Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Troligtvis inte... De kommer nog ha skitkul jag oroar mig LIIITE dock för två av killarna som är med, är gamla kompisar t Daniel, som det skurit sig lite med, främst den ena, så honom ville D egentligen från början inte bjuda men sen ångrade han sig o tyckte det kändes ruttet eftersom vi bjudit alla våra gamla vänner lixom. Så jag hoppas VERKLIGEN att inget gammalt groll dyker upp till ytan när de druckit! Man vet ju aldrig. Jag känner ju min älskling. Den mest långsinta personen i HELA världen.

  • Anja 19 juli 2008

    steffi

    jag vill ju seeeee klänningen *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Åh vilken vacker klänning... Är såååå fin!!! Förstår att du är nöjd!! Är bilden från dreambride? tycker jag känner igen den jättemycket men jag kan ju ha sett den någon annanstans

    Hur som helst. SKITSNYGG är den!

  • Anja 19 juli 2008

    Menar bilden på tjejen som har den på sig alltså

  • Anja 19 juli 2008

    YES YES YES YES

    Har ringt en skräddare nu (en suuuuuperduktig, sökte på henne o hon har fått massa priser och sånt och är sååååå grymt duktig tydligen) GLAAAD.

    Hon hade halvsemester sa hon men hon kunde defintivit klämma in mig och ta sig an min brudklänning. Shit så lättad jag är!!!

    På tisdag ska jag lämna in den.

    Perfekt!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    go girl säger jag bara. Klart lokalen är er. Jag menar de kanske har slutat hyra ut men de kan ju ej säga upp kontrakt med dem som de REDAN HAR HYRT UT till.

    Så tror jag att det ligger till. Annars skulle de ju för sjutton ha informerat er! Är väl ett proffsigt ställe om jag förstått rätt och då gör de ju inte så.

  • Anja 19 juli 2008

    Jag tycker det är apfult med brudbukettshållare så det sa jag ABSOLUT nej till, vill ha det jämntjockt (inte avsmalnande nertill) och med sidenband runt och mina stjälkar ska synas nedanör sidenbandet, men det är skitsnyggt när det går ända ner oxå.

    Min bukett finns ju i galleriet. tycker det är absolut finast m runda, handbundna buketter

  • Anja 19 juli 2008

    Mina stjälkar ska inte sticka ner så mycket som på bilden och de ska går rakt ner, alltså inte "svänga ut".

  • Anja 19 juli 2008

    Nä nu ska jag duscha o göra mig iordning, sen ska jag iväg med min toastmistress medan barnen får tre timmars barnvakt och ska iväg och leka på lekplats, busa m hundvalp och vara m sina kusiner

    Jag har ju tusen saker att fixa och Daniel är på svensexa och hade glömt att lämna filmer igår så jag var ändå tvungen att ta mig ner på stan idag.

    ska till nova och fixa smågrejor som hårfärg och sånt...

    Skönt för jag har inte hittat den rätta färgen, den som jag brukar ha. Har bestämt mig för att skippa hennan och köra på den färg jag hade nu sist. Min frisör sa att hon tyckte den var fantastisk (trots att hon inte riktigt VILLE säga så om en hemmagjord färg så sa hon att det var helt otroligt vilken vacker färg o vilken lyster mitt hår hade)

    Är sån där paket med slingor och färg i ett, Jane Hellen Mood. Alltså fattar ni JANE HELLEN. Som jag tycker låter såååå B!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.