• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Visst är jag!?! (duktig alltså)
    Åh jag skulle sakna min förlovningsring ngt enormt. Varför har du lämnat den där? Är det för att din vigselring ska få exakt samma mått??

    Ang. festprogram. Så olika det är... alla de bröllop jag varit på så har brudparet själva designat och gjort dem, eller i sammarbete med sin toastmaster/madame... men inte lämnat bort det helt.
    Vi kommer nog att göra det mesta själva, fast under diskussion med våran toastmadame. Hon bor ju lite krångliga 40 mil från oss

  • Englali

    Pumpkin: Hur ser din förlovningsring ut då... finns det en bild kanske!?!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-04-27 18:21:56 följande:
    20080614: Jorå, om 3 veckor ska ringarna graveras och när det är gjort får jag tillbaka den Englali: Slår vad om att du sett den förr Men här är den iaf www.smartstep.se/shopimages/144117.jpg Fast min är ju i rödguld
    Japp... den hade jag sett, men den är fin. Kommer bli riktigt snyggt med en enstensring till den... toppen!
  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-04-27 19:55:21 följande:
    Åh så ledsen jag är nu, hittar inte det jättefina pärlarmbandet jag fick av Lasse på min 21årsdag
    Ajajaj... när hade du det sist då? Brukar vara bra att börja i den ordningen när man letar efter något.

    Nu har jag precis fått reda på vilken präst vi ska vigas av och att han kommer ringa oss ang. vigselsamtal i juni, så ska vi träffas då. Sen kommer vi träffas ytterligare en gång bara någon dag innan bröllopet för ett genrep med brudföjlet. Känns jättebra att det blev den här prästen! Han är ung, rolig och inte så högtravande. Har en skön inställning tycker jag och det var han vi önskade!
  • Englali

    Åh... jag har suttit o bläddrat i MIOs och EMs möbelkataloger hela kvällen och planerat för huset
    En sväng i HTHs och Ballingslövs kök/bad kataloger blev det också.... mmm me like!
    Jag VILL, jag vill, jag vill ha detta huset!! Det passar oss som handen i handsken.

  • Englali

    Pumpkin: Tack... jag är så nervös i morgon. Mäklaren sa ju i fredags kväll att det ev. var två familjer till som skulle komma in i budgivningen på måndag... de hade bett om betänketid.
    Men ärligt, om man behöver tänka redan på utgångspriset, frågan är då om de är beredda att vara med när de får reda på att det redan gått upp nästan 100´000???

    Ang. möbler. Mkt är ju fanerat idag och därav är möblerna billigare. Vad det gäller ek så är det en fördel att köpa massivt, då ek MKT lätt blir fläckigt... av minsta lilla tyvärr. Har du då massiva möbler tål de att slipas om och behandlas igen medans en fanerad yta är för tunn. (har en pappa i branschen och jag har fått sååå många förmaningstal ang. möbelshopping och renovering )

  • Englali

    Nu blir det sängen här... tänk på oss o tänk BRA tankar ang. budgivningen i morgon. Jag tror på positivt tänkade och tankeöverföring

    Natti natti tjejer!!

  • Englali

    God morgon!

    Snaert dags för jobb här oxå... men bara 3 dagar!! Helt underbart känns det!!

    Anja: Ja vi brukar köra den taktiken... att höja rejält. Verkar vara så att dem vi budar mot går på samma linje tyvärr... och då blir det DYRT!! Ska bli spännande idag och se om det kommer in ytterligare familjer eller om de backar.

    Filifjonkan: Kul med ringarna, vad blev det för några?? Bilder!?! Alltid lika nyfikna här inne vet du
    Trist att så få har osa:t, känns som att det börjar bli dags att höra av sig nu.
    Här har mer än 30 stycken osa:t av 70, och vårat slutdatum är 9 juni... så vi ligger bra till!

    Nu måste jag sticka... ha en bra dag tjejer och håll tummarna för "vårat" hus!!!

  • Englali

    Hej tjejer!!

    103 dagar har vi kvar till våran dag... det är inte så jättelång tid!!

    Filifjonkan: Jag vet vad du menar för ring tror jag. Känner en tjej som har sådan, som en "brygga" ner över förlovningsringen...

    Pumpkin: Ska du ha löshår så se till att det är äkta hår!! Inget billigt syntethår... lova mig det

  • Englali

    Pumkin: Ärligt så vet jag inte... det ser ju ok ut. Du ska def. ha clips om du ska jobba med dem själv och bara använda ibland... de som sitter på tejp/klister remsor sitter bättre/längre men svårt att jobba med själv. Clipsen kan du ju ha för en kväll!
    Tror det är riktigt hår då det står att du kan tvätta, borsta, färga osv. Då måste det vara det!
    Syntethår går tex. sällan att locka, blöter du det så blir det bara trassel och det går inte att färga in. Plus att du inte ska toupera för mkt med löshår. Har väldigt negativa erfarenheter av det... blä!! (fast det var löshår som var keratinslingor)

    Huset ja... jag HATAR mäklare! Fy f-n. Inget har hänt under dagen... absolut noll! Det budet vi la i fredags em. ligger kvar och ikväll visar han huset för en ny familj *suck* Plus en familj som fortf. "funderar" om de ska vara med eller inte.... hallå!!! Hur länge får man fundera liksom!?!
    Så mäklaren tror att det kommer dra igång rejält under morgondagen... *suck*

    Anja: Inte bra, betala räkningarna direkt (från "moraltanten" som alltid betalar ALLT senst den 27:e och för över alla olika summor till sparkonton/fonder etc. )

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.