Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    En annan sak jag tänker ha med är

    Anja säger om Daniel (och så några rader om hur jag ser på Daniel och varför jag älskar honom) och så motsvarande Daniel säger om Anja... Tycker det kan vara trevligt och gulligt lixom

  • Anja 19 juli 2008

    Jaaaa men lämna ÖVER isåfall... Önskar att jag kunnat lämna över åtminstone NÅGOT! Känner mig helt överhopad med saker att göra och Daniel har ju bestämt sig för att jag ska göra allt nu för han tycker inte att jag låtit honom vara med, vilket jag verkligen har försökt att göra. Så hur gärna jag än vill göra saker med honom eller hur gärna jag än önskar att han ville engagera sig mer så slutar det alltid med att det är mitt fel på nåt vis, hur jag än anstränger mig.

  • Anja 19 juli 2008

    Har inte lämnat över nåt som ska GÖRAS så att säga. Önskade att han skulle hjälpt mig med festprogrammen, han såg ju precis hur de skulle göras men jag bad en väninna om hjälp istället. Daniel skulle ha gjort det precis lika bra, är jag övertygad om, han är jättenoggrann o duktig lixom.

    NÄ, det är såna saker som jag FRÅGAT honom om, som jag velat att vi skulle bestämma tillsammans, som han har gett mig såna förslag på att jag ibland inte vetat om han menat allvar. Vet inte om vi ser så olika på bröllopet o festen eller om han har drivit lite med mig. Men visst har jag blivit frustrerad ibland och detta har ju gjort honom arg o besviken.

  • Anja 19 juli 2008

    furillen

    låter som att ni löste det på ett bra sätt Så himla skönt det måste kännas att Martin förstod hur du menade och faktiskt gjorde något åt det

  • Anja 19 juli 2008

    Nä, det pallade knappt jag heller. Grät över dem ibland, men jag hade inte så mkt val. Nu har jag insett att jag inte fixar det själv så jag ber mina underbara väninnor om hjälp. De gör i stort sett allt jag ber dem om, och de vill verkligen vara delaktiga, så det är verkligen roligt

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm det borde du verkligen göra! Tror du inte att de hade tyckt att det var kul att få bli inkluderade? Tänk på hur du själv hade reagerat om någon av dina närmsta vänner bad dig om hjälp med sitt bröllopsbestyr, visst hade du gärna hjälpt till om du kunnat lixom. Jag hade blivit jätteärad och glad!

  • Anja 19 juli 2008

    Men suck och stön, va f..n är det för vänner???

    Usch så ledsen jag blir för er skull... f..n vilken trist inställning! Man gläds ju med en vän oavsett vad man själv tycker.

    De vännerna hade jag inte haft något till övers för sen... Varför beter dom sig på det jä..la viset!!! Vadå inte komma för att man inte tror på att gifta sig ung! Har väl för f..n inte dom med att göra.

    Daniel avskyr att man döper små barn och tycker det är för jä..ligt att "tvinga in någon" i en religion innan de själva har möjlighet att välja (man kan ju gå ur svenska kyrkan sen men aldrig nånsin göra sig okristen, om man inte konverterar). Men detta ger ju inte honom rätt att döma andra eller gör att han tackar nej till gå på andras barndop. Handlar ju om att respektera att man är olika och att man ser olika på saker och ting.

    shit jag blir RIKTIGT arg när jag hör detta!

  • Anja 19 juli 2008

    Men fy Hedebris...

    Vad sa han då? Så ruttet att skälla ut dig när du vill hjälpa till. Jag som varit på Daniels bästa vän som en galning och sagt både ditten o datten, haha... Näää det skulle inte daniel gilla och göra BARA INTE DETTA osv, ska HAN vara med, hmmm ojdå, vi får se vad Daniel tycker om det osv, hohohoho...

    jaja...

    man vill ju bara att allt ska bli så bra som möjligt för den man älskar lixom. Detta borde ju Björns vänner vara glada för.

    Har Björn förändrats sedan ni blev tillsammans, menar på det sättet att han lixom "försvunnit" mer från sina vänner osv?

    Kan tänka mig att Daniels vänner tror att jag är en bitch som inte LÅTER honom umgås m folk eller nåt, för han har ju i princip slutat att träffa folk sen vi blev tillsammans men jag tycker ju inte alls om det, tycker det är hemskt tråkigt och vill ju jättegärna att han ska ringa t sina vänner o hålla kontakten o åka hem t dem, träffa dem osv, men han gör ju inte det ändå!



  • Anja 19 juli 2008

    Eh shit vilken otrevlig kille!!! Jag är helt ställd!!

    F..n så ledsen du måste blivit. Jag hade känt mig så jä..la liten och orättvist behandlad och FÖRVÅNAD.

    Troligtvis känner killen sig pressad och har inte lyckats få ihop nåt bra ännu och så trycker du på en känslig nerv när du frågar om du ska hjälpa till, för han har ju uppenbarligen inte kommit speciellt långt själv.

    Idiot!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.