• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Haha, jo iofs... och det bränner man väl några kalorier på det också!?!

    Nu ska jag sova!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Morning Pumpkin!

    Jag är så trött, fortf... fast ordentlig sömn
    Skönt det är torsdag! Ikväll har vi PK (möte) på jobbet, sånt gillar jag aldrig. Chefen ska stå o babbla, var visst om hösten, framtiden o semestern. Bara det inte blir tjafs

    Brud 080524: Både hus o bröllopet är ju roliga saker, sånt man ser fram emot... då går det alltid lite enklare tycker jag. Vi flyttar in en dryg månad innan bröllopet, men sen har vi kvar vår lägenhet en hel månad också, så det blir dubbelt boende, jätteskönt tycker vi för då slipper vi stressa med flytten.

    Anja: Ring bandet! Det hade jag gjort.. vem vet hur ofta de kollar sina mail?

  • Englali

    Hej tjejer!

    Hemma efter en helt GALEN dag... ojojoj! Mega-strömmavbrott från klockan 14.00 ¨på jobbet och vi är i en galleria utan fönster så ni kan ju tänka er hur lätt det är att klippa då!?! Iaf fick jag klippa färdigt den kunden jag hade påbörjat, ute i själva gallerian under ett stort takfönster, där såg jag ju lite iaf
    Sen var det personalmöte som blev tidigarelagt eftersom vi inte kunde jobba. Mkt positivt möte med många roliga händelser framöver. Jag kommer gå en makeup-artist utbildning i höst, det känns toppen! Att få bättre på det jag redan läst. Sen var det färgkurser, en Goldwell-weekend i Sthlm på tre dagar med massa roliga visningar o inspirations-händelser på Sturecompaginet. Nice, vid sånna här tillfällen älskar jag verkligen mitt yrke! Man får se o göra så otroligt mkt roligt o inspirerande!

    Bellanote: Dina skor... vart har du köpt dom? Gillar dom verkligen, hur hög är klacken?

    Idag har jag provat ringen igen, o jag ska nog tusan ha den i originalutförande. Den lilla söta ringen passar så fint på mina pyttehänder

  • Englali

    Nienna: Ja, jag kände att kvällens möte var precis vad jag behövde för att få motivation i jobbet igen. Fick två härliga presenter av chefen också, tackar jag inte nej till. En 2-dagarsbiljett till både mig och Andras på Offshore-race dagarna här i sommar (konserter med BWO, EMD o underhållning med Björn Gustavsson mmm... det hela är en stor båt-racing tävlig egentligen) och sen ett härligt presentkort på en superbra skoaffär här) Han kan konsten att muntra upp sina anställda!

    Ringen är Schalins solvind och till mig är den underbar!!!
    eurogold.se/img_products/Solvind.jpg

  • Englali

    Medlemmarna Ankan80 och matildaochniklas har bilder på denna ring i sitt galleri. Ankan80s är dokc omgjord, inte original. Men där ser man lite bättre hur den ser ut i verkligheten.

  • Englali
    Hedebris skrev 2008-05-22 21:29:54 följande:
    shit! mög!felbokning i kyrkan... tiden vi skrivit på inbjudan gäller inte längre :'(
    Men VA!?! Hedebris vad har hänt då? Ni eller kyrkan som gjort fel?
  • Englali

    Nienna: Ja den är verkligen jag kan jag säga. Till en mkt enkel förlovningsring med raka kanter blir den klockren!!
    Vad ska du ha för vigselring?

  • Englali

    Bellanote: Nej det är 2,5 månad till jag gifter mig... gör det den 9 augusti.

    Nienna: Fina! Vi ska också ha nya förlovningsringar och våra gamla förlovningsringar kommer nog bli så att vi smälter ner och gör till Andreas vigselring.

  • Englali

    Bellanote: Har du ngn hemsideadress till skorna??

  • Englali

    Bellanote: Tack, ska kolla upp det. Ska in o prova skor på lördag men jag verkar ju inte hitta några så det slutar kanske med att jag beställer!

    Anja: Ja, jag har verkligen haft en bra dag (bortsett från strömavbrottet)... känner mig SÅ inspirerad!

    Vet ni, nu har jag mailat iväg en lista med mina närmaste tjejkompisars namn och telefonnummer... till min toastmadame. Hon efterfrågade det, gah... undrar så vad hon ska med den till!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.