Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna

    känner igen det där. Har bott här snart ett år och har ena väggen i vårt sovrum staplat kartonger, ca 6-7 stycken som vi inte har en susning om var vi ska göra av innehållet. Sååå trist och det ser så jä..la tråkigt ut o man orkar/hinner aldrig ta tag i det m tanke på allt annat som ska skötas med barn, hus, jobb osv.



    sedan har vi ALLTID en hel fåtölj i v-rummet där det ligger tvätt som ska vikas och hela fotpallen som står intill väggen är full utav vikt tvätt staplad minst en meter upp. I Emils rum är hela hans skrivbord fullt utav staplad, vikt tvätt som jag bara inte pallar lägga in. Suck...

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    Ni har verkligen mycket att stå i. Fattar att det sliter på både kropp och psyke. Men SNART är det semester (väl) och då kan ni ägna er åt bara hus och bröllop och slipper tänka på jobb. Se till att verkligen FÖRSÖKA vila så mkt som möjligt och bara gör sånt som ni njuter av.

    kram

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    cb går INTE alls... varvar med nutrilettbars och sallader. Gått ner 4 kg iallafall och så 3 sen innan, så sammanlagt 7 kg sen februari. Skulle gärna gå ner 4-5 kg till innan stora dagen men det känns just nu såååå svårt.

    Duktig han är Andreas!

    Jag är ledig en vecka innan bröllopet och en vecka efter. Ska bli såååå skönt! Men den veckan innan bröllopet kommer bli sanslöst fullproppad och hektisk!

  • Anja 19 juli 2008

    englali

    Vet inte om klänningen passar. Sist jag provade den vägde jag 3,5 kg mer än nu och då gick den inte ihop just över revbenens nedre del (över ryggen lixom). Höfter o midja går bra men ryggen går alltså ej. fattades typ 4 cm där.

    Men eftersom väldigt mkt försvinner just på ryggen på mig när jag går ner o jag ser synbar skillnad på "ryggfettet" så hoppas jag att det ska gå bättre nrä jag provar nästa gång.

    Skulle dock säkert behövas en 4 kg till. Ska köra stenhårt from nu har jag tänkt. Måste skärpa mig. Är ju faktiskt bara exakt två veckor kvar IMORGON.

    Tänker verkligen på våra fyra 5-juli-brudar ikväll

    Om exakt två veckor är jag, Nienna och Fröken Planera precis där ni är nu! Flamora om EN vecka... Whiiii...

    Nu ÄR DET VERKLIGEN VI TJEJER!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Då menar jag alltså UTAN korsetten...

    Med korsetten går det ju jättebra...

    Men jag vill ju slippa den. Fast min tanke är att ha korsetten vid själva vigseln och att m hjälp av min toastmistress ta av korsetten när vi kommit t festlokalen så jag kan sitta och äta obehindrat. Vill dock ha den där snygga midjan vid fotografering och vigsel

  • Anja 19 juli 2008

    Men det såg faktiskt riktigt fint ut vid midja osv även utan korsett. Där gick den ju ihop...

    Måste bara hitta en sömmerska nu som kan SY UPP DEN och ånga den...

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm i värsta fall får jag ha den som den är!!

    Den är typ 2-3 cm för lång. Går precis i marken lixom. Skulle ju gärna vilja att den inte gör det så det inte blir så smutsig.

  • Anja 19 juli 2008

    Åååhhh Daniel har duschat. Nu ska han prova HELA sin mundering. Hans väst + plastrong osv kom idag... Åååhh...

    (är den "gamla" kostymen alltså) får bli den trots allt. Den andra råkade jag ju beställa i strl TALL om ni minns. Fick svar från dem på mailen att det är en storlek för någon som är smal och lång. Daniel är då kort och liiiite satt. jahapp...

    *asg*

    blir att skicka tillbaks den kostymen

  • Anja 19 juli 2008

    Om jag FÅR ska jag ta foto...

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    Han sa BESTÄMT nej. Han VÄGRADE att jag skulle lägga ut bilderna. Baaahhh... Tyvärr, så ni får bärga er två veckor till bröllopsbilderna kan läggas in

    Han ville verkligen inte. och jag som tyckte han var så stilig o vill visa ALLA.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.