• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Kikar bara in o säger godnatt... redan. Jag är sååå trött o ond mensvärk så här blir det sängen.
    Höger hand är fortf. svullen o vätskefylld... mysko det där. Men jag googlade lite och tydligen är det vanliga symtom i samband med mens, pms-besvär. Jag är yr också men det kan ju bero på redan väldigt lågt blodtryck och järnvärde.
    Får bättra mig på kostbiten också!

    Nu ska vi krypa ner o mysa o se en bra film. Somna i älsklingens famn... lovely!

    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    I natt har jag äntligen fått sova! Helt underbart har det varit. Igår var jag på ansiktsbehandling igen, kändes jättebra och min hud gör såna framsteg Men, mkt tack vare att jag sköter om den. Så nu har vi bokat in ytterligare två behandlingar innan bröllopet, känns bra att ha det gjort redan. Köpte på mig en hel del produkter igår också... lyx

    Jobb, jobb o jobb... idag igen. Suck, jag är så grymt omotiverad. Jag vill ha semester o flytta in i nya huset och så gifta mig!! DET är vad jag vill (sååå konstigt va!?! haha)

    Ha en bra dag tjejer... jag kikar kanske in en sväng ikväll mellan fotbollen o Grey´s.
    Hej så länge!

  • Englali

    Hej hej!

    Smiter in en sväng i fotbollen... idag har jag varit lika yr så jag har varit i kontakt med sjukvårdsrådgivningen och de tror inte det är ngn fara. Dock lågt tyck o hb så jag ska beställa en tid på VC för provtagning och hälsokontroll framöver.

    Pumpkin: Ang. ansiktsbehandlingen. Jag går var 5-6 vecka, så det är rätt normalt. Jag har inte så mkt problemhy... haha, hudläkaren typ skrattade ju åt mig när jag sa vad jag sökte för. Största problemet sitter inne i mitt huvud och det vet jag Huden är ngt jag alltid varit lite fixerad vid
    Jag gifter ju mig inte förren 9 augusti så jag hinner gott och väl med 2 till.

    Idag har jag shoppat lite (för ovanlighetens skull ) En underbar klänning, ett linne (lite mer fest-linne så) och en annan tröja. Det hände... bara i farten på lunchen liksom, kunde inte riktigt hjälpa det

    Ang. smycken till bröllopet så ska jag ha små vita pärlor i öronen. Sen har jag ju alltid sagt nej till halsband, men så plockade mamma fram ett gammalt, gammalt antikt halsband som hon ärvt av sin moster. En supertunn guldkedja med en liten, lite pärldroppe. Jag provade det och droppen la sig perfekt i min "halsgrop" (ni vet vad jag menar!?!). Så jag kanske ska ha det iaf... det blir ju både ngt gammalt och ngt lånat.
    Så vill jag ju ha ett nätt litet pärlarmband också och min söta mamma har lovat att inhandla ett till mig. Vi skulle besöka en guldsmedsaffär ngn dag så skulle vi försöka hitta ngt!

    Nu ska jag strax kolla på grey´s!!

  • Englali

    Bellanote: Det blir absolut mer värt när det finns historia bakom, det blir inte vilket halsband som helst... det blir mycket mer värdefullt.
    Så ni ska köpa husvagn då... o ny bil eller?
    Vi ska byta bil i slutet på sommaren... ska bli skönt!

    Jag är så jättetrött, ska gå och lägga mig nu tror jag. Ska blir skönt med lite sömn. Var är alla här ikväll? Inte sover ni väl redan?? Tråden lever säkert upp när jag har gått o lagt mig... vore såå typiskt

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-05-07 22:12:24 följande:
    Jag funderade faktiskt på att sätta drag på våran bil. max 2000 med besiktning säger de att det kan gå på. ska se om man kan få far min till att svetsa fast ett på vår bil.
    Jag kan aboslut ingenting om sådant... om bilar o så
    Sängdags här!
    Natti natti!
  • Englali

    Hej tjejer!

    Skönt med det fina vädret, då slipper jag läsa ikapp så mkt på kvällarna
    Bara 2 dagars jobb kvar nu... puh!! Sen en dag ledigt iaf, man får vara glad för det lilla just nu känns det som... vad det gäller ledighet vill säga.

    Pumpkin: Hur har det gått på den där träffen ikväll? Fick ni ngn präst som känns bra?

    Bellanote: Härligt o vara nyfixad i håret. Kan vi få se en bild kanske?? Själv läääängtar jag tills jag får klippa mig ordentligt!!

    Anja: Härligt att du äntligen hittat smycken!! Du som velat lite..
    Jag måste ta mig i kragen på den punkten, men framförallt vad det gäller vigselringen!!

  • Englali

    Anja: Fina smycken... men det är inte de som du ville ha i bladet va? Vart har du köpt de här?

    Bellanote: Sov så gott! Jag är också så skitslut men A kommer snart hem från innebandy-träning och min Malin kommer efter 22.00 & hämtar en skiva med ett tv-prog. som jag spelat in åt henne, så jag får nog snällt hålla ögonen öppna ett tag till

  • Englali

    Anja: Haha... lite komiskt att det blev det tillslut, men oftast är det ju så att man ska gå på första magkänslan liksom. Jag ska prova halsbandet i helgen (hoppas jag hinner upp till mamam o pappa en sväng iaf) och bestämma mig för om jag ska ha det. Sen ska mamma o jag shoppa örhängen o armband ngn dag. Hon har ju lovat att jag ska få det av henne i present. Hon envisas ju med att det ska vara några finare pärlor så jag får väl försöka stå ut

    Grrr!! Hon som skaq hämta filmen kommer ju aldrig o jag är sååå trött! Nu skiter jag snart i den...

  • Englali

    Pumpkin: Låter som en trevlig träff tycker jag!

    Anja: Ja, jag får väl helt enkelt försöka stå ut med det

    Just det, hindersprövningen måste jag skicka in också. Den ligger här hemma, utskriven & påskriven... helt klar för att skickas iväg.

    Nu ska jag sova (A är hemmma o nyduschad (mums )& Malin har hämtat skivan)
    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Kan verkligen inte med att sitta vid datorn just nu.... när man kan vara ute i detta underbara väder. Kikar bara in o säger hej när jag skriver ut lite recept.
    Morgonen med frukost ute på trädäcket och utsikt rakt ut över havet... helt ljuvligt! (varför ska jag flytta!?! ) Jag kommer sakna utsikten o havet sååå mkt!

    Bröllopsfronten: Inte så mkt nytt. Jag velar som en tok ang. vigselring, jag vet verkligen inte hur jag ska göra... och det börjar dra ihop sig. Verkligen!!

    Hoppas alla ni andra mår toppen och njuter för fullt av solen o värmen!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.