det är verkligen VERKLIGT och det händer IMORGON (festen börjar alltså). Är riktigt avis på dig som fixat det så smart att ni har tre dagar på er att verklgien VARA med era gäster.

    Jag känner lite att jag oxå hade velat tillbringa så mkt tid med våra gäster. Men det får bli nästa bröllop moooaaahahahhhahahahaha...

    Det kommer bli perfekt Anne

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.