• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Det låter som lite ryggskott tycker jag, inte kul. Jag fick ju det för några månader sedan.

    Flamora: Härligt med klänningen! Spännande att se om den är bra i morgon då. Vart har ni beställt den ifrån?

  • Englali

    Snitte: Så känner jag också, tur jag har mina små ljuvliga katter. Min goding-kille Oliver ligger på rygg här framför tangentborde med tassarna i vädret och sover såå tungt, han är nästan otäckt söt.
    Och tur att internet finns, vad hade jag gjort annars!?!

    På lördag ska jag göra två balfrisyrer, börjar bli lite nervös nu. Det är jag alltid när det är dags för bal- eller bruduppsättning. Man vill ju att allt ska bli perfekt! Ska försöka få med mig kameran och ta lite kort på mina kreationer... ni kan få se dom om det inte är allt för gräsligt

  • Englali

    Anja: Toppen! Så skönt när man känner att man bli bemött av proffs. Och att det blev 10000 kr billigare gör ju inte det hela sämre
    Ringarna hinner jag säkerligen få ångest över typ tusen gånger till haha, jag ÄR verkligen totalt hopplös på den punkten!

    Snitte: Jo det är kul, men nervöst... det är det alltid. Jag är sådan, har alltid skyhöga krav på mig själv och de jobb jag gör. Nu har jag två supergoa tjejer på lördag så det ska nog gå smärtfritt. Så har jag en tjej fre 31 maj också, sen får det vara nog för i år med bal.

    Lovar foton om jag kommer ihåg att ta, jag kan bli så inne i arbetet så det helt faller bort, det vet man aldrig!

  • Englali

    Godnatt Pumpkin! Hoppas ryggen ordnar till sig tills i morgon.

    Snitte: Var det mig du frågade om tapeter tidigare??

  • Englali

    Anja: Haha jag ska försöka! Tjejerna brukar ha nerverna utanpå den dagen så det är nog inte läge att be dom ha ännu mer i huvudet!

    Snitte: Ja vi har kikat lite... blir vitt nästan överallt. En blåmönstrad fondvägg i sovrummet, det är det enda vi bestämt hittils. Jag (och även A) är ju en riktig sucker för vitt, det bara är så!

    20080614: Skönt att ha det fixat, ännu en post jag har lite ångest för... haha, men allt löser sig nog i slutändan!

    Nu ska jag krypa ner i sängen med mina missar (perfekt, de lägger sig ALLTID samtidigt som mig om jag ska sova ensam, godbitarna ) och kika på mitt inspelade avsnitt av Desperate Housewifes.

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-13 22:54:22 följande:


    Du Englalisäg till dem att det är löjligt att ha nerverna utanpå för en BAAAL, och att de kan vänta med det tills det är BRUDUPPSÄTTNING de ska göra, hehehehehehhee *flinar*
    Hahaha!!! Jag vet, men idag är studentbal stort och väldigt "uppsjasat" om du förstårt hur jag menar. Alldeles för mkt om du frågar mig, men det kan jag ju inte säga till tjejerna med skyhöga förväntningar!

    Kikar in i morgon kväll, då är jag ensam så då BÖR ni vara här med mig

    Sov så gott... igen
    Natti natti!
  • Englali

    Hej tjejer!

    Falmora: Näbbklänningarna är underbart söta! Så fina! Förstår verkligen att du är nöjd med dem.

    Åh jar börjar få lite smått panik. Har så mkt småsaker att ta tag i ang. bröllopet. Vigselprogram, såpbubblor, ris, festprogram, dukning, underkläder, mina skor, sy in min klänning... ja massor! Och i juli kommer vi inte ha så mkt tid över, allt kommer gå åt till huset känns det som.
    Mh good!! Jag kommer vara helt slutkörd när jag kommer tillbaka från semestern

  • Englali

    Förresten, idag slutade jag vid 16.30... fick ett återbud och då strök jag resten av dagen och åkte hem. Helt lovely!!! Så skulle man ha det jämt

  • Englali

    Pumpkin: Hur är det med din rygg ikväll? Skönt du fick en tid hos kiropraktorn på fre.

  • Englali

    Anettan: Så himla skönt! Hur har ni lagt upp det? Vad har ni med i det? Alla tips mottages takcsamt och desperat!!

    Pumpkin: Nja... jag skulle nog vänta med pilatesen tills du varit där på fredag och tagit reda på vad som är fel.
    Håret ja, det ska vi inte prata om. Jag o hon som ska göra håret får väl börja testa oss fram lite till vad jag vill ha. Där är mitt jobb en STOR fördel!!
    Allt uppsatt, så mkt vet jag. Och inte för stramt, lite ledigare bus-romantskt sådär. Aa... jag är ju ganska klar med vad jag vill iaf.
    Ringen är nog det värsta här.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.