• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tack tjejer!
    Åh fy jag vet egnetligen... men som sagt, jag o min kropp har väl inte alltid varit överrens (viss symtom på ätstörningar o liknanade finns längre tillbaka i tiden )
    Minst gram jag ökat på vågen o jag känner paniken!! Jag har sjuka krav på hur jag ska se ut... bra o få ngn annan att se på det ibland.

  • Englali

    För er som inte sett innan, nu ligger det 4 bilder i galleriet på de uppsättningar jag gjorde i lördags. Tänkte det kunde vara kul för er att se!

  • Englali

    Anja: Nej jag vill inte ha bilderna liggande där, kanske inte tjejerna på bilderna vill liksom... var mest så jag tänkte.
    Tack för komplimangen, jag älskar verkligen att göra uppsättningar. Först är jag galet nervös men sen när jag väl börjat jobba då går jag helt in i det. Skulle kunna hålla på o pilla o fixa hur länge som helst, blir knappt kontaktbar då
    Skönt att ni hittat Daniels kläder. Vad ska han ha till då?

    Pumpkin: O du e ju precis lika tunn som jag. Men jag vet SÅ väl vad du menar. Lår, midja och armar, där har du mina största hatobjekt! Avskyr o visa benen på sommaren, när de blivit bruna går det bättre men i början är det en verklig pina.

  • Englali

    Anja: Åh vad störigt med hans kostym!! Min lilla man... haha, kommer inte ihåg vad han hade för strlk, tror vi fick ta 46 till sist

    Pumpkin: Jag ska också sola lite har jag tänkt. Måste få lite färg till helgen 29/5-1/6, då bara måste jag ha färg.
    Bah... jag en storlek mindre än dig, nänä... skulle inte tro så!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-05-20 22:23:57 följande:
    Englali: Fick du inte sy in din klänning i 34? Och jag har 36 på min
    Nej du... men jag ska sy in min 36a

    Nu ska vi sova här, jag är helt slut... som vanligt vi den här tiden varje kväll!

    Natti natti tjejer!
  • Englali

    Pumpkin: Haha, inte sak samma!

    Anja: Det är en tolkningsfråga tycker jag

    Sov så gott!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ja den servetten du har på bild Bellanote, är den från IKEA? Vad heter den? Letade som en tok efter den senat jag var på IKEA men då fanns den inte

  • Englali

    Här blir det hämtmat ikväll också... har inte hunnit laga mat. Jag och A har, hrm... "ägnat oss åt varandra" sedan vi kom hem från jobbet Nice!

  • Englali

    Ok... ja vi får väl kika på den, annars är vi nog inne på helvita. Eftersom vi ska göra egen servettring i ljusblå dekorväv och på den ska gästernas namn skrivas ut på vitt papper i ljusblå text, som bordsplacering har vi tänkt. Då är nog helvitt snyggast tror jag.

    2 till osa idag!! Det tar sig!

  • Englali

    Bellanote: Ja det är ju lite dekor i den och det är väl det vi inte vill ha, om vi nu har servettringarna som vi tänkt. Vi får se... Iaf så är du jättefin i din klänning, verkligen!

    Brud 080524: Åh ni är ju SÅ nära nu. Så spännande och så härligt! hur känns det?

    Anja: Min sista vecka innan bröllopet känns som den kommer bli fullbokad den också. Jag har ju inte bara ett bröllop att planera... en flytt och ett nytt hus också, sådär i "förbifarten"

    Idag har både min moster o min fast ringt mig o pratat bröllop. De hade äntligen hittat dom perfekta kläderna till bröllopet och allt var sååå bra och de längtade jättemkt! Underbart goa är dom!

    Pumpkin: Vad duktig du är, jag borde också ta mig ut och gå

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.